Mano vyresnelis sneka nedaug bet pagrinde perdarineja viena zodi mama.Tai vadina mane visaip: mima,meme,bami,papi.Dabar kazkaip ilgesni sugalvojo mamiele
Mano dukryte batona vadina tamponu 
O mazius vabaliuka vadina ***
jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)
pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.
Mūsų šnekutis:Ka tetukas veikia? - Kala... Ką kala? -Malkas kala...
QUOTE(Stebukle @ 2008 09 17, 17:29)
Mano dukryte batona vadina tamponu 
jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas)
pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.
nu tikrai nejuokinga suaugusiems..
Maniškis darydamas sysių visada sako: sysiuka bėga. Tada palaukia ir su šypsena didžiausia priduria: sysiuka sportuoja
Lauras:
- Mama, tu moteris ar nemoteris?
- Moteris
- Nu, aišku. Aš, tai šiandien naujas būsiu
- Mama, tu moteris ar nemoteris?
- Moteris
- Nu, aišku. Aš, tai šiandien naujas būsiu
Mano vyresnis dar ir dabar geltoną Saulytine vadina
o mažiukas dar tik mokosi kalbėti, todėl kartais kaip pasako savaip, tai nors griūk. Pavyzdžiui, pamatęs policijos mašiną ar policininką, rėkia: "pysa, pysa" paskutinį kartą jau musėt nusprendęs daugiau garbės suteikti, pavarė: "pysija"
Ievute: - Koks tos mergaites vardas?
-Guoste..
-Kas kosti?
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto?
Mano seses vaikis iki kokiu 4m. dvirati vadino *****... nu niekaip jam neiseidavo dviratis, vis b... ir b... viena karta as ji paemiau is darzelio ir veziau namo... Truliku vaziuojam sedi jis patenkintas man ant keliu, per langa dairosi, staiga, kad uzriks - Nimne, ziurek ***** vaziuoja
o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....
trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi
pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko
-Guoste..
-Kas kosti?
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto?
Mano seses vaikis iki kokiu 4m. dvirati vadino *****... nu niekaip jam neiseidavo dviratis, vis b... ir b... viena karta as ji paemiau is darzelio ir veziau namo... Truliku vaziuojam sedi jis patenkintas man ant keliu, per langa dairosi, staiga, kad uzriks - Nimne, ziurek ***** vaziuoja
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 21, 22:51)
trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi
Prisijuokiau nerealiai
Įsivaizduoju tą situaciją
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 21, 23:51)
Ievute: - Koks tos mergaites vardas?
-Guoste..
-Kas kosti?
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto?
-Guoste..
-Kas kosti?
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto?
bet iškur toks žodis
QUOTE(Ramunita @ 2008 09 26, 00:01)
Manau naturaliai vaikui susideliojo raides, juk vaikas dvirati taip vadino, o ne kazka kita. Kaip pavyzdziui vienos drauges sunus motocikla vadino "otium didy".