uoj, net nenoriu prisiminti....skaudejo...
Man tai gimdos kaklelio apziura TRUPUTI skausminga, nemaloni buvo iki gimdymo, kai apziurinedavo pries pat termino pabaiga. O kai prasidejo gimdymas ir kaklelis buvo jau siek tiek atsidares, tai nekaudejo visai. Gal saremiai buvo skausmingesni ir visa kita liko antrame plane
.
Manau, daug priklauso ir nuo apziurincio gydytojo. Maniske gydytoja liuks.
Manau, daug priklauso ir nuo apziurincio gydytojo. Maniske gydytoja liuks.
šiaip neskauda...tiesiog paskutiniais mėnesiais labai įsitempdavau per apžiūrą, neatpalaiduodavau raumenų ir kartais sugnybdavo
o šiaip ir per gimdymą, kai apžiūrėdavo kiek cm atsidarymas, tai neskaudėjo
kai tik apžiūrėdavo tai niekis, bet ka "atidarynėjo" ui, bliamba.......brrrr... :
kadangi pas mane jau beveik savaite po termino, o dar negimdau, tai apziuri mane kas savaite. ana karta skaudejo, bet kentet imanoma, o si karteli apziurejo mane "stipriai", tycia ten bande viska isjudint kad gimdyma priartintu, tai vaje...
net cyptelejau is skausmo.
manau kiekvienai skirtingai - man vakar apziurinejo ir makalavo ten kazka, kad pagreitintu - tai gyvenimas pro akis prabego... daugiau nenoreciau
visos gi i skausma reaguoja skirtingai, vienom tik maudimas - o kitoms didelis skausmas...
Uiiii nenoriu net prisiminti.
. Bet manau viskas sulaiku uzsimirta
jus vel eilini karta painiojate kaklelio apziura su jo masazavimu, siekiant paskatinti naturalu gmdyma
na nieko skausmingo tikrai nejutau, gal siek tiek "tempimo" toks jausmas, bet siaip man neskauda. Nors galiu drasiai teigt, laabai priklauso nuo gydytojo. Teko ant kai kuriu uzpult, kur tikrai nelabai jau kruopsciai ta reikala atlieka....
nepamenu, kad būtų skaudėję
ne, tikrai neskaudėjo..