Įkraunama...
Įkraunama...

Buivydiškių pagrindine mokykla

Sveikos,

Noriu vesti dukrą į pirmą klasę, neseniai atsikraustėme į Vilniaus prieigas, mums pagal gyvenamą vietą priklauso Buivydiškių pradinė, pagrindinė mokyklos. Norėjau paklausti, gal kas nors veda vaikus į šią mokyklą, koks ten lygis, kokios mokytojos, o gal apsimoka ieškoti kitos mokyklos, mieste, nes jokios informacijos neradau šiame forume.
Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(angelina @ 2006 03 07, 19:48)
Sveikos,

Noriu vesti dukrą į pirmą klasę, neseniai atsikraustėme į Vilniaus prieigas, mums pagal gyvenamą vietą priklauso Buivydiškių pradinė, pagrindinė mokyklos. Norėjau paklausti, gal kas nors veda vaikus į šią mokyklą, koks ten lygis, kokios mokytojos, o gal apsimoka ieškoti kitos mokyklos, mieste, nes jokios informacijos neradau šiame forume.
Iš anksto dėkoju

Nors mums dar iki mokyklos toli,bet jau isanksto zinom kad neleisim i sita mokykla schmoll.gif Kazkaip mums lygis atrodo zemesnis,nei mieste (kaimas yra kaimas).Ir pati mokyklos aplinka paprasta atrodo g.gif Savo planuojam (jei gyvensim dar cia) i Justiniskes leist. Nes atrodo Buivydiskese tik iki kazkelintos klases laiko,tai kam vaikui lakstyt is vienos i kita mokyklos,kai nuo pradziu galima i viena mokykla. Kitas reikalas jei nera galimybes veziuot kas diena i miesta g.gif Siaip matau ten nemazai vaiku lanko,ateina po to visi i valgykla kartu valgyt (tolokai nuo mokyklos siaip) g.gif Bet vistiek manau vaikui geriau i kokia miesto mokykla leist, o jei i kokia gimnazija nuo mazens uzrasytume tai butu is viso ciki thumbup.gif na cia musu nuomone,gal lankanciuju mokykla bus kita ax.gif
Atsakyti
Ačiu už patarimą, taip ir maniau, tik norėjau pasitikslinti, gal klystu, gal visai nebloga mokykla. Manau bandysim į miestą, nes galimybės yra, tik neaišku ar mieste priims, nes kažkaip dabar pagal gyvenamą vietą, nenori mokyklų direktoriai nieko žadėti, baisu, kad be nieko neliktume.
Atsakyti
O mano kaimynė iš justiniškių veda vaiką būtent į šią Buivydiškių pagrindinę m-klą,nes klasėse mokinių nedaug (mokytojai kiekvienam vaikui gali skirti daugiau laiko) ,mokytojai puikūs (tiek pradinių,tiek vyresnių kl.) ,o mokymas čia vyksta,kaip ir kitose pagrindinėse m-klose iki 10 kl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 08, 08:45)
Nors mums dar iki mokyklos toli,bet jau isanksto zinom kad neleisim i sita mokykla schmoll.gif Kazkaip mums lygis  atrodo zemesnis,nei mieste (kaimas yra kaimas).Ir pati mokyklos aplinka paprasta atrodo g.gif  Savo planuojam (jei gyvensim dar cia) i Justiniskes leist. Nes atrodo Buivydiskese tik iki kazkelintos klases laiko,tai kam vaikui lakstyt is vienos i kita mokyklos,kai nuo pradziu galima i viena mokykla. Kitas reikalas jei nera galimybes veziuot kas diena i miesta g.gif Siaip matau ten nemazai vai ax.gif ku lanko,ateina po to visi i valgykla kartu valgyt (tolokai nuo mokyklos siaip) g.gif Bet vistiek manau vaikui geriau i kokia miesto mokykla leist, o jei i kokia gimnazija nuo mazens uzrasytume tai butu is viso ciki thumbup.gif na cia musu nuomone,gal lankanciuju mokykla bus kita ax.gif

