QUOTE(Denisute @ 2010 07 23, 09:26)
man vakar ir panasiai,snikersa dariau,tai karamelinis kremas bego per krastus kaip pasiutes

gerai,kad bent grietinele gerai laikes...tai norit pasakyt ganasas sokoladinis man visas nubegs?

siandien ji ketinu plakti ir daryt eziukui spygliukus,tai mastau gal visgi is bezes daryt,kakavos primovus...kaip manot?
analogiška situacija

tepiau vakar vakare snikersą - ir šokoladas ir karamelinis kremas virto į visiškai skystą pavidalą

tai paskui lišau į šaldiklį palaikau, pertepu sliuoknį vėl kišu kremą į šaldiklį , tai šiaip ne taip sutepiau
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 23, 10:05)
tai, kad ten ner kam bėgt

na, man jis vakar irgi buvo kiek skystesnis, bet niekas nebėgo

taigi sviestas kambario tempos ir rududu iš principo nebėgantys produktai
aha atrodo nebėgantys - o sviestas taigi lydosi iki skystumo

tipo kambario temperatūros turi būt

tai kai pabuvo virtuvėj kol visa kitą susiruošiau, sviestas pavirto į visiškai skystą bėgančią masę

nei rududu jau nieko nebepridavė
neduok dieve kept tortus per tokius karščius