Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Prisiskaicius cia pasakojimu atsiminiau kaip pati bijojau pirmo patikrinimo biggrin.gif Pamenu net nakti nemiegojau, bet tikriausiai viskas priklauso nuo to kas apziuri. Jokio skausmo nepajutau, aisku nebuvo malonu, bet nebuvo kazko nuo ko alpciau smile.gif
Atsakyti
Čia tikrai priklauso nuo gydytojo. Man vienas gydytojas tikrino likus porai dienų iki gimdymo, tada visai neskaudėjo. Nors, aišku, nemalonu. O gimdymo metu tai ši procedūra buvo baisiau už sąrėmius ir netgi už skatinamuosius doh.gif Bet man sunkiai vėrėsi, tai greičiausiai specialiai plėšė unsure.gif
Atsakyti
Kai gydytoja tikrino kakleli-skaudejo.Bet ne taip, kad rekciau ax.gif
Atsakyti
Niu man kiek esu buvusi pas gine niekada neskaudedavi, bet sendien as supratau, ka reiskia skausminga apziura...... doh.gif Greiciausiai cia nuo gyditojos priklauso.....
Atsakyti
kadangi pernesiojau, tai si malonuma vos ne kasdien patyriau doh.gif taip bandem prisaukti lelyte lysti lauk...tai labai nemalonu ir skauda....brrrr
Atsakyti
Neskauda, bet pakankamai nemalonu 4u.gif
Atsakyti
Priklauso nuo gydytojo, bet šiaip - neskauda, tiesiog nelabai malonu...
Atsakyti
Skaudėti neskauda, bet labai nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Kai tikrina kakleli saremio metu, tai LABAI LABAI SKAUDA doh.gif doh.gif
Atsakyti
man kai ziurejo kakleli iki gimdymo likus kokiai svaitei koks atsidarymas tai be proto skaudejo oi oi..
Atsakyti
Tai priklauso nuo moters jautrumo ir gydytojos profesionalumo. Šiaip neturi būti blogiau už paprastą apžiurą. O gimdymo metu - palyginus su kitais skausmais čia niekas, ir man atrodo, kai jau kaklelis yra gerai atsidaręs, nelabai jauti to skausmo.

Dar prieš gimdymą gydytoja kartais kaklelį "pamasažuoja", taip paskatina gimdymą - ir ne visada pasako, ką daro. Vat tada tikrai skauda.
Atsakyti
Dar ir kaip skaudėjo....
Atsakyti