Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinų meistrai

Ieškojau temelės apie skalbimo mašinų meistrus, a le vat neradau. Manau bus naudinga.

Tai gi, prašom dalinkitės, kur galima rasti gerų ir blogų skalbimo mašinų meistrų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 06 vasario 2013 - 13:42
Galiu rekomenduoti tikrai gerą meistrą Kaune MEISTRAS , sąžiningai pataria ir neišsidirbinėja kaip jūsų nupasakoti meistrai smile.gif
Atsakyti
Sugedo mūsų skalbimo mašina, ir labai reikia meistro. Gal galit parekomenduoti kokį nors patikimą meistrą Kaune??? Šiandienai buvome sutarę su vienu meistru 12 val - iki puse pirmos palaukėm - skambinam - pasakė kad nespėja, atvyks 19 val. Ir vėl nesulaukėm - kiek skambinam, tiek nekelia ragelio.Ir taip sutapo, kad čia būtent tas Grantee rekomenduotas meistras ( dar nebuvau skaičius šios temos kai jį išsikvietėm ). Tai su tuo meistru nenoriu daugiau turėt reikalų, nes - apgavikas sakyčiau g.gif .
Atsakyti
Bjjanka, labai gaila, kad šitaip apvylė jus 4u.gif Matot, man taip nebuvo, tiek man, tiek mamai, tetai yra šis meistras tvarkęs ir jokių nusiskundimų neturėjom g.gif gal tiesiog užimta diena buvo. Sekmės ieškant naujo meistro 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Skubiai reikia gero skalbimo mašinų meistro Vilniuje, bet nesinori nei permokėti, nei nusivilti atliktu darbu... Todėl ieškau, gal kas turite kokių rekomendacijų???

Atsakyti
Vyras išsikvietė kažkokį pagal skelbimą, tai žiūrėsim...parašysiu atsiliepimą, kai sutvarkis.
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 01, 15:27)
Galiu rekomenduoti tikrai gerą meistrą Kaune MEISTRAS  , sąžiningai pataria ir neišsidirbinėja kaip jūsų nupasakoti meistrai  smile.gif



Mergaites, noriu perspėti šis ponas visiškai nepatikimas mad.gif Visą dieną pralaukiau,nes jau jau važiuoja... ir neatvažiavo... Ir dabar net neatsiliepia verysad.gif
Atsakyti
Neseniai buvau issikvietus Tikrus meistrus. www.tikrimeistrai.lt
dirba pagal verslo liudijimus, kulturingi meistriukai ir nepasakyciau kad Vilniaus mieste brangiausi.
reikejo skalbykle pajungti, dar visokiu darbeliu.zodziu likau labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos visos,

panašu, kad gerų meistrų Vilniuj ne tiek ir daug? Pati neseniai susidūriau su vienu šmikiu. Vieni nervai ir nuostoliai. Jei rasit skelbimą:

Skalbimo mašinų REMONTAS


SUGEDO SKALBIMO MAŠINA ?!? NEMOKAMAS MEISTRO IŠKVIETIMAS IR ATVYKIMAS I
NAMUS 860258580

Automatinių skalbimo mašinų remontas.
DIRBAM IR SAVAITGALIAIS
Vilnius,tel. +37060258580

KATEGORIŠKAI nerekomenduoju skambint. Pasakoju istoriją. Skalbyklė prabėgo. Išsikviečiam. Pažada atvykt 12 val. Pasirodo apie 14.30. Prisuka kelis varžtus, išvalo filtrą, paima 60 lt ir dingsta. Skalbyklė vis tiek bėga. Skambinu dar. Paaiškėja, kad reikia keist kaitinimo elementą. "Keičia" dvi dienas - pirmą dieną pamiršo nupirkt, kitą - atvažiuot turbūt irgi pamiršo. Pagaliau antras vizitas. Pakeitė elementą - 53 lt. Jokių kvitų ir garantijų, aišku, nieko. Ir liepia nejungt porą valandų. Įjungiu kitą dieną. Bėga! Prasideda "meistriuko" medžioklė. Stilius - įprastas "tėvyninis": pažada atvažiuot - nesirodo- nekelia ragelio. Atsakymas vienas: "pamiršau". Taip tąsomės jau antrą savaitę. Bendras rezultatas: du vizitai, sukišti 113 lt, krūva nervų ir sugaišto laiko. O rezultato - jokio.
Kad nesutaisė, tai dar būtų pusė bėdos. Skalbyklė sena, maža nuo ko gali tas vanduo pratekėt. Bet bjauriausia - tas amžinas melavimas: pažadėjo- nepadarė- pamiršo - vėl pažadėjo ir tt. Kažkoks susireikšminęs pienburnis, kuriam į klientą išvis nusispjaut. Geriausias buvo vakarykštis gabalas: pasakė "Būsiu PUSVALANDŽIO BĖGY". Ir dingo kaip į vandenį. Šiandien skambinu ir klausiu, kiek trunka pusvalandis??

Buvo čia kažkoks juodasis meistrų sąrašas, bet neberandu. Gerai būtų atnaujint, ką?
Atsakyti
Joooo, žinau kad geru meistru LT mažai liko, bet ant tiek...
Pačiai reikia arba mašiną taisyt arba naują pirkt, bet paskaičius atsiliepimus suabejojau ar reikia taisyt g.gif
Gal Vilniuje dar yra kas susidurė su GERAIS meistrais?
Atsakyti
Žinau gerą meistrą Vilniuje, na, bent jau man viską sutvarkė nebrangiai ir gerai. Buvau pasiūliusi kolegei, ji taip pat liko patenkinta. Dėl vardo bijau suklysti, lygtai Rytis, telefonas 8698 82954.
Atsakyti
QUOTE(Jovė @ 2011 09 02, 23:43)
Žinau gerą meistrą Vilniuje, na, bent jau man viską sutvarkė nebrangiai ir gerai. Buvau pasiūliusi kolegei, ji taip pat liko patenkinta. Dėl vardo bijau suklysti, lygtai Rytis, telefonas 8698 82954.


Tikrai Rytis, vakar su juo reikalų turėjau, padėk Dieve... doh.gif Skalbimo mašina negręžė, pasirodo, padegęs variklis... Visų pirmiausia šitas "meistras" geras penkiolika minučių krapštėsi kol rado kaip atsiardo ta mašina, tada pasakė, kad jis tą varilklį išsiveš, remontas kainuos nuo 120 lt., o atveš po savaitės JEIGU IŠEIS PATAISYTI... blink.gif Galiausiai pasakė "stop stop, aš jos neremontuosiu, nes paaiškėjo, kad visai ne tas, ką aš galvojau" ir liepė skalbyklę mest lauk. blink.gif Tiesiog taip- apynaujis bosch ir mesk lauk, nes reikia keist variklį, jų Lietuvoj nieks neturi, mažiausia padėvėto kaina- nuo 300 lt., bet niekas nekeis, nes niekas jų neturi. Maža to, po "meistro" išvykimo skalbyklė ne tik, kad nebegręžė, bet visiškai nebeskalbė. Sumokėjau už tai 25 lt.
Šiandien atvažiavo kitas meistras, pasirodo ir tų variklių yra, pakeitė viską, patikrino, net pusvalandžio netruko. Už naują variklį ir darbą sumokėjau 220 lt. Žinoma, viskas su garantija, net patikėt negalėjau, kad vis dėlto "nereikės jos mest lauk". Meistro vardas Valerij Milto, telefonas 869834010.
Tikrai rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti