Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

Sveikos,

Nupiešiau pirmąjį savo fraktalinį piešinį, gal ką nors galite pasakyti? Atsiprašau už kokybę, bet geresnio fotoaparato namie neturiu sad.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos,moterys,matau snekate apie kursu vadove Brigita,pas mus ,,kaime,, kaip tik si men bus 2 pamokos siu kursu,svarstau ar verta nueiti,nes kaip suprantu per 2 pamokas tik susipazinsiu su pradziamoksliu ,na,gal dar siek tiek daugiau,nes kazkokiu pastoviu pamoku pas mus nera,gal tiesiog uztenka knyga perskaityti,va,jau ir sia tema perskaiciusi nemazai suzinojau.Kaip patartumete?aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 10, 02:43)
...smulkių gardelių koncentracijos
greičiausia reikštų užslėptus kompleksus,konservatyvumą,atsikartojantys motyvai- stereotipinį mąstymą,visuomenės  priimtų normų ir taisyklių laikymąsi.Bet nuostabiausia ,kad eigoje formos laisvėja,įvairuoja, vadinasi išlaisvinam ir savo kūrybinius pradus.Ypatingai tas matyt pas Putlutę.Čia kalbu tik apie formą.



linkon, iš tikrųjų aš mažumėlę kompleksuota. dėl stereotipų nesutinku, nes dažnai prieštarauju, ginčijuosi, noriu pakeisti esamą tvarką. kalbant apie kūrybinius pradus, tai iš tikro esu meniška siela, bet dar vis nerandu kur save realizuoti, tikrai esu užsistovėjusi, kaip sakė vaižgantė . be to dabar auginu dukrą, tai va ta kasdienė rutina ir slopina energiją ir "traukia prie žemės"....
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 10, 14:32)
ir kaip Vaizgante sako, kas nustate, kad rdiagnostiniai yra tik 4. gal skaites kas ta rusiska knyga? gal ten apie tai yra kalbama?


Šaip tą rusišką netgi atsiprintinau, bet neina man skaityt anos nors pasiusk. Galvoju kaip paraut tą lietuvišką jos vurijantą.
Atsakyti
Mano pirmasis... Pagaliau baigiau spalvinti, kažkaip vis laiko neatrandu tam smile.gif Mat spalvinti turiu slapčia nuo dukrytės, jei pamatytų, tai apkeverzotų man staigiai smile.gif Šiaip realybėje daug ryškesnis, gal kad vakare fotkinta, dienos šviesoje gal kiek kitoks būtų, bet jau labai norėjau čia įkelti smile.gif

http://public.fotki....i/img-3373.html

Ir būsiu dėkinga, jei kas užmes akytę ir pakomentuos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 10, 16:13)
Sveikos,

Nupiešiau pirmąjį savo fraktalinį piešinį, gal ką nors galite pasakyti? Atsiprašau už kokybę, bet geresnio fotoaparato namie neturiu sad.gif

user posted image


Oi, įdomus šis tavo fraktalas. Bet kodėl, mes , moterys vis "bandutes" piešiam? Kur laisvė, polėkis? g.gif Negi visos esam taip užsigruzinę?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 10, 19:13)
Oi, įdomus šis tavo fraktalas. Bet kodėl, mes , moterys vis "bandutes" piešiam? Kur laisvė, polėkis?  g.gif  Negi visos esam taip užsigruzinę?


Na, aš daugmaž suprantu, kodėl gavosi "bandelė". Man jau MB yra sakęs ne kartą, jog viduje esu kitokia, turiu daug gabumų, tačiau kažkas praeityje labai buvo "užspaudęs", ir iš to neišsivaduoju. Kol kas.
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 10, 01:35)
Mano šio vakaro darbukas
user posted image

Atrodo kaip galva  g.gif . Beje o MB irgi paišė, bet nepasakiau, kad iš lėto reikia, tai labai jau daug vingių gavosi g.gif  Atsisakė spalvinti tiek biggrin.gif ir sakė, kad prisigalvoju aš čia visko cool.gif

Ir mano gal gali vaižgante, pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
Labutės. 4u.gif
Seku temą jau senokai, pasipaišiau jau sau keletą - malonumas.

