QUOTE(Asseni @ 2010 07 23, 20:03)
Jeigu darai tokia didele apacia, tau automatiskai visas vaizdas paseda ir atrodo, kad tortas toks priplokstas siek tiek. Su tokia apacia, jeigu 2-aukstis tortas, tai reikia 2 auksta det ne 6 cm maziau o kokiais min. 8 ir kelti pacio torto auksti, kad tortas atrodytu aukstesnis, statesnis
vamzdec..aukštoji matematika man dar, aš darau,koks gaunasi

,
o gavosi nežinau man tai gražus, bet tikrai ne toks skirtumas, tarp aukštų

, ir dar....užmanymas buvo puošti gėlėm, prisidariau masės ir dariau gėles, dariau dariau, žiūriu gavosi tiek kiek jubiliatui metų 65

, ir ką sumečiau ant torto, tai gėlynas totalus ir visus brokus paslėpė

, šokoladinė masė tai žinokit nežinau kaip jums bet jei būčiau dėjus pagal receptą cukraus pudros tai neturiu supratimo kaip ją kočioti

, bet šiaip tikrai MMG lengviau kloti, nes šita ir paplyšiinėjo, nors turbūt per plonai išsikočiojau

, nes bijojau ,kad pritrūksiu , žodžiu ksakant pirmas blynas, bet vis tiek ryt bus suvalgytas ir neliks nei gėlių nei tortų