Sunus zalia spalva gana ilgai vadino ZOLYTINE
 Sunus zalia spalva gana ilgai vadino ZOLYTINE  , o dukra dvirati vadino - vairaciu
 , o dukra dvirati vadino - vairaciu  

jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)
 jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)  pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.
 pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.

jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)
 jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)  pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.
 pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi. 
   bet maziausiai turi rupeti kitu nuomone, juk jie nepiktybiskai
 bet maziausiai turi rupeti kitu nuomone, juk jie nepiktybiskai   

o mažiukas dar tik mokosi kalbėti, todėl kartais kaip pasako savaip, tai nors griūk. Pavyzdžiui, pamatęs policijos mašiną ar policininką, rėkia: "pysa, pysa" paskutinį kartą jau musėt nusprendęs daugiau garbės suteikti, pavarė: "pysija"
 o mažiukas dar tik mokosi kalbėti, todėl kartais kaip pasako savaip, tai nors griūk. Pavyzdžiui, pamatęs policijos mašiną ar policininką, rėkia: "pysa, pysa" paskutinį kartą jau musėt nusprendęs daugiau garbės suteikti, pavarė: "pysija"   

o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....
  o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....   trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi
  trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi   pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko
  pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko   

o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....   trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi
  trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi   pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko

Mirk iš juoko
 Mirk iš juoko  

o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....   trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi
  trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi   pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko
 reikėjo išgirst kažkur
 reikėjo išgirst kažkur