Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

QUOTE(gooda @ 2010 08 07, 22:02)
Ačiū,Pulina. Jei pas mane reikalauja surašyt ugdomus gebėjimus,žinias ir supratimą,tai aš,norėdama užpildyt tuos skyrius, turiu visus vadovėlius,iš kurių mokysiu vaikus,perskaityt?  doh.gif

Mes tik gebėjimus rašome. Na, o neatsivertusi vadovėlio tikrai plano neparašysi smile.gif Su pagrindine mokymo priemone būtina susipažinti, įsigilinti. Bet dar ir bendrąsias programas reikia pastudijuoti smile.gif Su planais darbo daug ir nieko čia nepakeisi.
Atsakyti
Mergytės, būčiau labai dėkinga, jei būtų galima gauti planelius Upstream 6, 7 klasei, ( į mūsų e mailą )nes pirmi metai dirbsime iš jų, galėsiu pasidalinti pradinukų planeliais..
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 08 08, 16:26)
Mergytės, būčiau labai dėkinga, jei būtų galima gauti planelius Upstream 6, 7 klasei, ( į mūsų e mailą )nes pirmi metai dirbsime iš jų, galėsiu pasidalinti pradinukų planeliais..

negaliu padėt.... mes atsisakėm šių vadovėlių..... perėjom prie Access'ų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Kur galiu paskaitineti apie naujasias programas.Nuo rugsejo jau i darbus kipt reikia,ir planelius rasyt...todel norisi susipazinti po smagiu atostogu...smile.gif ech,kodel vaikai taip greitai auga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 08 08, 23:26)
Sveikos.Kur galiu paskaitineti apie naujasias programas.Nuo rugsejo jau i darbus kipt reikia,ir planelius rasyt...todel norisi susipazinti po smagiu atostogu...smile.gif ech,kodel vaikai taip greitai auga  sad.gif

www.pedagogika.lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 08 08, 16:26)

Siuo metu ipusejau B1+ Bet pas mus mokysis 10 kl is ju.
Atsakyti
Sveikos mielosios kolegės, 4u.gif

Triūsiat, dirbat, nerimaujat jau, ane? mirksiukas.gif O dar sako, kad mokytojų ilgos atostogos, trumpa darbo diena doh.gif
Jungiuosi ir aš į tą sujudusį, nors vis dar atostogaujantį biggrin.gif , jūsų būrį, jei, žinoma, priimsit mirksiukas.gif
Tuo pačiu klausimėlį noriu užduoti toms, kurios darbuojatės su Upstream'ais: kurioj klasėj kurį vadovėlį naudojat? Ačiū 4u.gif (Į paštą ir į jūsų planus nepretenduoju, tik pabendrauti norėtųsi ir visiškai pritariu jūsų nuomonei, kad turima medžiaga keistis turėtų temos senbuvės mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 09 rugpjūčio 2010 - 10:34
QUOTE(Gule @ 2010 08 08, 15:00)
Mes tik gebėjimus rašome. Na, o neatsivertusi vadovėlio tikrai plano neparašysi smile.gif Su pagrindine mokymo priemone būtina susipažinti, įsigilinti. Bet dar ir bendrąsias programas reikia pastudijuoti smile.gif Su planais darbo daug ir nieko čia nepakeisi.

Sveikutes 4u.gif
Teisingai Gule parase,kad be vadovelio plano neparasysi,o ir su juo juk reikia susipazinti thumbup.gif
Savaitgali buvom su Dinariuke susitikusios smagiai paplepejome thumbup.gif zinoma ir apie darba blush2.gif nebutumem juk mokytojos lotuliukas.gif
O del priejimo prie musu pasto,as irgi uz tai kad reikia kad daugiau pabendrautu.As kai prisijungiau prie jusu buvau dtuo metu be darbo doh.gif bet ka turejau ta siunciau i bendra musu pasta,paskui ir planus.Kazkoki indeli inesiau kaip ir kitos senbuves thumbup.gif wub.gif
Ir tikrai labai liudna,kad mokslu metu pradzioje prisijungia daugybe nauju veidu ir...paskui jos dingsta kai gauna ko nori sad.gif O cia is tikruju smagu ir pakalbeti,ir pasitarti ir siaip cia faina 4u.gif
Na,merginos greit isleksiu(poryt)atostogauti prie juros vacation4.gif tai negalesiu parasyti,nes neturesiu rysio vacation1.gif
Bet pasizadu vos tik grysiu iskart jums parasysiu,o jus tuo metu pasistenkit dar paatostogauti nes jau nebe uz kalnu mus kvies skambutis i darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2010 08 07, 21:48)
O pedagogikos baigt nereikia kad mokytoja dirbt galetu.  ax.gif

kaip tais nereikia g.gif , reikia.
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2010 08 09, 10:52)
kaip tais nereikia  g.gif , reikia.

Tai ir as apie tai pagalvojau, nes viena drauge baige klaipedoje anglu filologija bet i mokyklas negali eit unsure.gif
Afrodite, gero tau poilsio ir lauksim sugriztancios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 09 rugpjūčio 2010 - 10:55
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 09, 11:21)

Savaitgali buvom su Dinariuke susitikusios smagiai paplepejome thumbup.gif zinoma ir apie darba blush2.gif nebutumem juk mokytojos lotuliukas.gif

kaži ar būna, kad mokytojos susitikusios apie darbą nepakalbėtų... bet kokiu laiku ir bet kokiu oru ši tema pati karščiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gero poilsio... 4u.gif

O man "poilsis" kitoks nusimato - virtuvėj remontas, nauji baldai... ...vis smegenai nuo mokyklos reikalų dar pailsės... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 08 09, 11:08)
kaži ar būna, kad mokytojos susitikusios apie darbą nepakalbėtų... bet kokiu laiku ir bet kokiu oru ši tema pati karščiausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gero poilsio...  4u.gif

O man "poilsis" kitoks nusimato - virtuvėj remontas, nauji baldai... ...vis smegenai nuo mokyklos reikalų dar pailsės...  tongue.gif

O pas mum mokykloje remontas tai man idomu kas ten is klases liko doh.gif Nes koleges pasakojo kad ir virduliai ir sluotos kai kuriom dingo tai baisu ir eit ten unsure.gif
Atsakyti