QUOTE(Olesta @ 2010 08 22, 22:15)
nu jau spalvos tai viskas tvarkoj, bent jau man labai gražu

edita, be darbo, be indėlio, nei vieno grožio nesukursi, darbo įdėjai tikrai daug, ir viskas labai dailiai padaryta, aš būčiau patenkinta tokiu tortu

iš vis, kaip nesenai kepanti, tai Tu čia šedevrus vartai
Olesta, esi teisi, kad be vargo nieko nebuna

As kai pradejau piesti smulkius rastelius, tai torto mase eme rasoti, nes per silta jai be saldytuvo. O ir siaip, geriau kreminiu gaminiu nelaikyti kambario temperaturoje ilga laika, tad vis kas pusvalandi nesiau bvent va;andai torta i saldytuva, tai paisiau beveik visa diena

Pagalvojau, gal geriau trafareta pasidaryti ir nupurksti pridejus prie torto su dazais - paprasciau, graziau, vienodziau ir greiciau - be ilgo torto laikymo silumoje. Taciau kaip savo vartojimui - ouikiai suejo.
As dar tik mokausi. Aciu Jums visoms uz komentarus, patarimus, pasiulymus

Po ju kiekviena syk darydama torta daugiau ir daugiau demesio kreipiu i detales