QUOTE(vasarelele @ 2010 11 10, 17:53)
Ir mano gal gali vaižgante, pakomentuoti  ax.gif


Nors visai ne į temą, bet aš matau du veidus - vyro ir moters, žvelgiančius į skirtingas puses ax.gif
Atsakyti
Girene.
Fraktalo forma truputį daugiau nei 2/3 lapo – pasitikėjimas savim pereina į dėmesio koncentracijos trūkumą, kuomet bandoma aprėpt daugiau nei įmanoma ,perimetro kraštinės nėra griežtai apibrėžtos, palei kraštus didžiausi nareliai, turi uodegų, nėra aštrių kampų, spyglių-žmogus pakankamai laisvas ir atviras aplinkai , be agresijos ar savigynos požymių.
Viduje besikertančios linijos išsidėstę įvairiai ,yra ir keturkampių ir trikampių ir plastiškų formų – žmogus įvairus , turi polinkį analizei (geometrinės) ir kūrybai (plastiškos, tiesa šitų mažiau).
Dabar su tais mažais , susivėlusiais , neišskaitomais gardeliais turiu subjektyvią nuomonę, kuri tinka man , bet nežinau ar tinka kitiems(pas Putlutę nėra tokios makaliūzės, pas mane gal ir nesimato bet yra).Tai sritis užžėlus lyg džiunglės, po kurią senai senai vaikščiota, ji giliai praeityje, ten užgimusios problemos lyg takeliu eina per fraktalą , per gyvenimą.
Iš pagrindinių 6 spalvų nėra oranžinės, ji įkvepia kūrybai, suteikia džiaugsmingumo ir optimizmo, entuziazmo.Ši spalva virtus smėline, ruda ir ateina iš centro.Ruda tai įsisenėjusios problemos, smėlinė figūruoja pas dvasiškai turtingus žmones, tik tas turtas įgautas per gyvenimiškus pergyvenimus ir sunkumus, tai sunkiai įgyta patirtis ir išmintis.
Ruda- išorėje šalia žalios, viduje maži trikampiukai, pagrinde tarp žalsvos , geltonos ir alyvinės.Man regis turit potencijos pati išspręsti visas problemas.Šalimais esanti švelni žalsva , kaip pavasarį dygstanti žolė(atsinaujinimas) ir geltona (informacija, žinios) padės.Jau netgi antram matyti sodrios žalios spalvos ir nėra didelės rudos.
Mėlyna –sodri,tai rūpestingumas, dorumas, teisingumas.
Išsiskiria geltona, išsidėsčiusi tolygiai , simbolizuodama intelektą, nuovokumą, žingeidumą, smalsumą, ieškojimus, kantrybę, diplomatiškumą.
Juodi nedideli daugiausia centre, šalia daugiausia alyvinė ir raudona.Įvykių formavimas, kuomet žmogus pats imasi iniaciatyvos ir įtakoja įvykių eigą.

Atsakyti
...į dėmesio koncentracijos trūkumą...

...po kurią senai senai vaikščiota, ji giliai praeityje, ten užgimusios problemos lyg takeliu eina per fraktalą , per gyvenimą....

... tik tas turtas įgautas per gyvenimiškus pergyvenimus ir sunkumus, tai sunkiai įgyta patirtis ir išmintis...


,... žingeidumą, smalsumą, ieškojimus...

...Įvykių formavimas, kuomet žmogus pats imasi iniaciatyvos ir įtakoja įvykių eigą....

na linkon zinot,kaip pirstu i aki:)))
acius didelis
siandien nepiesiu,nes antra diena nenoriu kazkodel
na gal veliau,anksti negulu
neprievartauju niekad saves
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 11 10, 19:39)
Nors visai ne į temą, bet aš matau du veidus - vyro ir moters, žvelgiančius į skirtingas puses  ax.gif

g.gif o aš antro veido nepastebėjau ax.gif
Atsakyti