o aš irgi savojo neleidau į buivydiškes, mes einam pašilaičiuose į mokyklą ax.gif nes net švietimo ministerijoj nuomonė apie šią mokyklą nekokia....
Atsakyti
Man keista skaityti nuomones,niekuo nepagristas...tai aplinka nepatiko,tai ne taip kazka girdejau...o jus ar bendravote su ten dirbanciais zmonemis? Sia mokyklele baige mano sunus,kuris puikiausiai mokosi Karoliniskiu gimnazijoje. Del savo mazyles net neabejoju,tik ten. Didziausias privalumas-nedidelis vaiku skaicius klaseje,kur dar galima surasti tiek demesio savo vaikui?na,gal privacioje?
Atsakyti
Pritariu visoms, kurios palaiko Buivydiškių pradinę mokyklėlę. Ji - puiki. Mano sūnus, šiemet, ketvirtokas ir man labai gaila, kad vasarą jau teks atsisveikinti su šia mokykla.
Auga antrasis smile.gif ir jeigu būsim sveiki, gyv, tai ir mažylis lankys šią mokyklėlę.
Apskritai, labai keista, kai žmonės pasikliauja "kažkieno" nuomone. Gyvena nuogirdomis. Tiesa, ir aš jų girdėjau, bet vis vien nuėjau, susipažinau su mokytojomis. Man labai patiko. thumbup.gif Nė kiek nesigailiu (kaip tik labai džiaugiuosi),kad vyresnėlis mokosi čia.
Atsakyti
QUOTE(Ratukai @ 2007 03 03, 19:21)
Mano sūnus, šiemet, ketvirtokas ir man labai gaila, kad vasarą jau teks atsisveikinti su šia mokykla.

O tai kodėl ,,atsisveikinti", jei ji Jums atrodo tokia puiki? Juk ten yra ir pagrindinė mokykla, taigi, iki 10 klasės mirksiukas.gif
Aš savo vaiko į ją neleičiau schmoll.gif ji yra prie pat mano namų, matau kokie vaikai ją lanko (taip pat keletą jų ir pati pažįstu - kaimynų vaikai...), žinau mokymo lygį doh.gif Vaikai valgo valgykloje, iki kurios koks puskilometris blink.gif kelias iki jos - šunkelis, pavasarį per kemsynus, žiemą per pusnynus reikia vaikučiams keliauti doh.gif Takelis ne tik nevalomas, bet ir neapšviestas doh.gif o reikia ir per gatvę eiti...maža to, mokykla neturi sporto aikštelės, vaikai eina į parką pabėgioti, kuriame stovi supuvę ir dažnai lūžtantys/griūvantys medžiai (mat savivaldybė niekaip nesusiorganizuoja tų puvenų iškirsti...)...vienžo, baisu ten, bent jau mano akimis žiūrint...ir nereikia sakyti: ,,kaimo mokykla, ko iš jos norėti", nes toks ten ir kaimas - 500 m iki Vilniaus. Čia pačios Vilniaus rajono savivaldybės problema, kad nėra skiriama pakankamai lėšų lietuviškoms mokykloms...
Atsakyti
QUOTE(Laumytė @ 2007 03 04, 13:53)
O tai kodėl ,,atsisveikinti", jei ji Jums atrodo tokia puiki? Juk ten yra ir pagrindinė mokykla, taigi, iki 10 klasės mirksiukas.gif
Aš savo vaiko į ją neleičiau schmoll.gif ji yra prie pat mano namų, matau kokie vaikai ją lanko (taip pat keletą jų ir pati pažįstu - kaimynų vaikai...), žinau mokymo lygį doh.gif Vaikai valgo valgykloje, iki kurios koks puskilometris blink.gif kelias iki jos - šunkelis, pavasarį per kemsynus, žiemą per pusnynus reikia vaikučiams keliauti doh.gif Takelis ne tik nevalomas, bet ir neapšviestas doh.gif o reikia ir per gatvę eiti...maža to, mokykla neturi sporto aikštelės, vaikai eina į parką pabėgioti, kuriame stovi supuvę ir dažnai lūžtantys/griūvantys medžiai (mat savivaldybė niekaip nesusiorganizuoja tų puvenų iškirsti...)...vienžo, baisu ten, bent jau mano akimis žiūrint...ir nereikia sakyti: ,,kaimo mokykla, ko iš jos norėti", nes toks ten ir kaimas - 500 m iki Vilniaus. Čia pačios Vilniaus rajono savivaldybės problema, kad nėra skiriama pakankamai lėšų lietuviškoms mokykloms...

