Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meldžiatės?

QUOTE(Moonte @ 2017 03 07, 23:28)
Tai sakot Maxima kalta... O gal tai kokia nors karma biggrin.gif Ania? Kas gali paneigti tokia prielaida? Gal tai jusu kaip asmenybes, ar tikejimo isbandymas, brandos egzaminas, kaip jus tvarkysites sioje situacijoje? Yra aibes poziurio tasku i ta problema. Nebutinai oponento piktdziuga.

Jus nusprendete kad esate bloga, jums geriau zinoti, koks pradas jumyse gajus. As gi manau, kad zmones yra ne dievai, turintys tiek teigiamas tiek neigiamas savybes. nUo zogaus priklauso koks pradas jame isigales.

O kodel kitiems turi rupeti? Akivaizdu, kad jumyse daug negatyvo, daug turite pretenziju savo aplinkai ir tiek. Bet velgi, jei jums gerai, OK, jei ne keiskite. Bet nereikia manyti, kad pasaulis yra blogis ir jame gyvenantys zmones kanibalai.


Jei nuliptumėt nuo savo rimties sosto, pajustumėt, kad rašau su humoru ax.gif Kalbėti tokiomis subtiliomis temomis rimtai neįdomu...

Nesu nei bloga, nei gera, esu tokia, kokia pasirinkau būti dabar. Po mano langais geriantys ruskeliai tikrai nėra mano tikėjimo išbandymas- neturiu religinio tikėjimo ir mano pasaulio matymas apskritai daugeliui nesuprantamas, todėl nematau reikalo aiškintis. Tie ruskeliai yra tokie, kokia yra mūsų Lietuva- geriau gerti nei imtis kažką konkretaus daryti. Nei aš kuo piktinuosi, nei žaviuosi, vertybių apskritai jokių neturiu, nes nebūtų lengva jas ant kupros nešiotis. Neturiu nieko prieš jokią tautybę- rusai paprastai būna kur kas širdingesni už mus, lietuvius. Dukrai samdžiau auklę būtent rusę ir iki šiol ją prisimenu su šiluma.
Esu veiklos žmogus. Kartais mėgstu liežuviu pamalti iš sportinio intereso, bet man geriau dirbti darbus, kurių rezultatus galiu matyti ir pasidžiaugti.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2010 08 03, 12:56)
Pirma buvo Zodis ir Zodis tapo kunu ... taigi ir malda turi ta jega ir galia  4u.gif

4u.gif
Atsakyti

Manantiems, kad jeigu dauguma, tai reiškia automatiškai teisi (ypač moterų kolektyvas, čia anskčiau paminėtas...):

Jėzus sakė, kas be nuodėmės meskite pirmas akmenį, kai bandai kitą smerkti ir pasiduoti bandos instinktui, reikia tik žvilgtelėti į savo širdį... Čia jau nekalbu, kad minia pasirinko tą patį Jėzų nukryžiuoti, o ne žinomą recidyvistą... Galima svarstyti apie atskiro individo minioje anonimiškumą, galios pajautimą, pirmykščtį kraujo troškimą... Palikimt tai psichologams, sociologams ar šiaip suinteresuotiems žmonėms.

Suprantu, nes matyt pati buvau ta „zaraza“ mokykloje: kai ne tik mokiniai, bet mokytojai prisideda prie „špilkavimo“ ir patyčių. Mano laikais nebuvo žinomas žodis „mobingas“, o ir artimieji tik pečiais gūščiodavo, sakydavo juk pati supranti, kad keista esi, žmonės visur tokie patys... Iš tiesų, reikia tik pajusti nebaudžiamumą ir iškart iš žmogaus išlenda tikroji – agresyvios beždžionės,  prigimtis (netoli reikia eiti, aktualijos su smulkmenomis aprašomos kaip įvykiai Ukrainoje)...

Gyvenimas matyt viską į vietas sustato.

Pažiūri facebook į buvusių bendraklasių anketas ...tuštuma dvelkia. Ir nei klasės moksliukai Nobelį laimėjo, anei klasės gražuolės už princų ištekėjo... Manau visi toje pačioje buityje gyvename, tokius pat vargus vargstame. Man ir kitiem „panašiem“ šiuo atžvilgiu gal net lengviau, kai pagalvoji...

P.s. maldose svetimų stengiuosi nepainioti (kiek tai dariau buvau nudegusi), tai, manau, kiekvieno asmeninis laikas ir pokalbis su Dievu.

Vaikam galit tokias pasakeles pasekt, kad nera blogu zmoniu, kad pries juos visi tik siaip sau nusistate.

Tai, kad kaip tik "blogiukus" visi mėgsta :)

Atsakyti