Įkraunama...
Įkraunama...

Coca cola

Faktai
Faktai apie Cola!

Daugelyje is JAV valstiju policija specialiai veziojasi 2 galonus CocaCola gerimo - tam, kad nuplautu nuo plento krauja autokatastrofu vietoje.
Jei i lekste, pilna CocaCola gerimo idesite gabala mesos, po 2 dienu jo nerasite. Jis pilnai istirps.

Jei jusu tualetas ar kriaukle uzsiterse nenuplaunamomis nuosedomis, apslakstykite ji CocaCola ir palikite kelioms valandoms. Citrinos ir fosforo rugstys, esancios siame limonade, nugrauzia bet kokias nuosedas.

Jei norite nuo chromuotu masinos pavirsiu nuvalyti rudis, patrinkite aprudijusias vietas sulamdyta ir CocaCola pamirkyta aliuminio folga.

Stenkites, kad CocaCola nepakliutu ant emaliuotu pavirsiu, nes gali likti nenuplaunamos demes.
Lietuvoje jau senokai zinomas kovos pries blogu (per daug jautriu) automobiliniu signalizaciju savininkus - ant masinos kapoto islieti buteliuka CocaCola limonado. Per nakti ant emales atsiranda nenuplaunamos, rugsciu sukeltos demes.

Jei norite pasalinti korozines apnasas nuo automobilinio akumuliatoriaus, tiesiog paslakstykite apsinesusias vietas CocaCola.

Jei norite atsukti uzrudijusi varzta, paslakstykite ji CocaCola. Po keliu minuciu rudys bus isgrauztos ir varztas atsisuks.

Jei drabuziuose yra neisplaunamu demiu, dauguma ju puikiai isnaikins CocaCola - tiesiog ispilkite ant drabuziu buteliuka sio limonado, pusvalandi palaikykite, o paskui, neskalave, skalbkite skalbimo masinoje su milteliais, kaip iprasta.

Jei tiesiog norite pasalinti nuo drabuzio deme, aplaistykite ja CocaCola, palaukite keliolika minuciu ir praskalaukite vandeniu. Itin efektyviai

demes CocaCola isima is sintetiniu audiniu - jie siame gerime netirpsta, kai kitos organines medziagos suyra.

Jei ant masinos stiklo yra atsirade nenuplaunamu demiu nuo vabzdziu, suvilgykite demeles CocaCola - 10 minuciu pakaks, kad pasalinti vabzdzius,

nenuplaunamus jokiais muilais.

Pats aktyviausias CocaCola ingriedientas - tai fosforo rugstis. Jos pH yra 2,8. CocaCola turi pakankama sios rugsties koncentracija, kad per 4 dienas joje istirptu zmogaus nagai.

Jei dar netikite kazkuo, ka perskaitete, padarykite eksperimenta: kai kirpsites nagus, imeskite kelis ju gabaliukus i stikline sio limonado ir palikite pusei savaites.

CocaCola koncentratas pervezamas specialiuose sunkvezimiuose - autocisternose. Lygiai tokiose paciose autocisternose vezamos rugstys. Iprastines cisternos netinka, nes jau po keliu menesiu jose atsiranda skyles.

CocaCola platintojai visame pasaulyje isnaudoja si gerima, kai pasibaigia jo galiojimo laikas - tiesiog jie plauna motorus, radiatorius ir pan.
Atsakyti
Retas turbūt nežino Coca - Colos savybių biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif ,aisku daugeli dalyku zinojau,bet ne visus. unsure.gif
Atsakyti
kazkokia nereikalinga tema doh.gif isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... na ir ka, geriu coca cola light ir vargo nematau. Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 07 30, 19:41)
kazkokia nereikalinga tema  doh.gif  isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... na ir ka, geriu coca cola light ir vargo nematau. Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o.

o sveikuoliu parduotuvej sake,kad koka kola light yra dar didesnis nuodas,kuriame yra kazkokio velnio.sake laboratorijoj kai dare tyrimus,tai tom vargselem ziurkytem isvis kazkas labai blogo nutikdavo nuo tos chemikalijos.tik tiksliai nepamenu pavadinimo schmoll.gif
Atsakyti
Nera Coca cola didesnis nuodas negu kiti limonadai.
Jos sudetyje yra rugsties, kuri ir padeda kazka nuvalyti ar marunuoti. Bet mes juk naudojame soda, acta, citrinos rugsti maistui, bet taip pat sios medziagos puikus valikliai. smile.gif
Atsakyti
o siaube coca cola tikras nuodas doh.gif
Atsakyti
doh.gif blink.gif kraupu
Atsakyti
Protarpiais atsigeriu.Per karscius man l.skanu su ledukais ir citrina.Kol kas nenusinuodijau biggrin.gif
Atsakyti
Jau senai, tiem kas domisi, manau tikrai zinoma tikrosios coca colos savybes, del to nori uzdrausti pardavineti ja JAV isimti is mokyklu tuos automatus ir dar neveltui tiek coca cola, tiek pepsi pradejo gaminti sultis smile.gif Sis limonadas ne ka daugiau kenkia nei bet koks kitas limonadas ar energetinis gerimas (cola turi taipogi siu savybiu). Uztat si gerima puikiai galima naudoti buityje bigsmile.gif juokauju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 24 rugpjūčio 2010 - 13:43
Bandziau kola purksti rugstynes nuo vabalu. Gaila, bet nepadejo. Vabalam ji turbut patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 08 25, 16:30)
Bandziau kola purksti rugstynes nuo vabalu. Gaila, bet nepadejo. Vabalam ji turbut patiko biggrin.gif

Gal karsta diena purskei, tai vabliukai atsigaivinti norejo biggrin.gif
Atsakyti