Įkraunama...
Įkraunama...

Bendri draugai

bendri draugai yra is jo puses, o is mano puses jis nelabai su kuo bendrauja biggrin.gif
Atsakyti
Mes su vyru buvom klasiokai, vėliau draugai, priklausėm tai pačiai draugų kompanijai, todėl kai po šitiek laiko buvimo draugais tarp mūsų pradėjo kibirkščiuoti, man esminis klausimas buvo - o kaip bus su draugais, jei mum kartais nieko nepavyktų?... Na va, jau spėjom ir apsiženyt, o draugų kompanija ta pati. Tiesa, ir su jo kitais draugais puikiai sutariu, nes visi paprasti žmonės... Va ir paaiškėja neprabangaus gyvenimo pliusai biggrin.gif

Bet forumietės tiesą sako, viskas priklauso nuo moterų, net jei vyro draugai atrodo iš kosmoso, įmanoma puikiai su jais sutart, jei tų vyrų moteriškės normalios, bendraujančios, nepasikėlusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2010 07 29, 21:32)
bendri draugai yra is jo puses, o is mano puses jis nelabai su kuo bendrauja biggrin.gif

Mūsų situacija irgi panaši, aš su jo draugais puikiai sutariu ir visi kartu mielai leidžiam laiką, tačiau jis su maniškiais mažai bendrauja, nesipyksta, bet ir nerodo noro bendrauti
Atsakyti
Mano - musu, jo - musu. Yra ir tu, kuriuos mes pazinojome kai dar patys nebuvome pazistami. Zodziu - draugu kose.
Atsakyti
ir su mano ir su jo bendraujame smile.gif
Atsakyti
Yra bendrų tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės.
Atsakyti
Turim ir bendru,nes susipazinom draugu vakarelyje biggrin.gif
Atsakyti
Turim 4u.gif
Atsakyti
ilganiui mano ir jo draugai virto musu draugais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Willie @ 2010 07 07, 14:31)
Mes kartu esam jau keturi metai, bet bendrų draugų taip ir neturim. Visada pavydžiai žiūriu į kompanijas kurios kartu keliauja po užsienį, organizuojasi kokius baidarių ar dviračių žygius Lietuvoje, rengia vakarėlius ar tiesiog susibėga drauge praleisti vakaro...Bėda ta, kad nors mes su draugu sutariam gerai, esam gana skirtingi, ir renkames visiškai skirtingus žmones bendravimui.

Jei taip labai "nelimpa" tie senieji draugai, gal vertėtų pasiieškoti kokios nors naujos abiems įdomios veiklos, kur galėtumėte ir naujų draugų susirasti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų atskiri draugai po santuokos tapo mūsų bendrais..Yra tik keli jo draugai,kurių mano biolaukas niekaip netoleravo,mane jie erzino,su vienu jų vyro bendravimas jau nutrūkęs,su kitu bendrauja,bet dažniausiai be manęs.
Atsakyti
Bendrų draugų turime nemažai,bet visi jie yra mano draugai,patapę bendrais biggrin.gif
Iš jo pusės yra tik vienas bendras draugas ax.gif
Atsakyti