QUOTE(Frau J* @ 2015 01 28, 03:52)
atrodo žinau atsakymą
tokias sėjau
http://www.nojus.lt/...inach-dock.html
jos neturi mano mėgstamos rūgštelės,bet dedu dėl masės,būna tiršta sriuba,tiesa naudoju kartu su tradicinėmis,tos dėl skonio
į salotas šitos gal ir geriau,tik mano šeimyna nevalgo jokių salotų išskyrus salotas (daržo)
p.s. geriau nepavėluoti su derliaus nuėmimu,nes peraugę lapai būna ''su siūlais'',neskanūs,o va pavasarį kol dar lysvės tuščios,tai daržovė liuks
Dėkui, greičiausiai čia jos. Reiks pasidairyti sėklų.
QUOTE(Frau J* @ 2015 01 28, 23:08)
pirmi lapukai kažkiek,bet su tradicinėm lyginant,tai nedaug,bet kas mėgsta tirštas sriubas jos labai tinka,prikraut daug galima,o ir oksalo rūgšties mažiau turi
tai rūgštynių tik pirmi lapukai ir reikalingi, paskui gi prasideda salotos ir t.t.
Bet žiūriu internete apie tas špinatines rūgštynes ir man jos neša į arkliarūkštes kažkaip....