Įkraunama...
Įkraunama...

Plateliai

mes su palapinėm miegojom stovyklavėtėj "paežerė". daug vietos, prie pat ežeras, valties nuoma.. na tik mes keliavom pėstute nuo Platelių autobusų stoties, tai šiek tiek paeiti reikėjo... o šiaip puiki stovyklavietė, tuo labiau tokiu oru, kai žmonių nebuvo smile.gif
Atsakyti
Gal kas atostogavo Šaltinėlyje ir pasidalintų savo įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
Visą savaitę ruošėmės atostogauti "Linelyje" prie Platelių ežero.
Už keturvietį kambarį mokėjom 230 Lt (už parą)
Pirtis ir baseinas žmogui 25 Lt. Kažkaip pasitaikė toks vakaras, kad buvom tik mes keturiese ir dar dvi moterys atėjo. Tai labai ramiai ir plačiai pasimaudėm.
Dar patiko restoranas. Tikrai skanus maistas ir porcijos nemažos thumbup.gif

Deja šiemet nei vandens dviračių nei valčių nei paprastų dviračių nėra. Nors tinklalapyje skelbiasi, kad suteikia tokias paslaugas. Ir administracijoj kabo vandens pramogų (nardymo, vandens dviračių, valčių nuomos) kainoraštis. Pasiteiravus apie šias paslaugas administratorė liepė pasieškot kitose poilsevietėse. Bet mes būtent rinkomės šią poilsiavietę dėl siūlomų paslaugų.
Dieną galima gulėt paežerėj, bet vakare norisi aktyviau kažką paveikt, o veikt nėra ką. Kiek galima eit ratais aplinkui. Teko atostogas keliom dienom trumpint.
Man dar kambariuose trūko švaros. Pvz mūsų kambarys buvo nesiurbtas, visur pilna smėlio, trupinių ir dulkių. schmoll.gif
Patį viešbutį vertinčiau vidutiniškai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 22 liepos 2014 - 09:55
QUOTE(Erina @ 2014 07 22, 10:50)


Dekui uz info, tik gal galite dar pasakyti, aisku, jei zinote, kaip reikalai del dviraciu. Ar yra ten kur su jais vaziuoti ir pasistatyti?
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2014 07 22, 17:57)
Dekui uz info,  tik gal galite dar pasakyti, aisku, jei zinote, kaip reikalai del dviraciu. Ar yra ten kur su jais vaziuoti ir pasistatyti?

Mes važinėjom su mašina, tai mačiau dviračių takus. dėl dviračių pasistatymo tai nežinau g.gif
Atsakyti