Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės vartojant kontraceptines tabletes?

Po kiek dienų susergate per 7 dienų dienų pertrauką vartojant KT? Man jau trečia diena, o vis dar jokio kraujavimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lip2kas @ 2010 08 11, 14:20)
Po kiek dienų susergate per 7 dienų dienų pertrauką vartojant KT? Man jau trečia diena, o vis dar jokio kraujavimo  unsure.gif

3-4 pertraukos metu turėtų pasidėt pseudomėnesinės.O gali užtempti ir ilgiau, priklauso nuo tablečių stiprumo ir organizmo reakcijos į jas.
Atsakyti
Aš paskutinę išgeriu šeštadienį vakare, kraujavimas prasideda naktį iš antradienio į trečiadienį ax.gif
Atsakyti
SVEIKUTES, HELP. GERIU KONTRACEPTIKUS ANTRAS MENUO, PIRMA MENESI VISKAS BUVO TRAVRKOJE, PO ISGERTU 21 TEB. PRADEJAU SIRGTI 2 DIENA, O SI MENESI JAU NESAMONES DAR LIKO GERTI 5 TABLETES, O JAU TEPLIOJA IR GERAI... gal kam buvo taip ir ka tai riskia? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kontraceptines geriu pirma menesi, o menesines nesibaigia jau 10d? kazi kodel cia taip? g.gif
Atsakyti
Gerdamos kontraceptikus turit ne mėnesines, o vaistų iššauktas pseudomėnesines, tai sakyčiau - individuali reakcija į medikamentą.
Jei pirmas mėnuo gal netyčia dar spėjo įvykt ovuliacija ir sulaukėt tikrųjų mėnesinių + iššauktų vaistų. ;]

Nors šiaip norėtųsi, kad besirinkdamos moterys geriau suprastų (o ne tik iš propagandinės pusės žinotų), ką šitas "neišpasakytas gėris" ir "palengvinimas" organizmui daro.

http://www.alfa.lt/s...13-04-12_13-00/

http://gyvenimas.del...u.d?id=34910031

http://img534.images...6783/kontrm.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 balandžio 2013 - 10:31
Sveikos merginos,
Turiu klausima is tos pacios serijos. Tiesiog turejau pradeti sekmadieni gerti nauja kt pakuote. Taciau netycia sumaisiau dienas ir isgeriau sestadieni. Kadangi neturejau lytiniu santykiu sekmadieni nusprendziau praleisti tablete. Nuo pirmadienio visas likusias kt tabletes vartojau reguliariai. Taciau ateinanti sestadieni turejau lytiniu santykiiu. Naudojome prezervatyva, taciau buvo pasizaidimu ir be jo. Issigandau, kad galiu pastoti, nes praleidau viena kt tablete. Tuomet pirmadieni isgeriau postinor. Visas likusias savaites reguliariai naudojo savo iprastine kontracepcija. Pabaigus tabletes, padariau septyniu dienu pertrauka. Ju metu menesines buvo gana keistos. Vietoj kraujo rudos, tamsios iskyros visa savaite. Kai pradejau gerti nauja kt pakuote, isskyros dingo. Labai baiminuosi, kodel toks keistas periodas buvo. Galvoju, kad del praleistos tabletes ir isgerto postinor? Kaip Jus manote? Galvoju ar nesu nescia, taciau visu santykiu metus naudojome prezervatyva arba vaikinas nebaigdavo manyje. Kitas tabletes geriau reguliariai. Laukiu Jusu nuomones
Atsakyti
Jums reikejo nepraleist tabletes sekmadieni, o toliau sugerti visas tabletes, juk nesvarbu, kad diena anksciau pradejot. Dabar viska sumakalvot, bet manau, kad viskas del postinoro.
Atsakyti
Zinau, kad neprotingai pasielgiau. Taciau tuo metu nebuvo skirtumo, nes negalvojai, kad turesiu kazkius santykius ir ta praleista tablete nieko nereiske. Tiesiog db neramu del tokio periodo. Galvojant apie pastojima, lyg ir negalejo, nes kaip sakiau vaikinas naudavo prezervatyva arba nebaigdavo manyje. likusias dienas naudojau reguliariai tabletes. Tiesiog, kad sekmadieni praleidau viena tablete ir kitos savaites begyje isgeriiau postinora ir toliau reguliariai geriau kt. Galima kam buvo tokia situacija?

Aciu uz atsakyma:)
Atsakyti
baigiu pakuote sekmadieni, mm ateina ketvirtadieni, buna, kad ir 5dieni ryte smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai kaip susišviečia, kartais būna, kartais išvis nebūna jų doh.gif Baigiu ketv. pakuotę, tai ir ketv, prasideda ir šešt ir sekm, bet turbūt dažniausiai šeštadienį.
Atsakyti

Sveikos merginos, esu visai nepažįstama su kt ir jų veikimu, todėl visai būtų gerai gauti kelis atsakymus iš kiek labiau patyrusių. Šiandien sulaukiau pirmos mėnesinių dienos, jos buvo gan silpnos ir ne tokios kaip visuomet bei išgėriau pirmą tabletę. Po poros valandų man nustojo kraujuoti ir tik teplioja keistomis išskyromis, ar taip būna, kad jos dingsta iškart pradėjus vartoti tabletes? Ar turėčiau sunerimti? :hmm: 

Atsakyti