Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skauda apžiūrint gimdos kaklelį?

tuo metu atrode skausminga, taciau man nebuvo nieko skaudziau kaip saremiai doh.gif
Atsakyti
Na nera skausminga,tik tiesiog nemalonu g.gif
Atsakyti
Siaip neskauda, bet jausmas tikrai nemalonus. O jau gimdymo metu kai apziurinedavo ir jeigu tuo metu uzeidavo saremis doh.gif kaukt norejosi, bet tvardziausi... smile.gif
Atsakyti
ne pati maloniausia procedūra, bet kentėt buvo galima ax.gif o ir tų apžiūrų tebuvo vos kelios, ir tai skirtingom dienom, tai iškenčiau irnesakyk.gif
Atsakyti
Man tai buvo ne skausminga, o nemaloni procedura ax.gif
Atsakyti
O man labai skaudejo, kai apziurinejo kakleli. Ir lisdavo ten kas dvi tris valandas...tai po apziuros dziaugdavaus, kad va pagaliau baige ir su baime laukdavau kitos apziuros biggrin.gif . O sunkiausiai buvo pabaigoj. Gydytoja sako, laukiam saremio ir iskart skeciames, kad apziuret biggrin.gif kai tik saremis ateina, as issiskest negaliu biggrin.gif rodos, visos jegos supludo i kojas, kad tik ju neisskesciau biggrin.gif tada gavau biskiuka velniu ir visvien teko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 25 balandžio 2010 - 09:03
Man tai pati skausmingiausia procedūra. net sarėmiai nebuvo tokie skausmingi, kaip atsidarymo tikrinimas. o tikrino labai dažnai, nes neatsidarinėjo kaklelis. prasidėjo drebulys.
Atsakyti
Čia priklauso nuo gydytojo. Iki gimdymo man dvi gydytojos tikrino gimdos kaklelį ir tikrai visai neskaudėjo, o kai jau teko gimdyti, tai iš visos dienos blogiausius atsiminimus kelia gimdos kaklelio tikrinimas, taigi priklauso nuo gydytojo.
Atsakyti
iki gimdymo neskauda, kai apžiūri kaklelį. kai per gimdymą daktarai sukiša pirštus, tai olialialiaaaa.... bet ten neilgai ir nedažnai. man taip norėjo paskatinti gimdymą (9 dienos po termino) ir įspėjo, kad skaudės. bet kuriuo atveju, toks paskatinimas yra daug geresnis nei vandenų nuleidimas ar skatinamieji.
dar taip pasielgė prieš pat stumiant. pasakė "dar kraštelis vos vos ir bus 10cm", tai tą kraštelį, kaip supratau, pirštais ir atkrapštė.

skamba daug baisiau, nei yra iš tiesų. nebijokit gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Man tai kaip ir kiekviena ginek apziura tai neskausminga bet nemaloni procedura unsure.gif nors aisku dar nepatyriau to per gimdyma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna69: 04 gegužės 2010 - 17:28
Nestumo metu apziura neskausminga. O per gimdyma skaudejo, bet iskenteti tikrai galima.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 01 13, 22:18)
Na, man tai kaklelio apžiūra nei nėštumo, nei gimdymo metu nebuvo baisiai skausminga.. Na, nemalonu, šiek tiek paskauda, bet tikrai nestipriai...  Iškentėti galima be jokių klyksmų biggrin.gif
palyginus su gimdymo skausmais, tai kaklelio apžiūra juokas smile.gif

pritariu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti