Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Nidulia @ 2011 12 06, 12:16)
kad jis brangesnis, o skinsonikas pigesnis. Bet kokiu atveju, pastaba buvo visai ne i tema ir nekorektiska  ax.gif

Šiandien gavau paskaičiavimus iš tarpininkės, tai Clarisonic Mia kainavo 300 Lt smile.gif
Atsakyti
Man skinsonicas svėrė 0,43kg , bet dar ėmiau 2 papildomus šepetėlius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuddy: 07 gruodžio 2011 - 16:11
Nidulia, prie ko cia nekorektiska? biggrin.gif zmogus rode aparata uz 100lt, jus jam siulot uz 300lt pirkt, tai gal jus nekorektiska siulydama 2 kartus brangesni daikta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 12 06, 14:51)
Šiandien gavau paskaičiavimus iš tarpininkės, tai Clarisonic Mia kainavo 300 Lt smile.gif

sakyciau nuskilo su kainyte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 07, 17:18)
Nidulia, prie ko cia nekorektiska? biggrin.gif zmogus rode aparata uz 100lt, jus jam siulot uz 300lt pirkt, tai gal jus nekorektiska siulydama 2 kartus brangesni daikta?  rolleyes.gif

1. skinsonikas nekainuoja 300, jis kainuoja apie 160lt
2. nare Ievaaa, pazistu daugiau nei SM nare, todel nuosirdziai pasiuliau neismesti i siuksliu deze 100 litu. Tai net labai korektiska.
Atsakyti
Ciupinejau ta Top shop aparata...manau nevertas net 100 lt, nekokybe matosi is tolo schmoll.gif nors as nemaciau gyvai Clarisonic ir kt, bet manau geriau brangiau sumoketi ir tureti geresni, nei pigu kuri ismesiu po greito laiko g.gif neveltui, manau, merginos ji liaupsina ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir uzsinorejau aparato biggrin.gif Po ilgu, informacijos rinkimo ir apsvarstymo valandu, issirinkau limituoto leidimo Clarisonic Plus modeli, nes tikiuosi kad galvute kunui isspres man iauginejanciu plaukeliu problema.Uzsisakiau ir papildoma, ypatingai jautrios odos galvute. Labai laukiu atkeliaujant bigsmile.gif O kokias jus naudojat galvutes, dauguma kaip supratau jautriai odai, kurios ieina i rinkini. O yra bandziusiu zydra (delicate) galvute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 07 gruodžio 2011 - 19:33
QUOTE(ESLAUDA @ 2011 12 07, 19:31)
Perskaiciau visa tema ir uzsinorejau aparato biggrin.gif Po ilgu, informacijos rinkimo ir apsvarstymo  valandu, issirinkau limituoto leidimo Clarisonic Plus modeli, nes tikiuosi kad galvute kunui isspres man iauginejanciu plaukeliu problema.Uzsisakiau ir papildoma, ypatingai jautrios odos galvute. Labai laukiu atkeliaujant bigsmile.gif  O kokias jus naudojat galvutes, dauguma kaip supratau jautriai odai, kurios ieina i rinkini. O yra bandziusiu zydra (delicate) galvute?


o tai ne visos 4 galvutes veidui i limituota rinkini ieina (uzsisakinejau butent taip ir suprasdama: sensitive brush with additional normal, delicate and deep pore cleansing brush heads....)?
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 12 07, 21:12)
o tai ne visos 4 galvutes veidui i limituota rinkini ieina (uzsisakinejau butent taip ir suprasdama: sensitive brush with additional normal, delicate and deep pore cleansing brush heads....)?

As uzsisakiau is feelunique.com Pas mane limited edition paisley- i kuri ieina senstive(jautrios) odos galvute ir kuno galvute bei valymo priemones. Pas jus tikriausiai kitoks rinkinys 4u.gif
Atsakyti
Na galiu dabar daugiau atsiliepimų apie skinsonicą. Pirkau jį, nes iš palyginimų labai panašus į Clairsonic'ą, tik nebuvau tikra ar naudosiu tą aparatą (na, kad nebus padėtas kažkur stalčiuje), taigi nenorėjau daug pinigėlių mesti į balą smile.gif Tai bent jau kol kas džiugina jis mane ir bent kartą per dieną valau veidą juo ir naudoju pylingavimo kempinėlę kartu su šveitikliu. Dar kartais kremo kempinėlę naudoju kai po šveitiklio noriu, kad geriau įsigertų kokia drėkinanti kaukė.
Kol kas nebaldžiau masažinio antgalio. Vis neprisiruošiu biggrin.gif Bet matyt reiks imtis ir jo.

Tikrai aparatas man patinka. Dar patinka, kad nėr laidų, o dedasi baterijos (kurias galima pakraunamas naudoti). O tai laidų nuo įvairių prietaisų ir taip pilni stalčiai... Patinka, kad yra stovelis aparatui laikyti. Gal tik norėtųsi to aparato kokio spalvingesnio. Gal sekantis pirkinys bus Clairsonic'as, bet čia daugiau dėl dizaino.


Kalbant apie rezultatą: tikrai gerokai švaresnės poros, veido oda stangresnė (gal dėl to, kad kremai ir kaukės visiškai kitaip įsigeria), ant kaktos beveik išsilygino kelios raukšlės ir pati oda tikrai minkštesnė.

Tikrai galiu rekomenduoti jį kaip racionalų pirkinį, kuris apdeda tapti kiek gražesnėmis. 4u.gif
Atsakyti
O tai per ka ar pacioms uzsisakinet patartumet ta Skinsonica?Na kad pigiau gautusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 12 09, 02:31)
O tai per ka ar pacioms uzsisakinet patartumet ta Skinsonica?Na kad pigiau gautusi. g.gif


Yra pirkti

1.https://www.siriusbeauty.com/skinsonic/order/

ir

2.http://truthinaging.com/sirius-skinsonic-skincare

pvz jei pirksi tiesiogiai is gamintojo (1) aparato kaina 49$ + siuntimas i LT 20$ = 69$ (dabar kursas lyg 1$-2,6LT, ganausi litais 179,4lt)
LT pasto islaidos 14lt + muitas 40lt
galutine aparato kaina 233,4lt

jei per tarpininke aparato kaina 49$ + 10% + siuntimas is JAV100g -1,4$ (tarkim Skinsonicas sveria max 400g)+ siuntimas po LT
galutine aparato kaina apie 165lt

cia gali surasti tarpininke
http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2011 12 09, 13:12)
Yra pirkti


Bet tiesiai perkant greiciau, o per tarpininke ilgiau uztrunka. Ir paciai perkant nebutinai buna muitai (o tiksliau PVM, nes muitas nuo tos sumos neina), galima praslyst. O ir tas LT pasto islaidos tiksliau butu mokestis pastui uz dokumentu sutvarkyma.
Atsakyti