Labai mėgstu patiekalus iš rūgštynių ir norėčiau nuolat turėti namuose. Gal yra, kas augina? Namuose
Na, tiesa pasakius, žinau tik vieną patiekalą iš rūgštynių - rūgštynių sriubą ir jos nemėgsta kažkaip šeimyna, tai net darže neauginu, o namie tai iš viso man keista būtų jas auginti
. Bet gal kas turi kitokios patirties

Šiemet darže prisėjom tris pakelius, galima sakyt nesudygo

o as siemet gavau is drauges rugstyniu ji prie miskelio savo sodyboj jas priskino , tai padariau rugstyniu sriuba ....
sode visad seju truputi rugstyniu,sriubyte gaunasi
tik siemet jas uzpuole kazkokie zali blizgantys vabalai,tai visas rugstynes nuede

QUOTE(Rodnega @ 2010 07 30, 12:14)
Labai mėgstu patiekalus iš rūgštynių ir norėčiau nuolat turėti namuose. Gal yra, kas augina? Namuose
Ką dar gaminat iš rūgštynių be sriubos?

QUOTE(giekab @ 2010 08 02, 10:46)
Ką dar gaminat iš rūgštynių be sriubos?
Man irgi patinka rūgštynių sriuba. Tik šiemet labai vėlai jas sėjau, kažin ar kas išaugs... 

Man irgi patinka rūgštynių sriuba< bet megstu daugiau lauko rugstines nei namines.
Darau dar slotas, per pus su zaliais svogunu laiskais ir su grietine,labai visiems patinka

Vienoje TV laodoje kalbėjo apie rūgštynes. Minėjo, kad yra išveista rūšis, neturinti tiek oksalo rūgšties. Jų labai dideli lapai. Gal žinote, kokia ta rūgštynė ir kur gaut jų sėklų?
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:14)
Vienoje TV laodoje kalbėjo apie rūgštynes. Minėjo, kad yra išveista rūšis, neturinti tiek oksalo rūgšties. Jų labai dideli lapai. Gal žinote, kokia ta rūgštynė ir kur gaut jų sėklų?
Turėjau tokių . Gaila pavadinimo neatsimenu. Lapai tikrai dideli, bet skonis ne toks kaip įprastų rūgštynių. Žodžiu nepatiko.
QUOTE(Lutpede @ 2015 01 28, 00:39)
Turėjau tokių . Gaila pavadinimo neatsimenu. Lapai tikrai dideli, bet skonis ne toks kaip įprastų rūgštynių. Žodžiu nepatiko.
Skonis ne toks? Ta prasme, pasigamunti tipiškos rūgštynių sriubos neitų?
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:43)
Skonis ne toks? Ta prasme, pasigamunti tipiškos rūgštynių sriubos neitų?
Eitų. Tik tokio rūgštumo neturi. Man paprastos skanesnės. Na, bet salotom tai gal ir geriau tiktų