QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 12:42)
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu

Šie grybai vadinasi žvynabūdės, o dar skaniau kepti blynų tešloje arba pripjausčius į tešlą kepti kaip blynus. Tešla aišku turi būti ne miltai ir vanduo


