Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniausias mano „mamadienis“ / “tėvadienis“

Kviečiame dalyvauti pasakojimų konkurse – „Šauniausias mano mamadienis/tėvadienis“!

Jei auginate neįgalų vaiką iki 18 m. arba du ir daugiau vaikų iki 12 metų, ir naudojatės įstatymo numatyta lengvata dirbantiems tėvams – papildomais laisvadieniais, - aprašykite vieną įsimintiniausių savo „mamadienių“ ar „tėvadienių“, kurį šauniai, įdomiai, prasmingai, linksmai praleidote kartu su savo vaikais. Savo pasakojimą galite iliustruoti šios įsimintinos dienos nuotraukomis.

Rašiniuose pasidalinkite patirtim – ar patys darbdaviai jus paskatino naudotis lengvata ir daugiau laiko praleisti su vaikais, ar teko darbdavį ilgokai įtikinėti ir pakovoti už savo teisę į papildomas poilsio dienas.

Tegul Jūsų papasakota istorija įkvepia daugybę dirbančių mamų ir tėčių drąsiai prašyti darbdavių suteikti papildomų poilsio dienų, o jau besinaudojantiems šia lengvata tėvams konkurso pasakojimai pažers šaunių idėjų - kaip smagiai galima praleisti „mamadienius“ ir „tėvadienius“ su vaikais!

Na, o jei dėl vienokių ar kitokių priežasčių nepasinaudojote „mamadieniais“, bet pasvajojate apie juos, rašykite rašinį - „Kaip aš praleisčiau šauniausią „mamadienį“!

Norėdami dalyvauti pasakojimų konkurse „Šauniausias mano „mamadienis“/ „tėvadienis“ „ atidarykite naują atskirą temą savo rašiniui ir paskelbkite ją skyrelyje. Jūsų pasakojimų laukiame nuo birželio 23 d. iki liepos 14 d. Konkurso laimėtojus skelbsime liepos 16 d. Pasakokite ir laimėkite knygą, stalo žaidimą, kepsninę ar pakvietimų į kiną visai šeimai!

Pasakojimus vertins ir tris prizines vietas atrinks konkurso iniciatorius (www.netylek.lt komanda).


Pagal LR Darbo kodekso 214 str. darbuotojams, auginantiems neįgalų vaiką iki aštuoniolikos metų arba du vaikus iki dvylikos metų, suteikiama viena papildoma poilsio diena per mėnesį arba sutrumpinamas darbo laikas dviem valandomis per savaitę. Auginantiems tris ir daugiau vaikų iki dvylikos metų – dvi dienos per mėnesį arba atitinkamai sutrumpinamas darbo laikas keturiomis valandomis per savaitę, mokant darbuotojui jo vidutinį darbo užmokestį.


Daugiau naudingos informacijos apie „mamadienius“ir „tėvadienius“ rasite www.netylek.lt temoje „Apie „ mamadienius“ ir „tėvadienius“ – dirbantiems tėvams“
Atsakyti
Konkursas rėmėjo prašymu pratęsiamas iki rugpjūčio 5 dienos. smile.gif
Atsakyti
Kaip faina, tuomet bandysiu sudalyvauti ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 07 21, 13:16)
Kaip faina, tuomet bandysiu sudalyvauti ir aš 4u.gif

bigsmile.gif ieškau - nerandu dar mirksiukas.gif laukiam!
Atsakyti
Pagaliua prisiruošiau 4u.gif
Atsakyti
Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Konkursas 2010, o liuks 2012?
Atsakyti