Įkraunama...
Įkraunama...

VITA TERMALE - gilus plauku atstatymas

Kiekvienas žino, kad šukuosena – viena svarbiausių moters įvaizdžio dalių. Turbūt pirma mintis, užklydusi į galvą tuo metu, kai norisi pakelti sau nuotaiką ar pakeisti stilių - reikėtų gražiai apsikirpti arba susišukuoti plaukus. Ne paslaptis, kad gražūs plaukai traukė visų žvilgsnius visais laikais.

Mus žavi puikios kino aktorių ir modelių garbanos, lygūs ir žvilgantys plaukai, tarsi sukurti pačios gamtos. Ir visa tai tik tam, kad žavėtų ir vestų iš proto savo grožiu ir tobulumu.

Norint turėti gražius plaukus, nereikia būti burtininku. Nublukusius, išsausėjusius plaukus bet kokiame amžiuje galima paversti vertais dėmesio su naująja KAARAL VITA TERMALE procedūra ir teisingai parinktomis plaukų priežiūros priemonėmis - šampūnais, plaukų kaukėmis ir kondicionieriais. Net plaukų lakai ir putos veikia ne tik kiekvieną plaukelį, bet ir pačią galvos odą.

KAARAL Professional pristato naująją unikalią plaukų atstatymo ir gydymo procedūrą, po kurios Jūsų plaukai taps žėrinčiais ir atrodys sveikesni. Ji padės Jums atsikratyti netvarkingai išsipūtusių plaukų, nuolat besišakojančių palukų galiukų. Procedūra rekomenduojama šviesintiems ir puikiai tinka priaugintiems natūraliems plaukams . Jau po pirmos procedūros plaukai atrodys prižiūrėti ir blizgantys.

VITA TERMALE - tai penkios naujos pažeistų plaukų atstatymo sistemos. Kiekviena jų, tarsi originalus kokteilis, kurio sudėtyje yra vienas svarbiausių būtinųjų komponentų – X-STRUCTURING, kurio galima įsigyti iš oficialių KAARAL Professional kosmetikos atstovų Lietuvoje. Tai specialus atstatantis plaukų losjonas su kviečių proteinais, neturintis analogų pasaulyje. Jis buvo sukurtas naudojant naujausias technologijas ir kruopščiai parinktus aktyviuosius komponentus. Meistras parinks ir paruoš labiausiai Jūsų plaukams tinkantį kokteilį, kurio sudėtyje yra plaukams gyvybiškai svarbių proteinų ir lipidų. Terminio apdorojimo dėka jie giliai įsiskverbia į plaukus, gydo juos ir atstato jų struktūrą. VITA TERMALE procedūros metu plaukų spalva nenuplaunama, o ir vėliau ji netrukdo dažyti, garbanoti arba tiesinti plaukus.

Ši procedūra įkvepia plaukams gyvybės ir suteikia gražią išvaizdą. Jūs galite pamiršti lūžinėjančius plaukus ir besišakojančius galiukus. Dažymo, tiesinimo, žiemos darganų ir vasaros sausrų išvarginti plaukai atrodys žymiai šviežiau ir bus apsaugoti.

Tai geriausias būdas suteikti plaukams žvilgesio, ir paslankumo. Jūs tiesiog pajusite, kaip į jūsų plaukus ima plūsti energija.

Po plaukų atgaivinimo procedūrų (pakanka 1 karto per 1-2 mėnesius) jūs būsite tikri, kad visos gydomosios medžiagos išliks kiekviename plaukelyje ir Jūsų garbanos sužavės visus. Jūsų plaukai ilgiau blizgės po dažymo.

Ar VITA TERMALE procedūra nekenkia?

Priešingai, ji tausoja plauką ir saugo jį nuo pažeidimų. Jos metu kvėpuoja ne tik plaukai, bet ir galvos oda. Į paruošto mišinio sudėtį įeina specialūs atstatantys KAARAL komponentai, puoselėjantys, drėkinantys, maitinantys ir saugantys Jūsų plaukus. Po procedūros Jūsų plaukai tampa ryškūs ir glotnūs.

Trumpai tariant, išmėginę VITA TERMALE procedūrą, Jūs jau po pirmo karto suprasite, kodėl vis dažniau išgirstate komplimentų dėl savo šukuosenos ir vis dažniau girdite frazę: „Atrodo prabangiai“.

