Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Taikute @ 2010 08 07, 16:46)
Oi kaip Jums faina Indruciuk ir RK, kad jus lekiate vis kazkur ir as taip noreciau kada prisijungti wink.gif

Tai zinok kai gyvai susipazystam, tai ir lekiam vis. As stengiuos su kuo daugiau gyvai susipazint thumbup.gif
Vat proga gera butu susitikt, kam noro yra, nes 40 temos proga meetas priklauso thumbup.gif . Taigi kita savaite meetas Radailiu dvare (cia mes su Reniss mieste susitike sugalvojom ax.gif ), gal koki ketvirtadieni g.gif , 18val.

QUOTE(Nastanka @ 2010 08 07, 20:08)
Sveikos, pliurpes!  biggrin.gif
Net nespeju jau skaityt, taip daug prirasot.

Labas biggrin.gif , tai tu ne tik skaityk, bet ir rasyk bigsmile.gif

QUOTE(edituke @ 2010 08 07, 21:27)
sekanti karta ta sokolada reiks suvalgyt kur atsivezet ir lapa ''pasivogsi''  biggrin.gif suorganizuosim kitoki susitikima  biggrin.gif

Tas lapas ir man patiko bigsmile.gif ir siaip grazus nedidukas mielas namukas ax.gif . Man durys labai patiko bigsmile.gif
Susibalamutinau kokias plyteles det tambure doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 08 07, 22:44)

zemai lenkiuosi 4u.gif 4u.gif

reik eiti skaityti, kaip ji priziureti rolleyes.gif
Atsakyti
RK gerai pagalvok delplyteliu, nes sakau tiesiog ziauriai nervinantis dalykas....isplaunu ir atrodo vel galiu eit plaut, esu grindu verge doh.gif

o man sita dar labai patinka, kas sita uzduotu iveiks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 07 rugpjūčio 2010 - 22:04
QUOTE(edituke @ 2010 08 07, 22:52)
(kaip sumazinai fotke, procentus mazinai? iki keliu?

nu nieko as nemazinau g.gif kai issisaugojau tai ir buvo jau normalus paveiksliukas g.gif o paskui per radikal pas mane uzstatyta уменьшить до 640 пикселей ir visada gaunasi gerai 4u.gif
Atsakyti
oooo isejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 08 07, 22:58)

tu dar orchidejas savo nufotkink, norisi pries miega ispudingu vaizdu wub.gif ax.gif
Atsakyti
cia irgi sena nuotrauka ju tik, nes dabar nauju ziedu sukrovus turi ta marga - tamsi
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 08 07, 23:09)
cia irgi sena nuotrauka ju tik, nes dabar nauju ziedu sukrovus turi ta marga - tamsi

grazu wub.gif wub.gif wub.gif
reiks kita katra ir bambali vandeniui atsivezti- gal ten tik pas tave tas stebuklingas vanduo bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kas esa tsusidure su Jesviciaus baldais?kaip ten baldu kokybe? domina stalai ir kedes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 07 rugpjūčio 2010 - 22:12
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 07, 23:11)
grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
reiks kita katra ir bambali vandeniui atsivezti- gal ten tik pas tave tas stebuklingas vanduo  bigsmile.gif

man dar cia zinai ka sake ne tik siera kaip trasa, bet mano vanduo labai prisotintas deguonim (nuo vandens filtru), tai tipo sitas jas veikia, bet nezinau nesu skaicius apie tai gal but....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 07, 22:53)
Labas biggrin.gif , tai tu ne tik skaityk, bet ir rasyk  bigsmile.gif

Kad butu apie ka rasyt biggrin.gif Pamatai jau stovi, siltins ir uzpildys kita savaite, po to menesiuka-kita lauksim..

O apie svajones rasyt tuscias reikalas - keiciasi kaskart.. doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
edituke, labai grazi orchideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 08 07, 22:58)

Raudonoji stromantė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 08 08, 08:14)

bigsmile.gif oho jus gal gelininke?
Atsakyti