Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynės

Labai mėgstu patiekalus iš rūgštynių ir norėčiau nuolat turėti namuose. Gal yra, kas augina? Namuose
Atsakyti
Na, tiesa pasakius, žinau tik vieną patiekalą iš rūgštynių - rūgštynių sriubą ir jos nemėgsta kažkaip šeimyna, tai net darže neauginu, o namie tai iš viso man keista būtų jas auginti smile.gif. Bet gal kas turi kitokios patirties g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 liepos 2010 - 13:30
Šiemet darže prisėjom tris pakelius, galima sakyt nesudygo doh.gif
Atsakyti
o as siemet gavau is drauges rugstyniu ji prie miskelio savo sodyboj jas priskino , tai padariau rugstyniu sriuba ....
Atsakyti
sode visad seju truputi rugstyniu,sriubyte gaunasi thumbup.gif tik siemet jas uzpuole kazkokie zali blizgantys vabalai,tai visas rugstynes nuede doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 07 30, 12:14)
Labai mėgstu patiekalus iš rūgštynių ir norėčiau nuolat turėti namuose. Gal yra, kas augina? Namuose

Ką dar gaminat iš rūgštynių be sriubos? g.gif Man irgi patinka rūgštynių sriuba. Tik šiemet labai vėlai jas sėjau, kažin ar kas išaugs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2010 08 02, 10:46)
Ką dar gaminat iš rūgštynių be sriubos?  g.gif Man irgi patinka rūgštynių sriuba. Tik šiemet labai vėlai jas sėjau, kažin ar kas išaugs...  unsure.gif

Man irgi patinka rūgštynių sriuba< bet megstu daugiau lauko rugstines nei namines.
Darau dar slotas, per pus su zaliais svogunu laiskais ir su grietine,labai visiems patinka wub.gif
Atsakyti
sveikutes. dar galima virti rugstyniu sriuba pusiau su burokeliu lapkociais, ruosti saltibarscius, skaninti salotas.
Atsakyti
Vienoje TV laodoje kalbėjo apie rūgštynes. Minėjo, kad yra išveista rūšis, neturinti tiek oksalo rūgšties. Jų labai dideli lapai. Gal žinote, kokia ta rūgštynė ir kur gaut jų sėklų?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:14)
Vienoje TV laodoje kalbėjo apie rūgštynes. Minėjo, kad yra išveista rūšis, neturinti tiek oksalo rūgšties. Jų labai dideli lapai. Gal žinote, kokia ta rūgštynė ir kur gaut jų sėklų?

Turėjau tokių . Gaila pavadinimo neatsimenu. Lapai tikrai dideli, bet skonis ne toks kaip įprastų rūgštynių. Žodžiu nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 28, 00:39)
Turėjau tokių . Gaila pavadinimo neatsimenu. Lapai tikrai dideli, bet skonis  ne toks kaip įprastų rūgštynių. Žodžiu nepatiko.

Skonis ne toks? Ta prasme, pasigamunti tipiškos rūgštynių sriubos neitų?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:43)
Skonis ne toks? Ta prasme, pasigamunti tipiškos rūgštynių sriubos neitų?

Eitų. Tik tokio rūgštumo neturi. Man paprastos skanesnės. Na, bet salotom tai gal ir geriau tiktų
Atsakyti