gal turite ideju, kaip idomiau papuosti patiekalus?
kulinarinius patiekalus gausiai puosiu salotomis krapais paprikom pomidorais ir viskuo spalvingu augaliniu ka dar galima suvalgyti...kartais tarp tu papuosalu sunku rasti mesos gabaleli...bet man nesunku as juk zinau kur ji padejau
puosiu patiekaliukus beveik absoliuciai visada pradedant pusryciais baigiant vakariene.
tik ,wel, kaip cia nupasakosi, reikia juk pamatyti. juk puosiama ivairiai: ir naudojant padazus ivarius, ir darzoves, galu gale sudejimas maisto i lekste , gali but padarytas taip,kad nereikes nieko prideti, bet niekas neabejos, jog maistas atrodo isskirtinai... na zodziu...
tik ,wel, kaip cia nupasakosi, reikia juk pamatyti. juk puosiama ivairiai: ir naudojant padazus ivarius, ir darzoves, galu gale sudejimas maisto i lekste , gali but padarytas taip,kad nereikes nieko prideti, bet niekas neabejos, jog maistas atrodo isskirtinai... na zodziu...
As ir visada ne bet kaip sudedu i lekste Jau pats maisto sudejimas gali but kaip papuosalas. O jei dar garnyras koks spalvingas ir sudetas ne siaip i viena kruva tai visai atrodo. Arba jei tos misrainytes kokiu 2-3 rusiu, po truputi visu pridedi i ivairius lekstes sonus, irgi is karto vaizdelis. Ir dar as jei kazka darau su ryziu garnyru, juos kaip boksteli vidury lekstes sudedu - is pradziu ryzius i koki puoduka sudedi, paskui apvertus iskreti. Gaunasi bokstelis
Aš tai desiu nuotraukas...daug iš jų pati naudoju papuošimų
Papildyta @ [mergetime]1085049141[/mergetime]
Toliau
Ridikeliai
O čia svogunai supjaustyti žiedais ir apvolioti į raudonus pipirus, arba smulkitus žalumynus..arba kitokios spalvos prieskonius
Papildyta @ [mergetime]1085049297[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1085049722[/mergetime]
Čia geles iš poro, reikia smulkiai ji papjaustyti ir i vaza prideti petražolių
Papildyta @ [mergetime]1085050022[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1085049141[/mergetime]
Toliau
Ridikeliai
O čia svogunai supjaustyti žiedais ir apvolioti į raudonus pipirus, arba smulkitus žalumynus..arba kitokios spalvos prieskonius
Papildyta @ [mergetime]1085049297[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1085049722[/mergetime]
Čia geles iš poro, reikia smulkiai ji papjaustyti ir i vaza prideti petražolių
Papildyta @ [mergetime]1085050022[/mergetime]
Elena, aciu, labiausiai patiko poru puokste ir banano laivelis. Kad tik neuzmirsciau.
Idomu, i ta banana vaisiai susmeigti ar jis kiek paskaptuotas?
Idomu, i ta banana vaisiai susmeigti ar jis kiek paskaptuotas?
Nerile, banano ten nera Aš kai dariau, tai atsargiai išemiau ir supjausčiau griežineliasi kartu su kitais vaisiai...tik viską pašlakstau citrinų sultimis, kad vaisiai nepajuodotų..
QUOTE (Elena @ 2004 05 20, 14:13) |
Nerile, banano ten nera Aš kai dariau, tai atsargiai išemiau ir supjausčiau griežineliasi kartu su kitais vaisiai...tik viską pašlakstau citrinų sultimis, kad vaisiai nepajuodotų.. |
Ale jauciu labai nepatogu valgyt
labai idomu, ELENA, ypac poru puokste, svogunai ir ridikeliu kompozicija.
ACIU
ACIU
Šiaip sudetingus papuošimus aš darau kokiems baliams..arba jei kokia ypatinga proga..
O kasdien naudoju ka nors paprastesnio, man patika kai maistas gražiai sudetas ant lekštutes...Pvz. dedu maistą ant lekštes išklotos salotų lapais..jau gražiau atrodo..arba paprsta aluvuoge be kauliuko, ji kaip maza vazele...tai galima į tą skylutę idėti mažą petražolės šakelę..ir vsio
O čia dar turiu paveiksliukų:
Darbo daug...bet gražu Čia iš agurko ir maži pomiduriukai..
Dar vienas desertas:
O kasdien naudoju ka nors paprastesnio, man patika kai maistas gražiai sudetas ant lekštutes...Pvz. dedu maistą ant lekštes išklotos salotų lapais..jau gražiau atrodo..arba paprsta aluvuoge be kauliuko, ji kaip maza vazele...tai galima į tą skylutę idėti mažą petražolės šakelę..ir vsio
O čia dar turiu paveiksliukų:
Darbo daug...bet gražu Čia iš agurko ir maži pomiduriukai..
Dar vienas desertas:
Joooo cia jau terliojimosi nemazai Ale grazu...
paparastai namie patiekalų nepuošiu, nors pačiai labiau patinka valgyt kruopščiai ir išmoningai papuoštus (ypač kavinėse į tai kreipiu dėmesį), turiu tokį žurnaliuką nusipirkusi apie papuošimus valgių, labai gražu, bet dar nepritaikiau
Kai ruošiu didesnius balius, man savaime gaunasi, kad pripuošiu meniškai, ypač išdėstau gražia lėkštėse daržoves, vaisius , mėsą (taip visi sako, o man pačiai atrodo, kad nieko ypatingo nepuošiau, tiesiog turiu tokią gyslelę, bet nemėgstu čiupinėtis), mane dar gelbsti kiekvienam patiekalui specialus tinkantis indas, kuris savaime puošia
Pastebėjau, kad papuošimai ypač svarbūs vaikų gimtadieniams, tad alabiau eksperimentuoju su papuošimais, bet labaiu parenku patiekalus, užkandžius, pyragėlius , kuriuos lengviau puošt, kurie ir šiaip gražiai atrodo, yra ryškūs ir pan.
Tiesa, uošvienė tortus kept moka o puošia bile kaip arba visai nepuošia, neteikia tam dėmesio, tai jau man visad duoda puošt, įsijaučiu ir pridarau grožybių, prifantazuoju beveik iš nieko, ką panaudot
Kai ruošiu didesnius balius, man savaime gaunasi, kad pripuošiu meniškai, ypač išdėstau gražia lėkštėse daržoves, vaisius , mėsą (taip visi sako, o man pačiai atrodo, kad nieko ypatingo nepuošiau, tiesiog turiu tokią gyslelę, bet nemėgstu čiupinėtis), mane dar gelbsti kiekvienam patiekalui specialus tinkantis indas, kuris savaime puošia
Pastebėjau, kad papuošimai ypač svarbūs vaikų gimtadieniams, tad alabiau eksperimentuoju su papuošimais, bet labaiu parenku patiekalus, užkandžius, pyragėlius , kuriuos lengviau puošt, kurie ir šiaip gražiai atrodo, yra ryškūs ir pan.
Tiesa, uošvienė tortus kept moka o puošia bile kaip arba visai nepuošia, neteikia tam dėmesio, tai jau man visad duoda puošt, įsijaučiu ir pridarau grožybių, prifantazuoju beveik iš nieko, ką panaudot