Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta vyrui

Taigi mano vyras yra 170 cm. ūgio ir jau sveria 103 kg. Verkiant reikia numesti svorį, nes širdutė jo nėra itin sveika, tokia apkrova visai jai nereikalinga schmoll.gif Paprašė vyras mano pagalbos, surasti jam dietą blink.gif Bet aš šitam reikale visiškai nieko neišmanau doh.gif , esu labai liekna, be jokių dietų, niekada jų nesilaikiau... Tad net nežinau nuo ko reiktų pradėt doh.gif Gal galėtumėt patart 4u.gif
Atsakyti
Sveika biggrin.gif
Aš patarčiau dietologą, nes vyrai ir moterys nuo to pačio lieknėja labai skirtingai.

O nuo ko pradėti g.gif Mažinti porcijas ir užsiimti bent minimaliai sportu (atsižvelgiant į širdies problemas). Pas mus, "minus 10" temoje yra pora vyriokų, kurie meta svorį. Gal bandyk per A.ž. to paklausti Tetux, jis pasikaustęs...
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 10 04, 15:16)
Sveika biggrin.gif
Aš patarčiau dietologą, nes vyrai ir moterys nuo to pačio lieknėja labai skirtingai.

O nuo ko pradėti g.gif Mažinti porcijas ir užsiimti bent minimaliai sportu (atsižvelgiant į širdies problemas). Pas mus, "minus 10" temoje yra pora vyriokų, kurie meta svorį. Gal bandyk per A.ž. to paklausti Tetux, jis pasikaustęs...

Paklausiau per AŽ, laukiu atsakymo ax.gif
O tą dietologą kur rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 10 04, 15:11)
Taigi mano vyras yra 170 cm. ūgio ir jau sveria 103 kg. Verkiant reikia numesti svorį, nes širdutė jo nėra itin sveika, tokia apkrova visai jai nereikalinga schmoll.gif Paprašė vyras mano pagalbos, surasti jam dietą blink.gif Bet aš šitam reikale visiškai nieko neišmanau doh.gif , esu labai liekna, be jokių dietų, niekada jų nesilaikiau... Tad net nežinau nuo ko reiktų pradėt doh.gif Gal galėtumėt patart 4u.gif

Galiu papasakoti ,ko atsisakė mano vyras ,mesdamas svorį mirksiukas.gif ALAUS ,UŽKANDŽIŲ,VAKARINIŲ VALGYMŲ(labai buvo sunku,bet su mano pagalba pavyko).
Taigi :rytais- valgydavo liesą varškę su natūraliu jogurtu
Pietums -jautienos (virtos arba keptos ant alyvuogių aliejaus)su daržovėmis
Pavakarems -vaisiai
Vakarienei-išsivirdavo ryžių be druskos
Prie viso šito dar sportavo.Per mėnesų sėkmingai atsikratė 7 kg.
Šį meniu jis pats sau sugalvojo.
Atsakyti
Galetum pabandyt ir Montignaco metodu pasidomet,yra vyram isleista spec.knyga,jis zada per 2men ~ -15kg
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 10 04, 20:18)

O tą dietologą kur rasti?  blush2.gif

Forumo dietologė davusi yra savo koordinates...D. Pipiraitės, konsultavusios "Nomedoj" pavasarį, tel. nr. 8 682 69686.
Tik paslaugos yra mokamos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 10 05, 11:05)
Forumo dietologė davusi yra savo koordinates...D. Pipiraitės, konsultavusios "Nomedoj" pavasarį, tel. nr. 8 682 69686.
Tik paslaugos yra mokamos. smile.gif

O nemokamai poliklinikoj dietologai nekonsultuoja? blush2.gif

Galiu papasakoti ,ko atsisakė mano vyras ,mesdamas svorį  ALAUS ,UŽKANDŽIŲ,VAKARINIŲ VALGYMŲ(labai buvo sunku,bet su mano pagalba pavyko).
Taigi :rytais- valgydavo liesą varškę su natūraliu jogurtu
Pietums -jautienos (virtos arba keptos ant alyvuogių aliejaus)su daržovėmis
Pavakarems -vaisiai
Vakarienei-išsivirdavo ryžių be druskos
Prie viso šito dar sportavo.Per mėnesų sėkmingai atsikratė 7 kg.
Šį meniu jis pats sau sugalvojo.

