Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 15:37)
man kaip sarkai tai pirma grazesne  4u.gif tik idomu,kokio stiklo gaubteliai ten  g.gif o jei yra galimybe gyvai pasiziureti,tai is vis  thumbup.gif

Gaubteliai manau bus matiniai balti g.gif Kadangi vyras daba Lenkuose, o jos ir randasi Lenkuose, tai ir atsirado galimybe jas paziuret gyvai (gaila, kad as negalejau vykt kartu ir pasigrozet verysad.gif ).
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 06 16, 13:53)
Hole pas mane yra VINDO. Va cia jas galima pamatyt, ir siaip cia detaliai aprasytos lempos ir t.t.
http://www.gaudre.lt.....ight 2008.pdf.
Holo yra 7cmX56cm. Sudetos jos pas mane kvadratais+dar viena prie sandeliuko. Is viso 9 lempos. Holas apie 16 kv. Vaiku kambariuose yra kvadratines, tai virs stalu po dvi (vaiku kambariai apie 15 ir 13 kv) uztenka apsvietimo, galetu ir kito nebut. Dar 2-o auksto hole yra tos VINDO. Ju yra 4 vnt. Holas apie 9 kv. Bet ju ten yra per daug ir retai mes jas jungiam:cia gavosi pinigu ismetimas i... doh.gif

aciu 4u.gif
ziurejau as ta ju nuorodajau daug kartu, bet ant kiek kv metru uztenka tos lempos tai nesupratau blush2.gif tai jei ta kur as nusiziurejau yra apie 35cm skersmens, tai turetu uztekti sviesos tam iejimui? nu skambinsiu dar i gaudre doh.gif

jei dar neuzknisau jusu su savo terlionem,idedu dar viena patobulinima antro varianto blush2.gif :

user posted image

deze turetu buti per viena plytele aukstesne,bet vis dar neiseina padaryti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 birželio 2010 - 13:46
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 15:43)
aciu  4u.gif
ziurejau as ta ju nuorodajau daug kartu, bet ant kiek kv metru uztenka tos lempos tai nesupratau  blush2.gif tai jei ta kur as nusiziurejau yra apie 35cm skersmens, tai turetu uztekti sviesos tam iejimui? nu skambinsiu dar i gaudre  doh.gif

tik issiaiskink kokios lempos ten dedasi. Nes pas mane tokios, kurios tik per kazkiek laiko ikaista ir duoda apsvietima ryskesni. O jei tu nori ja det tik iejus manau ir noresi gero apsvietimo iskart. Pas mane kai jos yra hole, tai kazkaip tai netrukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 16, 13:37)
Ta ruda dekoratyvine juostele kur aplink eina, gal zinai kai papaisyta vienaip atrodo o erdveje tavo kitaip ji ten ziuresis  g.gif o tu gal su ta uosta bandyk ne visu perimetru ziasti, o tik kur tusciausios vietos bus arba prie kriaukles ir vonios, bandyk kaip nors pasipaisyti daugiau variantu  mirksiukas.gif  As tai jokiu variantu nesipaisiau, man kaip norejau vyras autocadu papaise vienaip kitaip ir kazkaip atsistojus erdveje maciau tas plyteles ir jauciau kad bus  thumbup.gif Tai, indruciuk, jei tau tiks ir patiks manau pati pajausi ar tinka, ar ne, pasistenk nesiblaskyti, o pakeisk tik mazas detales ir ziurek gal tau visai bus gerai  4u.gif

ta per viduri ruda juostele? ji marga, ne ruda,ar apie kita kuria kalba eina g.gif Tau gerai,vyras pabraize,o ma ir savovonia nusipiesti ir vyro doh.gif o jo tokia bjauri dar- siaura ir ilga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 15:43)
aciu  4u.gif
jei dar neuzknisau jusu su savo terlionem,idedu dar viena patobulinima antro varianto  blush2.gif :
user posted image
deze turetu buti per viena plytele aukstesne,bet vis dar neiseina padaryti  doh.gif
user posted image

Man grazu...tik kaip sakiau ir pries tai, tai nedeciau per visa vonios kambari to rudo siauro dekoro g.gif Toje sienoje kur nuo zemes dedasi kitos spalvos plyteles is vis tos siauros tamsios juostos nedeciau g.gif Ir gyvatuko sienoje gal nedeciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 16 birželio 2010 - 13:52
QUOTE(sania @ 2010 06 16, 14:51)
Man grazu...tik kaip sakiau ir pries tai, tai nedeciau per visa vonios kambari to rudo siauro dekoro g.gif Toje sienoje kur nuo zemes dedasi kitos spalvos plyteles is vis tos siauros tamsios juostos nedeciau g.gif

Bet tada gaunasi sudėtingas sprendimas, kaip sužaisti su plytelėmis, kad plytelėmis išklijuoto ploto aukštį išlaikyti vienodą visoms sienoms. Jei jau siaurą dekorą dedi, tai tenka per visas sienas dėti... Nebent yra galimybė vienur tamsų, kitur šviesų siaurą dekorą dėti. Bet vargu, ar tas gražiau žiūrėtųsi g.gif .

