ta tikrinima atsimenu kaip viena is skaudziausiu dalyku....
net sucypiau is netiketumo, kad taip skaudes
man labai skaudejo... per saremius kai ateidavo apziuret... tai tik tos apziuros bijau... gimdyt vel galiu... drasiai, nebijau, netaip skaudejo kaip kaklelio apziura..
Pati apziura tik tiek kad nemaloni bet kai kartu su kaklelio apziura daro jo masaza (kad paspartinti jo atsidaryma gydytoja su pirstais ji plecia) tai tuomet pacios kojos susiglausdavo
Tai per kiekviena apziura prasydavau kad tik nemasazuotu
procedura nebuvo maloni, bet kai saremiai prasidejo, tai kaklelio apziurejimas nebeatrode skausmingas.
Pradzioj kaklelio apziura nebuvo skausminga, tik nemaloni, bet va kai koki 3-ia karta reikejo ant jo tepti pleciancius vaistus, tai oi oi oi kaip skaudejo
man skaudejo
man labai skaudejo kol buvo pati pradzia t.y. 3cm, o poto jau nebejauciau tu tikrinimu, nes is saremiu skausmo nebe labai ka supratau
kai smarkiai krapstinejo, kad suskatintu gimdymo veikla, tada lb skaudejo. o siaip nelabai.
man tai buvo ziauriai skausminga procedura, nes ta apziura darydavo saremio metu, kai ir taip skauda, o dar ten lenda ir skausma didina
, ypatingai skaudejo kai taike skatinamuosius ir dare apziura, tada net pablau is skausmo ir nervinis drebulys prasidejo
Man absoliuciai neskaudejo,nei kaip gydytoja tikrino poliklinikoje,nei kaip GN priimamajame (cia jau kita gydytoja),nei kaip akusere tikrino jau gimdymo metu