QUOTE(Niki @ 2010 08 04, 15:31)
Sveikutės, ir aš prisijungiu prie jūsų

Jau pusę metų turiu duonkepę, tai neatsidžiaugiu iki šios dienos... Bet labai noriu ir juodą duoną pabandyt išsikepti, bandžiau nataliunčiko receptukus beždžionduonė labai gudriai sugalvota

patiko ir vaikams

susidraugavau su raugu, tai bandžiau bočių duoną
iš malsenos puslapio, man perdaug saldi ir kiek rūgštoka, bet šiaip nebloga. Kol kas vis dar bandau surasti juodą duonelę pagal savo skonį, bet dar nedaug receptukų išbandžiau

Gal kas kartais žino kaip pasigaminti duonelę kaip "Agotos ruginė duona" parduotuvinė?
aš kepu iš malsenos psl juodą plikytą, tai man labai skani.
O kad būtų msžiau saldi dėkit mažiau cukraus ir/ar medaus, kad mažiau rūgšti, mažinkit raugo kiekį (starterio ir jį dažniau maitinkit).