Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

man gimdos kakleli apziurinejo 3 kartus ir nei karto nejauciau jokio skausmo ar nemalonaus jausmo. eiline apziura "ant samalioto" smile.gif
Atsakyti
Niu man tai skaudėjo, labai nemalonu buvo schmoll.gif Net saremiai malonesni buvo doh.gif Matyt daktarė nelabai švelni pasitaikė g.gif
Atsakyti
Apžiūrint eilinėje apžiūroje paskutiniais mėnesiai neskaudėdavo, bet gimdymo metu tai lipau lauk...
Atsakyti
buvo tik kaskaip nemalonu ,nes labai jau giliai grudo..... bet siaip tai neskaudejo blush2.gif
Atsakyti
Buvau nusiteikus baisiam skausmui, tai beveik nieko nejaučiau, tik kaip ir daugumai, buvo labai nemalonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(same @ 2009 01 14, 15:30)
man gimdos kakleli apziurinejo 3 kartus ir nei karto nejauciau jokio skausmo ar nemalonaus jausmo. eiline apziura "ant samalioto"  smile.gif

NESKAUDA
Atsakyti
Jausmas nelabai malonus, bet man neskaudėjo. Net tada kai per sąrėmisu apžiūrinėjo irgi kažkaip nepajutau didesnio skausmo nei per eilinį sąrėmį. Matyt dar tas skausmas labai priklauso nuo moters skausmo slenksčio ir nuo to, kaip gydytojas apžiūri. g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2009 01 14, 23:47)
Niu man tai skaudėjo, labai nemalonu buvo schmoll.gif Net saremiai malonesni buvo doh.gif Matyt daktarė nelabai švelni pasitaikė g.gif

Man tai labai skaudejo, daktare tokia grubi buvo ne tas zodis blink.gif galvojau, kad net nusiversiu nuo gimdymo stalo , nes net apsiverkiau is skausmo cray.gif
Atsakyti
man tai ziauriai skaudejo sad.gif
Atsakyti
Man neskaudejo, siaip nemalonu.
Atsakyti
na tikrai neskauda, tik l.nemalonu ax.gif
Atsakyti
Siaip neskaudedavo per apziuras, bet, kai po gimdymo eme gimdos kaklelio tepineli, tai net bloga pasidare nuo skausmo. Nezinau, gal cia man jautrumas padidejes i skausmus po gimdymo unsure.gif
Atsakyti