QUOTE(Luana @ 2010 09 23, 12:55)
helovynas arteja



QUOTE(Ritandra @ 2010 09 23, 14:28)
eik kakla megsti dabaigt 
______
o kiek ta duonkepe mazdaug kainuoja? ar cia turbut irgi pagal geruma? man reiktu pabandyti duonele issikepti kad ir orkaitej, marti parasyk ka ta receptuka

______
o kiek ta duonkepe mazdaug kainuoja? ar cia turbut irgi pagal geruma? man reiktu pabandyti duonele issikepti kad ir orkaitej, marti parasyk ka ta receptuka

vakar baigiau, viska apdailinau ir jau sedziu visa apsipatenkinus, kad pagaliau baigesi kancios

joa, kaina pagal geruma priklauso. bet manau, kad nuo 150 galima nusipirkt, tik jei duona karta metuose kept, tai tikrai neverta pirkt, nes vietos tai nemazai uzima. ir man asmeniskai, tai duonekepe tik duonos kildinimui ir kepimui. as vistiek rankom minkau. o kiek esu sumetus i duonekepe produktus ir palikus, tai pastoviai kokiu miltu gabalu rasdavau duonoj...
pats paprasciausias receptas sakyciau:
100g. raugo
200g. kvietiniu miltu
300g. ruginiu miltu
2 v.s. salyklo
2 v.s. cukraus arba medaus
2. a. s. druskos
2. v.s. kmynu
vandens pagal poreiki
kmynus su salyklu uzplikini verdanciu vandeniu, visus kitus produktus ismaisai ir kai atvesta supili salykla su kmynais, isminkai gerai. suformuoji kepaliuka ir idedi i skarada. palieki duona bent 3 val pakilt. tada dedi i orkaite inda su vandeniu, kepi 5 min 220 ir apie val 200. ir viskas. kai isimi apipurski vandeniu rba aptepi sviestu.