As pastilaza visad brandinu para figurelems...
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 13:36)
man labai aktualu, nes kaip tik galvoju ją daryti
, ir dengti dviejų aukštų torčiuką, man atrodo paprastesnė gamyba gal nei MMG
, taip tingiu negaliu...kažką daryti tokio super duper , bet ale reikia, beze man dar nesigauna
, tai su masėm teks žaisti, o šokoladinė masė atlaikytų kelionę
, ar visgi geriau MMG 





man reiks trijų aukštų dengt


QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
MMG as visad pabrandinu bent pusvalandi saldytuve...o sokoladine Aseni rase kad reik para pabrandint 
Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

Dėkui


QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:03)
man reiks trijų aukštų dengt
gal gamyba ir paprastesnė bet man MMG nepalyginamai lengviau dengiasi, tik aišku dar prie jos turi visokių pribombasų galvot - dažyt, ar geles dėt ir t.t. o šokoladinę uždengei, kokią juostelę apjuosei ir gražu
Dėkui
taip ir darysiu 


Dėkui


aš gėlyčių jau prisidariau





QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 14:19)
aš gėlyčių jau prisidariau
, tikrai sunkaiu dengiasi nei MMG
, nesu bandžiusi, belmba gal nerizikuoti
, velnias ką daryt nebežinau
ir protinga ir graži 





Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau



QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau
man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka
bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? 



Man tai lengvai dengesi... o ir skani be galo... elastinga.. bet viena karta ir teesu bandziusi..
QUOTE(Olesta @ 2010 07 22, 13:03)
kam aktualu, pastiliažui želatinos šaukštas 10 gramų Oetkerinės ir 40 gramų vandens
tada visa kita pagal receptą, sueina gramas į gramą







As dedu pilna sauksta Dr. Otker zelatinos, uzpilu 60 ml vandens, viskas pagal recepta, vandens nemazinu. O zelatina pilu i pudra ne karsta o kiek pastovejusia. Praktiskai ne gramo nesunaudoju pudros daugiau nei priklauso pagal recepta
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
MMG as visad pabrandinu bent pusvalandi saldytuve...o sokoladine Asseni rase kad reik para pabrandint 
Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

Asseni nerase, kad reikia brandint. Ja reikai gerai atsaldyt.
As MMG irgi i saldytuva dedu, bet ne brandinimui, o kad greiciau atsaltu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 22, 14:01)
As pastilaza visad brandinu para figurelems...
Niekad nebrandinu. Is kart viska lipdau ir darau. Jis toks superinis, kaip plastelinas buna, tai lipdosi ir forma laiko labai gerai. Vakar ji padariau ir is kart batukus lipdziau, super, labai faina su juo dirbt, jis minkstas, tai galima labai plonai iskociot, labai lankstus. Batukai puikai laiko forma, greit dziuna, nes plonuciai
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau
man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka
bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? 



O man, tiesa pasakius ner skirtumo kokia mase dengt. Ir kokia daryt. Darau pagal poreiki ir papuosima.
QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau
man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka
bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? 



tai aš nemoku nieko, vieną kart dariau MMG ir vsio, darbo daug labai




QUOTE(uzniukas @ 2010 07 22, 14:26)
Žinot - ką geriau moki tas ir lengviau
man kadangi ta šokoladinė iš pirmo kart nesigavo tai man ji ir nepatinka
bet gal kitos kepėjėlės kurios daugiau dirbusios su maršmelovine mase gali pakomentuot - lengvai ji dengias nr ne? 



marshmalovkes labai elastinga ir skani. ir lengvai dengiasi. as nebrandinu
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 22, 13:36)
o sokoladine Aseni rase kad reik para pabrandint 
Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

Tiesa sokoladines mases skonis pasakiskas

aš vieną kartą dariau, ir paskui kažkas parašė kad reikia iš vakaro pasidaryt.. o aš jau buvau iškart uždengus.. nu ir nieko nenutiko

QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 22, 14:31)
tai aš nemoku nieko, vieną kart dariau MMG ir vsio, darbo daug labai
, kočioti sunku
, sakau gal šokolodainė lengviau
, na reik prisiruošt produktų viskam jei ką ...trupiniais 




nu aš kai pradžiamokslė tai kartą dariau su saldainiais tai š... paskutinis gavosi... nu uždengiau aš tą mašiną.. bet lyšo daug.. ir darėsi sunkiai... mmg jau kelintą kartą darau.. nesuprantu kur jūs ten to darbo randat




lipdau krikštynų torčiuką... nu nesekas.. minčių nulis... sukroviau du aukštus apdėtus aceit balta mase, o toliau nzzn ką daryt

beje pirmą kart aptepiau sviestine mase tortus.. nu... vistiek matos celiulitas



Na apraminot biški
tai, Naktibalda, bandyk pirma
o aš lauksiu tamstos komentarų ir tada jau kibsiu į tą reikalą



QUOTE(karapuzike @ 2010 07 22, 14:35)
marshmalovkes labai elastinga ir skani. ir lengvai dengiasi. as nebrandinu
Cia paprasta saldainiu mase ar sokoladine?
Paprasta tai galima ir nelaikyt, bet koki pusvalandi palaikius ji dar elastingesne, o soko-saldainiu mase is kart karsta ir skysta, kaip jus ja is kart dengiat? Apliejat

Arba pudros dedat labai daug
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 22, 14:43)
beje pirmą kart aptepiau sviestine mase tortus.. nu... vistiek matos celiulitas



Tai torta pradzioje reikia aplygint (apipjaut, jeigu reikia) , jeigu bus nelygus, tai sviestinis kremas nepades
QUOTE(Asseni @ 2010 07 22, 14:48)
is kart karsta ir skysta, kaip jus ja is kart dengiat? Apliejat

na iškart tai nereiškia kad sumakaluoji produktus ir dengi.. bent jau as tai palaukiau kol pasidarys minkoma masė

