Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

labai šlykštus jausmas, norisi, kad kuo greičiau ta apžiūra baigtųsi.
Atsakyti
Man skaudejo ziauriai blink.gif maniau isprotesiu... Gimdyt jau nebenorejau doh.gif Bet gimdymo skausma kazkaip lengviau istvert, negu kazkieno stora letena grudama vidun doh.gif
Atsakyti
Jokio skausmo nejutau, tik nemalonu ir tiek...
Atsakyti
turiu toki klausimeli...o kaip apziurineja gimdos kakleli? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 26, 19:54)
turiu toki klausimeli...o kaip apziurineja gimdos kakleli? blush2.gif  4u.gif

vat man irgi tai idomu 4u.gif
ir dar idomu kiek mazdaug laiko trunka apziura? ax.gif
Atsakyti
as nelabai gerai atsimenu, tai buavo jau pries 9 metus, bet tikrai nieko malonaus neatsimenu.. schmoll.gif
Atsakyti
uzdaviau klausima, bet va siandien pati suzinojau... apziura man buvo skausminga, truko neilgai... schmoll.gif o daktare apziurejo ikisdama du pirstus i ta vietele blush2.gif nes su sketikliu tai butu man lb skaudeje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 28, 20:06)
uzdaviau klausima, bet va siandien pati suzinojau... apziura man buvo skausminga, truko neilgai... schmoll.gif  o daktare apziurejo ikisdama du pirstus i ta vietele blush2.gif  nes su sketikliu tai butu man lb skaudeje verysad.gif

Aš tai išvis pirmą kartą girdžiu, kad su skėtikliu gali apžiūrinėti... Man asmeniškai tik su pirštukais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 28, 20:25)
Aš tai išvis pirmą kartą girdžiu, kad su skėtikliu gali apžiūrinėti... Man asmeniškai tik su pirštukais... smile.gif

nu man daktare apziurint pasake kad sketiklio nenaudos kad man maziau skaudetu.. g.gif
Atsakyti
doh.gif jausmas tragiskas doh.gif doh.gif doh.gif teko su sketikliu susipazinti doh.gif pakartoti tikrai nebenoreciau blink.gif
Atsakyti
Nei pirmo, nei antro nėštumo metu apžiūrint gimdo kaklelį, nejutau absoliučiai jokio skausmo. Net negalėčiau pasakyti, kad tai buvo nemalonu. Gyd. perspėdavo, kad gali skaudėti, bet to nebūdavo smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
skaitinejau skaitinejau gimdymo istorijas ir pamačiau tokį dalyką kaip gimdos masažas. Kiek supratau, gydytojai, kad pagreititų visą atsidarymo prcesą ir suminkštintų kaklelį, daro tokį masažiuką... kas gali papasakot daugiau apie ta : kaip tai daro, ar skausminga ir t.t.? blush2.gif
Atsakyti