QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 20:29)
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 21:39)
Yra
Tik melionu pora sodinsiu - nelabai valgomi jie pas mus... Arbuzu daug
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 21:15)
gal galima butu pavadinimus imesti
Jie saldesni? Ar koks skirtumas?
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 31, 10:26)
Jie saldesni? Ar koks skirtumas?
Nu ja..bent mano skonio receptoriams taip pasirodė. Šiaip tai visi arbūzai auginti namų sąlygom labai skanūs. Kas valgęs, tai į pirktinius tikrai nežiūrės...
Beje, turiu nusipirkusi arbūzų sėklų ROSARIO. Hibridas. Dar nesu bandžiusi, bet rašo, kad puikiai pakelia nepalankias oro sąlygas ir atsparus ligoms.
Tai nusipirkau..a mažu vasara kokia nevykusi bus...
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 22:39)
Na, Madmuazele, klok, kaip ten moliūgus su česnakais smožyt. Su iliustracijom, prašom.
QUOTE(saintlina @ 2010 11 01, 21:27)
Na, Madmuazele, klok, kaip ten moliūgus su česnakais smožyt. Su iliustracijom, prašom.
Nera iliustraciju, nebent lauksi kol bus
Cia gi rase kazkuri: supjaustai kubeliais, dedi i skarda (as ir keptuveje darau), apslakstai alyvuogiu aliejumi (ar koki turi), pabarstai druskos, pipiriuku (gali ciliuku) bei smulkintu cesnaku ir kepi kol suminksteja
ačiū
Beje, parsivežiau sėklas. Jei norėsi baklažanų tų gražiųjų (listada de gandia ir rosa bianca), rašyk.
Beje, parsivežiau sėklas. Jei norėsi baklažanų tų gražiųjų (listada de gandia ir rosa bianca), rašyk.





