Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų eurovizija

QUOTE(blackkiss @ 2010 11 21, 00:13)
nu armenija nesuprantu, uz ka laimejo doh.gif

aš irgi nesuprantu doh.gif visai nepatiko

QUOTE(Tutsi @ 2010 11 21, 12:05)
Mano manymu, švedė buvo viena prasčiausių  blush2.gif Armėnija man irgi įspūdžio nepadarė, jau geriau rusiukai būtų laimėję  g.gif Dar man visai patiko baltarusis, serbė, mūsiškis mano manymu pelnytą vietą užėmė, buvo vienas iš normalesnių pasirodymų  ax.gif

man Švedijos dainos priedainis kažkokią dainą priminė g.gif jau toks girdėtas priedainis g.gif nepatiko, kad ji visai nejudėjo... bet daina tai nieko thumbup.gif
aš už Gruziją buvau. Man visai patiko ta a la lady gaga.
rusų daina tokia ritmiška ir tie vaikai labai energingi buvo thumbup.gif patiko.
serbė nelabai schmoll.gif

o mūsiškis tai tikrai visai nieko thumbup.gif lyginant su kai kuriais tai tikrai geras pasirodymas. ir ta 6 vieta tikrai neblogai thumbup.gif

nors gaila, kad tiek mažai šalių dalyvavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 11 21, 00:24)
o siaip gruzijos bitutes man iki siol istrigusios, nors ir neseku vaiku eurovizijos. tiesiog tai buvo tikras vaikiskas, nuotaikingas pasirodymas tada.

Visiškai sutinku smile.gif Ir pats pasirodymas buvo puikus, nebanalus, nenuvalkiotas, ir vaikai tokie,kokie ir turi būti vaikai, ir dainavo tikrai labai gerai.

O šiais metais, tai gal net mūsų Bartas man labiausiai ir patiko(nežiūrint tai,kad lietuvis). Kitos dainos - nuobodžios, banalios. Ir tie vaikai - išmaliavoti, kuodai išpūsti... Toks vaizdas, kad buvo jaunų senių konkursas.
Gal dar Rusija kažkiek įsiminė, o daugiau net nežinau..
Guzija nepatiko, vienas dalykas dėl to, kad kopijavo Lady Gaga, kitas dalykas-kad mergaitė stipriai nusidainavo. Žodžiu, kiek patiko pernykštės Gruzijos bitutės, tiek nepatiko šiųmetinė Baby Gaga.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2010 11 21, 14:43)
Guzija nepatiko, vienas dalykas dėl to, kad kopijavo Lady Gaga, kitas dalykas-kad mergaitė stipriai nusidainavo. Žodžiu, kiek patiko pernykštės Gruzijos bitutės, tiek nepatiko šiųmetinė Baby Gaga.

o, beje, mergaitė turi labai gražų balsą, kai girdėjau normalią dainą dainuojant... o šita dainuška tokia, kad balso išvis nereikia, bet ką pastatyk - vienodai atrėks..

PS: bitutės buvo ne pernai, o prieš 2 metus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 lapkričio 2010 - 16:50
Man labiausiai švedė,ir galvojau pateks į trejetuką ,nes labai graži dainos melodija,vokalas gana stirpus kaip tokio amžiaus ir pati daina išsiskyrė iš kitų. Tai labai nusivyliau,kad atsidūrė kažkur gale unsure.gif Dar mergaitės iš Serbijos gražus balselis ir daina nebloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chopard: 21 lapkričio 2010 - 17:51
man dar Ukrainos atstovės balsas gražus. unsure.gif nors daina tai nea schmoll.gif
Atsakyti