Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos Diagnostikos Centras

kad ir kaip šioje temoje MDC peikiamas, bet žmonių visuomet būna tikrai daug wink.gif esu ne vieną kartą buvusi, tačiau negaliu teigti, kad tyrimai buvo atlikti veltui - aš nesu medikė, kad galėčiau spręsti wink.gif be to, buvo situacija, kai turėjau su savimi kitur atliktų kraujo tyrimų rezultatus, tai gyd. atsišvietė ir įsegė į kortelę tongue.gif žodžiu, esu tikrai patenkinta teikiamomis paslaugomis, galimybe patekti greitai pas gydytoją bei pradėti gydymą, jei toks reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikšrelis: 20 kovo 2011 - 23:28
QUOTE(Astuliux @ 2006 01 30, 22:05)
o as nerekomenduociau: per pusmeti ivairiems tyrimams isleidau >2000 Lt, vyras virs 1000 Lt.
Ir nieko gero. Teisingai vienas pazistamas medicinos rezidentas sake, kad tas centras - gera laboratorija, su puikia iranga, bet, deja, labai vidutiniskais specialistais, isskyrus retas isimtis.
Aisku, galit sakyt ir kitaip, bet man, tiriantis paciai ir dalyvaujant kartu, kai tyresi vyras, susidare butent tokia nuomone.
Todel jei pinigu nera tiek daug, kad butu galima svaistytis, verciau siulau rinktis privacias konsultacijas Santariskiu klinikose. Ir specialistu  thumbup.gif gali issirinkt, ir greitai aptarnaus, ir uz 3 k. mazesne kaina nei minetame centre  mirksiukas.gif .


Teko lankytis pries 7 metus. Kainos dideles, o kokybe kaip paprastoje gydymo istaigoje. Mociute lankesi pries pora metu irgi nepatenkinta
Atsakyti
lankiausi nemažai, aptarnavimas puikus, kainos didelės smile.gif , jei kas konkrečiai domina galiu pasidalinti patirtimi per až
Atsakyti
Lankiausi pas dermatologe, turejau problemu su veido oda ir pajautrejusia lupu sritimi, labai lupinejosi, serpetojo oda.. kai nuejau, prirase tyrimu ivairiu atlikt, bet pati daktare mazai demesio teskyre apziurai, parekomendavo vazelinu tept, ir butent konkrecios firmos doh.gif aisku ir kitus tos firmos produktus labai siule, sake labai geri jautresnei odai.. nieko pries pacius produktus neturiu, bet pasijutau kaip kokia reklama klausydama.. uz kuria dar ir brangiai susimokejau (konsultacija + tyrimai nemazai atsiejo) o visa esme, kad priezasties jokios nenustate.. po savaites nuejau i valstybine odos ligu poliklinika ir jau po valandos turejau paprasta ir aiskia diagnoze - grybelinis uzdegimas. Tai vat, o dar ir nekainavo nieko..
Zodziu, negaliu sakyti, kad ten visi taip prastai dirba, bet..
Mano vyras ten su sveikatos draudimu lankosi, tai irgi kiek teko lankytis, vis priraso visokiu tyrimu, neaisku reikia ju ar nereikia, kad tik daugiau nulupt..
Atsakyti
gal lanketes pas Sileikiene?skrandi ruosiuosi tirtis, bijau ir nieko apie sia klinika nezinau
Atsakyti