QUOTE(LauraSim @ 2010 08 08, 00:03)
Sveikutės kaunietės
Matau jau ir naujų statybininkių atsiradę

smagu kad būrys didėja

Aš irgi daugiau tik paskaitinėju temą, seku kaip vyksta jūsų darbai,nes pas mus kol kas judesio nedaug. Visi darbininkai buvo išėję paatostogaut,o jau nuo pirmadienio kimba į darbus

tai jei viskas sėkmingai,neužilgo turėsim viduj kanalizaciją, vandentiekį ir išbetonuotas grindis

Aišku dar manęs laukia didelis darbas- santechnikos išsirinkimas

Nelabai mane jis vilioja,bet teks
Smagu kad ir pas kaimynus-
nelli- darbai sėkmingai juda pirmyn
Ir dar norėjau paklaust- gal girdėjot ką apie statybininkų darbų kainų pokyčius? Mūsiškiai pradėjo kalbėt,kad tipo jau kaip ir 'dugnas' ir lyg po truputį kainos ims kilt,nes daug gerų meistrų išlėkė į užsienį,tai ir pas likusius darbų padidėjo,tai ir kels kainas?

Gal kas ką girdėjot?
nu taip ir turėtų būti,nes darbo sočiai.Žinau,nes mano vyras statybininkas.Nors niekada perdaug ir nenusimažino,nes tikrai trūksta darbininkų.Nebent pigiausių.Kiti ieško ir nežiūri į rekomendacijas.Kaip tik vakar apie tai kalbėjome,kad žmonės dizaineriams porą tūkstančių moka už kelis planelius ir ,net negalvoja ar tai daug.O tarkim atlikti rimtą statybinį darbą, ,kad ir stogo dengimą,žiūri,kad padarytum sako vos ne už dyką.Čia kaip su auklėm yra kas dirbtų už penkis šimtus litų.Bet aš niekada nesamdyčiau žmogaus už dyką savo vaikui.
O dėl užsienio,tai jau beveik visi ten ir pabėgę.mano vyras gauna irgi daug viliojančių pasiūlymų,bet negali važiuoti,nes turi mūsų namą pabaigti.Jeigu ateis blogi laikai,tai tada dirbs kelis mėnesius ten ir tada kelis ilsėsis čia
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 07, 23:15)
kažkas panašaus į tai ką siūlo Legallet?
Ta prasme?Nes kaip tik su vyru telefonu kalbėjau,tai paklausiau.Nu aišku jis ,tik nori kažką aiškinti,kai turi brėžinius,tyrimų atsakymus,ar mato vietą.Nu bet sakau kaimynė klausia,nu tai jis daug pasakojo,tik tą vieną momentą atsiminiau