Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Kuriu nauja tema, nes pastebejau kad senoji jau uzdaryta..

user posted image

ir as su klausimu. turiu ficus ginseng bonsiuku, va vienas is ju:
http://public.fotki....s/dsc00458.html
tai va, norejau paklaust ar tos isorines saknys storeja? ar jos tik budamos po zememis sustoreja iki tam tikro storio, ir kai jas istraukia, jos jau buna tokios visada. na, nezinau ar gerai suformulavau klausima, bet noriu issiaiskint, as saknys storeja tik zemese, ar ir jas istraukus? nes auginu keleta auginuku, ir nezinau kada man istraukinet, jos turi susiformuot po zememis, bet noriu kad butu kuo storesnes.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 20 liepos 2010 - 15:25
Pries metus -user posted image

Dabar-user posted image

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 08 07, 09:47)

labai graziai suformavot thumbup.gif mano vyras paskutiniu metu pradejo dauginti bonsiukus, ziuresim kas is to gausis, prigijo labai daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 08 rugpjūčio 2010 - 17:09
QUOTE(biesas66 @ 2010 08 07, 10:47)
Pries metus -

vau, grazu, cia pusis? matosi kad domites bonsais, ir stovelis medinis liuks thumbup.gif , viskas kaip priklauso. o gal dar kokiu turit idomybiu? pasirodykit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 08, 21:25)
vau, grazu, cia pusis? matosi kad domites bonsais, ir stovelis medinis liuks thumbup.gif , viskas kaip priklauso. o gal dar kokiu turit idomybiu? pasirodykit rolleyes.gif

Taip.Cia pusis. Parsitempiau is Norvegijos kalnu. Daugiau nieko neturiu,bet planuose yra dar pora siemet susirasti. Asdar tik pradedantis auginti,nors informecija pradejau rinkti jau pries kelis metus.
Papildyta:
O staliuka pats pasidariau kad nereiktu pirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, bosu myletojos smile.gif

Padekite 4u.gif Turiu du bonsus. Veliau mestelsiu foto. Reik juos formuoti ir fantazijos truksta... blush2.gif Gal kartais zinot, kas teikia tokias paslaugas (Vilniuje) g.gif Labai lauksiu pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
Gal skaitėt jau http://www.bonsai-li...a.blogspot.com/, man labai neblogas puslapis smile.gif
Atsakyti
user posted image

Dar vienas:)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 04, 18:43)

Dar vienas:)

o, va sitas man labiau patinka, nors ir tas idomiai padarytas 4u.gif wub.gif nuo manes draugas neatstoja kad daryciausi ir as is puseles, bet neturiu nei vielu, nei moku (tiesa gal tai tik pasiteisinimai, suprantu kad cia nelengvas darbas, beto gaila medelio, jei neisgyventu)..
sakyk, tu issirovei pusele... ka tada darei? apgenejai saknis, ar ne? ir jauciu toki dalyka geriau daryt pavasari, kad prigytu. ir kogero laikei lauke, reikia kazkokio ramybes periodo(salcio ziema).. ar namie imanoma kazka pasidaryt panasaus? papasakok truputi rolleyes.gif

o as pasigirsiu savo pirkiniu.. pirkau nukainuota, uz 12lt, fikusas. va:
http://public.fotki....s/dsc01112.html
Atsakyti
rytoj paskaita
http://bonsaivilnius...apiai.lt/?p=699
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif susidomėjau šiais nuostabiais augaliukais, ir nežinau dorai nuo ko pradėti doh.gif taigi toks dalykiukas susisuko mano galvelėje.. rolleyes.gif kaip ir turiu tokį prašymą, sakykit ar būtų kokia galimybė, kad kažkas iš Jūsų padovanotų kokią šakelę ar kažką panašaus, kad galėčiau pirma pabandyti paauginti ax.gif ir pažiūrėti kaip sektųsi su tokiu augaliuku gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 09 19, 23:47)
Sveikutes  4u.gif susidomėjau šiais nuostabiais augaliukais, ir nežinau dorai nuo ko pradėti  doh.gif taigi toks dalykiukas susisuko mano galvelėje.. rolleyes.gif kaip ir turiu tokį prašymą, sakykit ar būtų kokia galimybė, kad kažkas iš Jūsų padovanotų kokią šakelę ar kažką panašaus, kad galėčiau pirma pabandyti paauginti  ax.gif  ir pažiūrėti kaip sektųsi su tokiu augaliuku gyventi  g.gif

ka reikia sakele? is sakeles bonso nepadarysi, issirauk pusele maza kokia nors pazeista, kreiva ar pan. ir bandyk eksperimentuot, arba nusipirk koki parduotuvini nukainuota ir ziurek kaip ten ka, juk ju yra visokiausiu rusiu. beveik is visu augalu galima bonsus padaryt.. bandyk is kokio storlapio jei turi, ar azalijos, mirtos, fikuso ir t.t
Atsakyti