Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

Net nelabai atsimenu, koks tai jausmas, lyg ir nieko ypatingo g.gif
Atsakyti
ta tikrinima atsimenu kaip viena is skaudziausiu dalyku.... blink.gif net sucypiau is netiketumo, kad taip skaudes doh.gif
Atsakyti
tikrai negaliu pasakyti, kad skauda, man labai panasi procedura i eiline apziura pas gine g.gif
Papildyta:
tikrai negaliu pasakyti, kad skauda, man labai panasi procedura i eiline apziura pas gine g.gif
Atsakyti
man labai skaudejo... per saremius kai ateidavo apziuret... tai tik tos apziuros bijau... gimdyt vel galiu... drasiai, nebijau, netaip skaudejo kaip kaklelio apziura.. unsure.gif
Atsakyti
Pati apziura tik tiek kad nemaloni bet kai kartu su kaklelio apziura daro jo masaza (kad paspartinti jo atsidaryma gydytoja su pirstais ji plecia) tai tuomet pacios kojos susiglausdavo blink.gif doh.gif Tai per kiekviena apziura prasydavau kad tik nemasazuotu blink.gif
Atsakyti
procedura nebuvo maloni, bet kai saremiai prasidejo, tai kaklelio apziurejimas nebeatrode skausmingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levandike: 22 kovo 2010 - 14:31
Pradzioj kaklelio apziura nebuvo skausminga, tik nemaloni, bet va kai koki 3-ia karta reikejo ant jo tepti pleciancius vaistus, tai oi oi oi kaip skaudejo doh.gif
Atsakyti
man skaudejo doh.gif
Atsakyti
man labai skaudejo kol buvo pati pradzia t.y. 3cm, o poto jau nebejauciau tu tikrinimu, nes is saremiu skausmo nebe labai ka supratau doh.gif
Atsakyti
kai smarkiai krapstinejo, kad suskatintu gimdymo veikla, tada lb skaudejo. o siaip nelabai.
Atsakyti
man tai buvo ziauriai skausminga procedura, nes ta apziura darydavo saremio metu, kai ir taip skauda, o dar ten lenda ir skausma didina doh.gif , ypatingai skaudejo kai taike skatinamuosius ir dare apziura, tada net pablau is skausmo ir nervinis drebulys prasidejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola10: 09 balandžio 2010 - 15:46
Man absoliuciai neskaudejo,nei kaip gydytoja tikrino poliklinikoje,nei kaip GN priimamajame (cia jau kita gydytoja),nei kaip akusere tikrino jau gimdymo metu smile.gif
Atsakyti