as tai nekarta esu papuolusi i reidus

seip reidai dazniausiai buna ant menulio kalnio savaitgaliais

bet as kadangi beveik negeriu,taip kad niekada nebuvau ikliuvusi

aj karta buvo toks atsitikimas jau seniai gal pries kokius 4 metus,dabar kaip prisimenu tai juokas iš savęs ima

vaziavau namo i zveryna ir sustabde policija kestucio gatveje,tipo reidas,o tada kaip tik kazkokios dar sventes buvo,tai jau aisku girtu ieskojo,as negerusi nei laso del to maziausiai pergyvenau..Tik va,viena problemele tada dar man nebuvo 18 metu ir turejau teises B1 kategorijos(nezinancioms,galima vazinetis masina iki 550kg,o mano masina trigubai sunkesnė,tai taip buvau kaip ir be teisių galima sakyti)

Policininkas priėjo,patikrino dokumentus,viskas tvarkingai,aš aišku išsigandusi del tų teisių,kad nepastebėtų,tada jis ir klausia:,,ar gėrėte?,,,sakau ne,sako tada puskite i alchotesteri,na papūčiau 0,viskas tvarkoje,tada jis priejo prie drauges kuri sedėjo šalia,jai sako irgi pūsk,ta irgi išsigandus papūte,viskas tvarkoj(dabar kai pagalvoju tai komedijos

).Tada jis man sako,bet panele jus labai keista,ar nieko nevartojote,kodel jusu vyziai issiplete?sakau tamsoje visu išsiplečia,tada jis tipo važiuojam i narkologinį,aš aišku išsigandau(gi 16 metų tebuvo).Bet nepatikesit kur tas jų narkologinis

čia tai topų topas,kam papasakoju visi blondine išvadina

perejome antra gatves puse ir liepė eiti bardiūru ištiesuus rankas(tipo čia nuo narkotikų tikrina),na ka ir ejau ir gerai viskas

kai viska atlikome,tada jie paprašė mūsų telefoniukų bei susitikimo kada nors

mes tik skuodėmė kuo toliau nuo tokių..
Čia gal truputį ne į temą,bet apie reidus

Va tokia ta mano istorija kaip iš lalailos kokios

nesuprantu kaip galejau būti tokia kvaila,na bet as išsigandau del tų teisių,kad nepastebėtų

o čia pasirodė tik ,,nekaltas,, policininkų kabinimo būdas

nuo šiol daug atsargiau žiūriu į tuos ,,žaliuočius,,