QUOTE(Vezliuke @ 2005 11 10, 00:41)
Merginos pacios kaltos kad islepinot vyrus gausiom skaniom vakarienem, pusrytukai ir kitais desertais
Manau jei sumazinsit porcijas, vakarienei tik vaisiu, o i arbata desit maziau cukraus, po biski vyrukas pripras ir numes pilvuka
Beje maniskio pilvukas jau susitraukia po biski, spejau laiku atsimerkt

Na bet jis man kaip buvo grazus ir mielas taip ir yra ir nesvarbu man visai koks jo pilvukas, jis pats saunuolis, sportuot pradejo ir maista sveikesni valgo,o vietoj saldumynu vynuoges ar bananus kremta,o prie alaus moliugu seklu, kurios veikia kaip lengvi laisvinamieji
Aš tai tikrai nesu iš tų gerųjų šeimininkių, kurios vyrus lepina skaniais, gausiais patiekalais

. Sustorėjo vyras pradėjęs dirbt, nes būdamas biednu studentu (1-3 kurse) neturėjo iš ko gausiai prisikimšt. Tad kai pradėjo gauti pinigėlių ir prasidėjo didysis šlamštimas

, vėliau pasekmės- išsitampęs skrandis ir amžinas alkis
Beje, į arbatą cukraus niekada ir nedėjom
Tiesa, pradėjo mažinti porcijas, po truputį sportuoti, tad rezultatai jau yra
Anksčiau labiau sportuodavo, o tai daryt jis visai mėgsta, tik kad nelabai laiko yra (dabar po darbo kartais pamina dviratį).
O aš, žinoma, jį myliu su pilvuku ar be

, tik man baugu dėl jo sveikatos
jei nemegsta sportuot reikia gudraut, pavyzdziui vaziuot savaitgali i gamta, ten zaist koki zaidima, ar sugalvot isvyka su dviraciais, ar tiesiog nueit pazaist baulinga, o ziema galima isvykt paslidinet
Visa tai puiku, bet išvykt abu su dviračiais negalim, nes aš neturiu dviračio, o mažoji kėdutės, boulingui ir slidėms taip pat reikia pinigų

Na, nieko kada nors uždirbsim

. O dabar teks jam pasitenkint kokiu nors pigesniu sportu