Įkraunama...
Įkraunama...

Iškrypęs stuburas

QUOTE(makleris4 @ 2016 03 14, 10:25)
Noriu pakalusti tų mamų, kurios tiesinosi stuburą pas tą vokietį (dieviskas tiesinimas ar kaip ten) prieš porą metų. Kokie atsiliepimai būtų praėjus 2 metams. 
Dabar tas ,,gydytojas" vėl Lietuvoje ir gydo.
Aš pats labai jau skeptiškai žiūriu į tokius stebuklus.


Ir man labai idomu, kaip sekasi tiems, kurie tiesinosi nugara situo budu. Kokia savijauta praejus keliems menesiam ar metam? Jis vel atvyksta i Lietuva ir priimines Klaipedoje birzelio pradzioje.
Atsakyti
Sveiki,turiu ir aš stuburo pakrypimą,jau metai laiko skauda diena iš dienos.Pratimus darau del raumenų sustiprinimo,ir skausmo sumažinimo,nors skausmo visiškai,nepavyksta išvengti.Norečiau pabandyti Cantienikos metodą,kuri isrado pati B.Cantieni budama iskrypusiu stuburu,ir labai ikvepianti istorija jos stuburas issitiesino,nors ji ir nebebuvo jauna.Turiu 2 jos knygas,pratimai gal ir veiksmingi tik juos reikia daryti,ir suvokti kaip daryti,o tas yra man ir sunkiausia,kaip isiminti ju seką? Gal kas bandė ar girdejo apie toki metodą?Pabresiu ,kad tose knygose akcentuoja stiprinti dubens dugna,atstatyti pirma klubu padeti (kaip pamatą stuburui) ir tada viso kuno vidinius raumenis.
Atsakyti

Man cantienica metodas nepadėjo. Pertempiau raumenis, todėl 6 mėn gulėjau lovoje su didžiuliais skausmais. Jeigu turite rimtų stuburo problemų, darykite cantienica pratimus labai atsargiai. 

Atsakyti

Cantienica pratimus daryti pagal knygą labai sudėtinga  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 03 liepos 2019 - 10:38