palyginus daug gaunasi iš vieno kiaušinio, tačiau baisiai nepatogu plakti. Šluotelės nepasiekia, kiek ten to vieno baltymo tėra. Ir kai supili sirupą, reik greitai plakti, o jei šluotelė nepasiekia.. arba aukštam inde kokiam nors plakti..
na va pasidariau kaip liepe eda.dita, truputeli sviesto paprasto issiplakiau ir sumaisiau su tuo pirktiniu ir zinokite super duper gavos. esu labai patenkinta pirma karta aptepusi tortuka , dar laukia antras kartelis lygiai graziai padengti, manau irgi bus viskas puikiai. Tikrai tukstanti kartu aciu visoms
tai va, kad as vis tyliai skaitinedavau,uzeidavau kaip svecias pasidairyti koki nuostabus jusu tortai, bet poto nusprendziau prisiregistruoti, nes sveciui ne daug ka rodo, o dabar galiu ir paklausti ir daug daugiau visko paskaitineti. nuvijau kukluma i sona ,
Na atnesu savo blynus parodyti,daryti ant greicio.
Cia vargau su cipciuko pastiliazu,seip ne taip kazkas gavosi,zinau spalvu trukumas nes nesigavo pacios mases nudazyti (nesuprantu to dalyko),tai teptuku nutepliojau nes jau laikas spaude,realybej tas sijonas blizgejo graziai. vidui abrikosinis tortas.
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis
eik tu nesąmonė ten gavos, norėjau su kakava padaryt blizgų šokolada... viskas bėgo, tikra tragedija. buvau bezė pasidarius, tai ji subliuško nes kakavos pridėjau... o tokią gerą išviriau... ai nu žodžiu čia nevykėlis
norint kad sokoladas blizgetu reikia temperuoti.Kaitinti vonelej iki 38 laipsniu tempos,prie 30 istirps,tada atausinti iki 20-25 ir vel sildyti iki30-31.temperavimas trunka apie 30-40 minuciu.kadangi sokolado maseje gali buti nedideliu trintos kakavos gabaleliu,temperuojant jie tolygiai pasiskirsto ir blizga
Merginos,pagelbekit siandien totuka liejau pirktine sokoladine glazura,bet gavosi toks rupletasPatarkit,ka daryt,kaip lygia apliet,arba gal Jus ekomenuosit koki glaju savo isbandyta.Noreciau ne tamsaus sokolado,o tokio pieninio(kaip iriso saldainio )spalva.Is anksto labai dekoju.