Sorry, man neišmanėlei, bet auksiukas - tai auksaspalvis retriveris?
Oj kaip aš norėčiau savo haskiuką mažąjį paleisti padūkti su šitu draugiškum įsikūnyjimu......Kol kas kažkaip nesiseka susitikti.

o gal kas is kedainieciu
mes su vienetine beveisliuke

Sveiki visi,
as kasdien (o ypac savaitgaliais) vaikstau su 7 menesiu juoduke VA po Justiniskiu laukus Vilniuje. Gal butu norinciu i kompanija pasilakstyti drauge?
as kasdien (o ypac savaitgaliais) vaikstau su 7 menesiu juoduke VA po Justiniskiu laukus Vilniuje. Gal butu norinciu i kompanija pasilakstyti drauge?

Sveikos
Ieskom jaunu suniuku kompanijos pasivaiksciojimui.
Gyvename karoliniskese (prie pilaites misku), 3.5 men labradoriuke

Aš su savo auksu vakarais karts nuo karto prie IX forto nupėdinam (mums čia netoli
). Bet dabar kai karšta taip, tai dienos metu tik reikalų atlikti, nes nei aš, nei šune toli kojų nepavilktumėm
Nebent miegas stipriai neima ir apie kokią 8-9 val. dar išlendam
Jei iš anksto susirašytumėm (ar čia, ar per až) galima būtų smagiai kompanijoj pasilakstyti

Jei iš anksto susirašytumėm (ar čia, ar per až) galima būtų smagiai kompanijoj pasilakstyti

QUOTE(*spygle @ 2010 08 16, 12:04)
Sveikos

Ir mes iš Karoliniškių, dažnai lankomės Pilaitės miškuose. Du berno zenenhundai, 4 metų ir 5 mėnesių norėtų palakstyti kartu

QUOTE(Kati_ @ 2010 08 16, 11:45)
Aš su savo auksu vakarais karts nuo karto prie IX forto nupėdinam (mums čia netoli
). Bet dabar kai karšta taip, tai dienos metu tik reikalų atlikti, nes nei aš, nei šune toli kojų nepavilktumėm
Nebent miegas stipriai neima ir apie kokią 8-9 val. dar išlendam

Labas, jei jau planuosit iki IX forto šliaužt, brūkštelkit man į AŽ vis.Man vakarai tinka ir SM karts nuo karto vis patikrinu, nors dabar kai taip karšta, pas mus net kompas įtampos neatlaiko

Šią savaitę dar saugom po rujos ir tada jau pasiruošę

QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 08 15, 19:57)
Sorry, man neišmanėlei, bet auksiukas - tai auksaspalvis retriveris?
Oj kaip aš norėčiau savo haskiuką mažąjį paleisti padūkti su šitu draugiškum įsikūnyjimu......Kol kas kažkaip nesiseka susitikti.

Tai taip, auksasplavis retriveris

QUOTE(miss-dog @ 2010 08 17, 03:27)
Na va, nesuklydau, reiškia

Metų ir 3 mėn VA kalytė Šilainiuose ir jų apylinkėse ieško draugų

QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 08 16, 23:06)
Mes gyvename aleksote ir lakstome nuošalioje pievoje prie K.Masiulionio buvusios prieglaudos