Pabandysiu pasiūlyti ax.gif Tik klausimėlis, ką sportuodavo, kiek skirdavo tam laiko, kaip intensyviai ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 05 spalio 2005 - 13:48
QUOTE(smulkute @ 2005 10 05, 14:45)
O nemokamai poliklinikoj dietologai nekonsultuoja? blush2.gif
Pabandysiu pasiūlyti ax.gif Tik klausimėlis, ką sportuodavo, kiek skirdavo tam laiko, kaip intensyviai ir pan.?  4u.gif

Sporatvo sporto klube mirksiukas.gif 1,5h gana intensyviai(bent jau man taip sakė)
Atsakyti
Turiu ir aš tą pačią problemą, tik manąjam pilvukas kabo. Kažkada buvo visai lieknas jaunuolis, o dabar toks nesmagus pilvukas atsirado. Blogiausia, kad pats yra nemėstantis sportuoti. Kartais pakalbinu, bet labai nenoriai sutinka. Valgom beveik visada kartu (aš pati labai smulkaus sudėjimo) ir panašiai, tik man niekur neina, o jam - priešingai. Jau nebeišmanau kuo maitint... Negi vakare aš sau dorosiu mėsos kepsiukus, o jam salotas pakišiu? blink.gif
Atsakyti
Merginos pacios kaltos kad islepinot vyrus gausiom skaniom vakarienem, pusrytukai ir kitais desertais biggrin.gif
Manau jei sumazinsit porcijas, vakarienei tik vaisiu, o i arbata desit maziau cukraus, po biski vyrukas pripras ir numes pilvuka mirksiukas.gif
Beje maniskio pilvukas jau susitraukia po biski, spejau laiku atsimerkt biggrin.gif Na bet jis man kaip buvo grazus ir mielas taip ir yra ir nesvarbu man visai koks jo pilvukas, jis pats saunuolis, sportuot pradejo ir maista sveikesni valgo,o vietoj saldumynu vynuoges ar bananus kremta,o prie alaus moliugu seklu, kurios veikia kaip lengvi laisvinamieji thumbup.gif
Atsakyti
Nekankinkit ir pacios nesizavekit dietomis kurios zada per trumpa laika numesti dideli svori, po sitokio dieto tie kg sugris dvigubai sad.gif

Geriause dieta, duoti kuo maziau riebesni maista, vietoj kiaulienos vartoti versiena ar jautiena, vietoj saldumynu vaisius, kepant pilti kuo maziau aliejau, o jei imanoma tai pakeisti ji vandeniu, atsisakyti margarino, zeti i produktu sudeti ir rinktis ta kur maziausei riebalu, vietoj baltos duonos pirkti juoda, valgyti zuvi, koses, kuo ivairesni maista ir svarbiausia valgyti mazomis porcijomis bet daznai, kad susitrauktu issitampes skrandis. O geriausias sportas yra lovoje mirksiukas.gif jei nemegsta sportuot reikia gudraut, pavyzdziui vaziuot savaitgali i gamta, ten zaist koki zaidima, ar sugalvot isvyka su dviraciais, ar tiesiog nueit pazaist baulinga, o ziema galima isvykt paslidinet thumbup.gif
Tai mano isbandyta ir rezultatai pamazu bet yra, o svarbiausia tai garantija kad negris dinge kilogramai su draugais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vezliuke @ 2005 11 10, 00:41)
Merginos pacios kaltos kad islepinot vyrus gausiom skaniom vakarienem, pusrytukai ir kitais desertais  biggrin.gif
Manau jei sumazinsit porcijas, vakarienei tik vaisiu, o i arbata desit maziau cukraus, po biski vyrukas pripras ir numes pilvuka  mirksiukas.gif 
Beje maniskio pilvukas jau susitraukia po biski, spejau laiku atsimerkt  biggrin.gif  Na bet jis man kaip buvo grazus ir mielas taip ir yra ir nesvarbu man visai koks jo pilvukas, jis pats saunuolis, sportuot pradejo ir maista sveikesni valgo,o vietoj saldumynu vynuoges ar bananus kremta,o prie alaus moliugu seklu, kurios veikia kaip lengvi laisvinamieji  thumbup.gif

Aš tai tikrai nesu iš tų gerųjų šeimininkių, kurios vyrus lepina skaniais, gausiais patiekalais blush2.gif . Sustorėjo vyras pradėjęs dirbt, nes būdamas biednu studentu (1-3 kurse) neturėjo iš ko gausiai prisikimšt. Tad kai pradėjo gauti pinigėlių ir prasidėjo didysis šlamštimas cry.gif , vėliau pasekmės- išsitampęs skrandis ir amžinas alkis doh.gif
Beje, į arbatą cukraus niekada ir nedėjom rolleyes.gif
Tiesa, pradėjo mažinti porcijas, po truputį sportuoti, tad rezultatai jau yra thumbup.gif
Anksčiau labiau sportuodavo, o tai daryt jis visai mėgsta, tik kad nelabai laiko yra (dabar po darbo kartais pamina dviratį).
O aš, žinoma, jį myliu su pilvuku ar be wub.gif , tik man baugu dėl jo sveikatos unsure.gif

jei nemegsta sportuot reikia gudraut, pavyzdziui vaziuot savaitgali i gamta, ten zaist koki zaidima, ar sugalvot isvyka su dviraciais, ar tiesiog nueit pazaist baulinga, o ziema galima isvykt paslidinet

Visa tai puiku, bet išvykt abu su dviračiais negalim, nes aš neturiu dviračio, o mažoji kėdutės, boulingui ir slidėms taip pat reikia pinigų cry.gif Na, nieko kada nors uždirbsim smile.gif . O dabar teks jam pasitenkint kokiu nors pigesniu sportu cool.gif
Atsakyti