Įkraunama...
Įkraunama...

Šienligė, alerginė sloga

Sveikutes kas zinot kaip gydyti alergine sloga jau vaistai nepadeda,gal kas bande netradicine medicina
Atsakyti
Na, šiaip keista,kad vaistai nepadeda g.gif O tu bandai ir antihistamininius (pvz claritine, lomilan) ir purškalą?

Jei šitie nepadeda,tai kažin ar netradicinė padės.
Bet jei nori pabandyt gal homeopatija padėtų, tik reikia nuo žiemos pradėt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galite padeti: pas mane yra sezoninis alerginis rinitas. Per jo pradzia, dabar , sugebejau pastoti. Gal kas irgi sirgote alergine sloga per nestuma. gal galite papasakoti kokias priemones naudojote ? Nes dabar minimum claritino vartoti negali ir lasu i nosi. Blogai miegu, "stogas vaziuoja". Daktare sake, geriau jau truputi isipurksti, nei, kad depresuotu kunas. Bet vis tiek nuotaikos nekokios.
Atsakyti
Alergine sloga turiu jau 5-ti metai...niekas nepadejo,nei vaistai nei purskalai...jau buvau pradejusi taikytis su sia problema...bet griebiau dar i pagalva homeopatinius vaistus ...ciulpiu tris kartus i diena po viena tablete Rhinital thumbup.gif padeda tikrai galiu pasakyti man padeda thumbup.gif
Atsakyti
na as turejau praeitamet kazkuriuo laikotarpiu ,tai naudojau nazoneksa kompensuojama,tai man labai padejo...o va siandien katik man kazkas atsitiko,siaubingai ciaudziu,nosi niezti,norisi nusipjaut,teka....jauciuos uztinus,akis niezti,asaroja... dar rankas isbere,kojas niezti..matyt kas nors uzzidejo ? unsure.gif
Atsakyti
Nuo alerginės slogos (ir apskritai šienligės) tikrai padeda netradicinė medicina. Geriausia yra susirasti tikrai kompetetingą homeopatą.

Yra ir kompleksinių vaistų paprastose vaistinėse. Mano vaikui padėjo Rhinallergy ir Luffa Compositum purškalas nosiai. Dar kaip minėjo, yra Rhinital, dar Luffa Compositum tabletės.
Tik: homeopatiniai vaistai veikia tik tada, kai TIKSLIAI atitinka simptomus. Reikia turėti kantrybės, pvz. išbandėm visus minėtus preparatus ir tiko tik du.
Kai yra šienligė, dažniausiai reikia gydyti visą organizmą, nes tikriausiai yra sutrikusi kokio nors vidaus organo (kasos, kepenų, tulžies) veikla, todėl organizmas neadekvačiai reaguoja.

Tikrai pabandykit Rhinallergy ir Luffa purškalą. Jeigu dar ašaroja ir peršti akys - Oculoheel lašus (irgi homeopatiniai). Šiaip SM yra tema apie homeopatinį gydymą 4u.gif

Turiu pridurti: vartojom įvairius (Claritine, Zyrtec, Tavegil, Flixonase, buvo reikalas ir Prednizolonui) ir buvo ir pašaliniai poveikiai ir visas kitas "gėris". Svarbiausia ieškoti išeities.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 12 rugpjūčio 2008 - 10:53
Sveikos mamytes,
perziurejau temukes, bet kazko tokio neradai, taigi....

Vasaros vidurys, o mane baisiai kamuoja sienlige... Jau nebezinau ka ir daryt.. g.gif
Kaip Jus gelbejates, ir ka darot tokiais atvejais, kai bega nosis, asarojasi akys, ir uzpuola baisus ciaudulys doh.gif
Atsakyti
Mano vyrui irgi dabar pats šienligės smarkumas doh.gif Geria Claritine po vieną tabletę per dieną. Įtaria, kad yra alergiškas kiečių žiedadulkėms, nes dabar jų žydėjimo pikas.
Atsakyti
As geriau Aerius, bet matyt reikia stipresniu, ar tiesiog organizmas priprato....
Tai siandien vaistininke pasiule Lamilan (ar panasiai, tingiu eit ziuret), sake siuos vaistus galima vartoti visa menesi. Tai lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
visi šitie antihistamininiai vaistai ligos negydo, tik nuslopina simptomus. Kasmet bus tik blogiau. Žinau, ką sakau, nes pati esu alergiška tiek žiedams, tiek gyvūnams. vaistai nepadėjo, tik tam kartui. reikia valyti orgnizmą. Tą aš ir padariau. Šienligės šiemet dar nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
o dėl šito tai jau reikėtų atsargiai, stačia galva tikrai nepulti. Iš ties nemažai kam organizmo, o tiksliau gaubtinės žarnos valymas sumažina arba visai panaikina organizmo alergines reakcijas. Tačiau yra ir nemaža dalis žmonių, kuriems po žarnyno valymo paūmėjo alergijos.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2010 08 04, 10:49)
o dėl šito tai jau reikėtų atsargiai, stačia galva tikrai nepulti. Iš ties nemažai kam organizmo, o tiksliau gaubtinės žarnos valymas  sumažina arba visai panaikina organizmo alergines reakcijas. Tačiau yra ir nemaža dalis žmonių, kuriems po žarnyno valymo paūmėjo alergijos.


organizmo valymas neapsiriboja vien tik žarnų valymu bigsmile.gif Yra ir kitų, švelnesnių priemonių. Pradėti reikia vėlai rudenį-žiemą. Pvz. aš vartojau kai kuriuos Tianši papildus. Man padėjo.
Atsakyti