labai šlykštus jausmas, norisi, kad kuo greičiau ta apžiūra baigtųsi.
Man skaudejo ziauriai
maniau isprotesiu... Gimdyt jau nebenorejau
Bet gimdymo skausma kazkaip lengviau istvert, negu kazkieno stora letena grudama vidun
Jokio skausmo nejutau, tik nemalonu ir tiek...
turiu toki klausimeli...o kaip apziurineja gimdos kakleli?
QUOTE(celee @ 2009 03 26, 19:54)
vat man irgi tai idomu
ir dar idomu kiek mazdaug laiko trunka apziura?
as nelabai gerai atsimenu, tai buavo jau pries 9 metus, bet tikrai nieko malonaus neatsimenu..
uzdaviau klausima, bet va siandien pati suzinojau... apziura man buvo skausminga, truko neilgai...
o daktare apziurejo ikisdama du pirstus i ta vietele
nes su sketikliu tai butu man lb skaudeje
QUOTE(celee @ 2009 03 28, 20:06)
uzdaviau klausima, bet va siandien pati suzinojau... apziura man buvo skausminga, truko neilgai...
o daktare apziurejo ikisdama du pirstus i ta vietele
nes su sketikliu tai butu man lb skaudeje 
Aš tai išvis pirmą kartą girdžiu, kad su skėtikliu gali apžiūrinėti... Man asmeniškai tik su pirštukais...
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 28, 20:25)
Aš tai išvis pirmą kartą girdžiu, kad su skėtikliu gali apžiūrinėti... Man asmeniškai tik su pirštukais... 
nu man daktare apziurint pasake kad sketiklio nenaudos kad man maziau skaudetu..
Nei pirmo, nei antro nėštumo metu apžiūrint gimdo kaklelį, nejutau absoliučiai jokio skausmo. Net negalėčiau pasakyti, kad tai buvo nemalonu. Gyd. perspėdavo, kad gali skaudėti, bet to nebūdavo
sveikos
skaitinejau skaitinejau gimdymo istorijas ir pamačiau tokį dalyką kaip gimdos masažas. Kiek supratau, gydytojai, kad pagreititų visą atsidarymo prcesą ir suminkštintų kaklelį, daro tokį masažiuką... kas gali papasakot daugiau apie ta : kaip tai daro, ar skausminga ir t.t.?
skaitinejau skaitinejau gimdymo istorijas ir pamačiau tokį dalyką kaip gimdos masažas. Kiek supratau, gydytojai, kad pagreititų visą atsidarymo prcesą ir suminkštintų kaklelį, daro tokį masažiuką... kas gali papasakot daugiau apie ta : kaip tai daro, ar skausminga ir t.t.?