Kodėl verta išmėginti KAARAL Professional – VITA TERMALE procedūrą?

Visų pirma, plėvelė „sulydo“ nelygius ir šiurkščius plaukus. Ypač ji pagerina pažeistų, perdžiūvusių, besišakojančių, šviesintų plaukų būklę – lygus plauko paviršius ima kerinčiai žvilgėti.

Kita priežastis, - plaukas tampa nepaprastai elastingu ir paslankiu.

Trečia, plėvelė tarsi užrakina spalvą plauko viduje ir neleidžia dažams „nusiplauti“ – plaukai ilgiau atrodo tarsi tik ką nudažyti.

Na, ir ketvirta priežastis – tai verta dėmesio ir patikima kosmetika. KAARAL kosmetiką savo darbe naudojantys profesionalai (tokie kaip Marta Robok) nuolat laimi Europos čempionatuose, o pats KAARAL prekės ženklas yra pelnęs ne vieną apdovanojimą už puikią kokybę.
Papildyta:
Anksciau manaiu, kad tai laminavimas, bet NE. Tai visiskai nauja procedura. Kaip gerbeja KAARAL kosmetikos, leidziau sau sukurti tokia tema. Nezinau, gal atlieka tokia procedura ir su kitokia kosmetika, bet dar nesu girdejusi.
Atsakyti
laminavimas tai tik skambus pavadinimas,ir turetu vadintis plauku atstatymo procedura,nemanau kad tai kazkas tokio itin naujo,nematyto,negirdeto ir stebuklingo,tiesiog galbut tai yra naujove butent pacioje kaaral firmoje,nes plauku atstatymas naudojant siluma jau seniai yra,bet juk ar tai svarbu,mano manymu visos tokios proceduros yra labai geros,dar pliusa matau kad yra ir pasirinkimas,ir kad meistras gali paruosti butent mano plaukams labiausiai tinkanti kokteili,tikrai labai noreciau isbandyti sitas priemones wub.gif
Atsakyti
gal kuri bandete ne is platintoju sia procedura vilniuje?
Atsakyti
mielai isbandyciau sia procedura, bet... nezinau kur rasti ja Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
perskaičiau viską, ir neaišku tapo, kokia konkrečiai to "kokteilio" sudėtis, Tik supratau, kad įeina ampolė x structuring, o kas dar?
Atsakyti
Kirpeja pagal plauku tipa ir bukle turi pagaminti kokteili is priemoniu KAARAL.
Procedura atliekama grozio studijoje "Romeja", Vilniuje.
Atsakyti
panašu į reklamą
Atsakyti
Ne tik panasu o taip ir yra smile.gif reklama
Atsakyti
Idomu butu isgirsti atsiliepimus is isbandziusiuju ant savo plauku,nes kazkodel plika reklama nepasitikiu... g.gif
Atsakyti
pažeisto plauko ATSTATYTI neįmanoma niekaip - galima tik pagerinti jo būklę naudojant tam tikras priemones, skirtas tam tikslui, kurias nustojus naudoti plauko pažeidimai lieka tokie patys... tą jums pasakys kiekviena kirpėja. pasakų pasakos tie plauko atstatymai... biggrin.gif


nebandžiau šios procedūros ir manau, kad tai tik eilinis laikinas būdas, veikiantis plauką tik kol naudojamos nurodytos priemonės
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 09 23, 10:09)
Kirpeja pagal plauku tipa ir bukle turi pagaminti kokteili is priemoniu KAARAL.
Procedura atliekama grozio studijoje "Romeja", Vilniuje.

jau daug girdejau apie sia procedura,labai tinka blondintiems plaukuciams,Vilniuje jau daug kur daro ir gana nebrangiai ,iseina kaip plauku dazymo kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2010 09 21, 09:13)
mielai isbandyciau sia procedura, bet... nezinau kur rasti ja Vilniuje biggrin.gif

Dabar jau tikrai daug kur,zinau ,kad Savanoriu pr,Vilniuje,salone Etiualis daro,Jaksto g-veje,Stiliaus klube,salone Pas Helena,,cia tiek kiek dabar atsimenu,siaip galima i Kaaral ofisa paskambint,pasako ten adreselius thumbup.gif
Atsakyti