O programa, kur Indručiukas žaidžia, man patiko. Kad man kas tokią būtų savo laiku davęs: aš didžiąją dalį savo plytelių spalvotais pieštukais "susidėliojau" doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 16 birželio 2010 - 14:07
QUOTE(Baltike @ 2010 06 16, 16:04)
Bet tada gaunasi sudėtingas sprendimas, kaip sužaisti su plytelėmis, kad plytelėmis išklijuoto ploto aukštį išlaikyti vienodą visoms sienoms. Jei jau siaurą dekorą dedi, tai tenka per visas sienas dėti... Nebent yra galimybė vienur tamsų, kitur šviesų siaurą dekorą dėti. Bet vargu, ar tas gražiau žiūrėtųsi g.gif .

Na taip visiskai esat teisi smile.gif Kazkaip apie tokius niuansus visai pamirsau. Variantas butu tik toks, kad galima ispjaut tokia siaura juosta is pagrindines sviesios plyteles ir jas det. Na bet cia jau indruciukio bedos, norai ir galvojimai lotuliukas.gif . Pamenu mes visa Klp isnarsem ieskodami plyteliu virtuvej tarp spinteliu ir nieko tinkamo neradom. Paskui sugalvojom-prisiminem, kad turim dar likusiu virtuves grindu plyteliu(tokias pat dejom ir i hola). Tai nuvezem jas i parde, kur pjausto plyteles. Ten mum jas supjauste norimo dydzio, apgludino krastus ir gavosi super thumbup.gif Svarbiausiai sunaudojom visas likusias grind. plyteles...liko tik viena- atsargai thumbup.gif
Atsakyti
na kaip baltike sake,as sunkiai isivaizduoju,kaip ta dekora ant vienos sienos deti,ant kitos nedeti... man kazkaip atrodo,kad kas turi pradzia turi tureti ir pabaiga biggrin.gif pas vyra vonioj darysim galine siena sviesiu plyteliu, sonines tamsesniu,bet ten vonia pailga,o nedideliame kvadrate as neisivaizduoju kaip reik "patrupinti" to dekoro,o dar ir vonia ne is didziuju g.gif gal kas kokiu pvz turit? tas dekoras auksinis,ne rudas.... dar as cia noreciau kur nors ir tas rastuotas auksines dideles plytkas prikonstruoti, nu bet nebera vietos lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar karoliukams auksiniems butinai reikia rasti vietos biggrin.gif

baltike,as kol ta programa perkandau doh.gif jau buvau praradus vilti ka nors su ja nuveikti, o dabar,galvoju, reiks ir kitus kambarius su ja pameginti pasipaisyti, nes maciau yra ir kambariu pasirinkimas biggrin.gif Su piestukais as viena vakara pazaidziau- daugiau kantrybes neuzteko blush2.gif

As kaip pagalvoju,kad miegamajam kaip su pertvara drabuzinei daryti nieko neturiu sugalvojus, tai net negera darosi...kiekviena karta kai pamatau,kad MB skambina,tikiuosi,kad dar neklaus apie ta miegamojo pertvara doh.gif...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 16 birželio 2010 - 14:37
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 15:32)
pas vyra vonioj darysim galine siena sviesiu plyteliu, sonines tamsesniu,bet ten vonia pailga,o nedideliame kvadrate as neisivaizduoju kaip reik "patrupinti" to dekoro,o dar ir vonia ne is didziuju  g.gif gal kas kokiu pvz turit? 

Kadangi ir aš su labai pailga patalpa "žaidžiau", tai toks patarimas: tamsios spalvos optiškai sieną priartina, šviesios atitolina. Todėl, jei gerai vonios formą įsivaizduoju, kad ją bent kiek pataisyti, tai jums kaip tik reiktų tamsias plyteles dėti gale, o šviesias šonuose. O ten kur plotai maži, aš dekoro apskritai linkusi nedėti.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 14:32)
pas vyra vonioj darysim galine siena sviesiu plyteliu, sonines tamsesniu,bet ten vonia pailga

Jau rasiau, bet pasikartosiu, gal neatkreipei demesio ir gal pravers biggrin.gif
Pailgoj patalpoj, geriausia daryti arciausiai esancias sienas, viena pries kita - sviesias, o toliausiai esancias sienas - tamsias, TADA patalpa vizualiai sutrumpeja ir praplateja.
O jei arciausios sienos - tamsios, o tolimiausios sienos - sviesios, TADA patalpa susiaureja ir dar ilgesne atrodo.........
Tik padet norejau mirksiukas.gif

SANIA, man pirmas sviestuvas thumbup.gif , na ten jau mano stilius biggrin.gif . Ir kiek tokia kainuoja, jei ne paslaptis........
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 16, 14:43)
aciu  4u.gif
ziurejau as ta ju nuorodajau daug kartu, bet ant kiek kv metru uztenka tos lempos tai nesupratau  blush2.gif tai jei ta kur as nusiziurejau yra apie 35cm skersmens, tai turetu uztekti sviesos tam iejimui? nu skambinsiu dar i gaudre  doh.gif

jei dar neuzknisau jusu su savo terlionem,idedu dar viena patobulinima antro varianto  blush2.gif :

user posted image

deze turetu buti per viena plytele aukstesne,bet vis dar neiseina padaryti  doh.gif
user posted image

Indruciukas, puikus vaizdas gavosi! thumbup.gif Man sitas variantas labiausiai is visu tavo "bandymu" wub.gif Ir ta auksine juostele savo vietoj..
Atsakyti

Oi, geras, abi su Baltike ta pati parasem, tuo pat metu biggrin.gif
Baltike drinks_cheers.gif
Atsakyti