o atsisveikinti todel, kad apie pagrindine mokykla - esu kitokios nuomones.
beje, vaikai - visur vienodi smile.gif , o mokymo lygis - puikus. ta tikrai zinau, nes pati dirbu pradiniu klasiu mokytoja ir galiu lyginti. lygis niekuo nenusileidzia miesto mokykloms ( bent jau tos mokyklos, kurioje dirbu, lygiui. o ji tikrai nera prasciausia. (zmones taip kalba smile.gif ). tiesiog, man atrodo, kad, visai kitos priezastys slypi jusu nepasitenkinime. g.gif
o koks privalumas - 12 - 14 vaiku klaseje. tai ne 25. apskritai, nesuprantu zmoniu, kurie po langais turi mokykleles, o vaikus vezioja keleta ar net keliolika km???
bet aisku, jeigu jus renkates mokykla pagal tai, koks takelis ar, kokie medziai salia auga, tai ka cia bepridursi....
p.s. o parkas ir gamta ten - nuostabus smile.gif
Atsakyti
Ratukai, nenorėjau Jūsų įžeisti schmoll.gif
Tiesiog išdėsčiau savo nuomonę apie tą mokyklėlę. Jos, kaip suprantu, ir pageidauja temos autorė ax.gif
Vaikai, be abejonės, visur yra vienodi. Dėl to net neverta ginčytis. Tik požiūris į juos, mokymą, ugdymą ir t.t. ne visose mokymo įstaigose vienodas, teisingai? Dėl mokymo lygio mūsų minimoje moklykloje, Jūs, kaip pedagogė, labiau nei kas kitas turėtumėte būti informuota. Pasidomėkite, kiek šią mokyklą lankiusių vaikų procentaliai įstojo į gimnazijas (ar juos apskritai norėjo tos gimnazijos priimti), kiek iš jų išlaikė egzaminus į licėjų, pvz., ir panašiai. Kai pasidomėsite šiais skaičiais, galėsime šiuo klausimu diskutuoti toliau mirksiukas.gif
Jei norite žinoti priežastis, slypinčias mano nepasitenkinime, su mielu noru jas atskleisiu - man labai svarbu kokioje aplinkoje mokysis mano vaikas. Pasidomėkite koks, beje, labai nemalonus incidentas (su policijos įsikišimu, bylų užvedimu ir t.t.) įvyko toje mokyklėlėje prieš 5 metelius blink.gif Vat dėl tokio mokytojų nerangumo tinkamai organizuoti tvarką, operatyviai reaguoti į kritines situacijas, verčia mane abejoti minimos mokyklos aplinkos tinkamumu mano vaikui.

Beje, parkas ir gamta iš tiesų nuostabi - ligi šiolei kaifuoju ten gyvendama bigsmile.gif Ir per kiekvieną atūžiantį anatolijų baugiai žvalgausi pro langą - ar tik nesiruošia koks medelis ant mano stogo nusirioglinti bigsmile.gif Beje, tokia tikimybė, kad medis luš būtent ten ir tada, kai Jūsų vaikas eis į valgyklą, yra pakankamai didelė, apie tai nepagalvojote? Taigi, ir medžiai ir takelis man yra svarbūs - tai yra ta pati aplinka, dėl kurios aš nevesiu savo vaiko į tą mokyklą.Vat dėl šitų minėtų priežasčių aš vežiosiu savo vaiką į mano pasirinktą mokyklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumytė: 25 kovo 2007 - 12:59
[quote=Laumytė,2007 03 25, 13:57]
Ratukai, nenorėjau Jūsų įžeisti schmoll.gif
Tiesiog išdėsčiau savo nuomonę apie tą mokyklėlę. Jos, kaip suprantu, ir pageidauja temos autorė ax.gif
Vaikai, be abejonės, visur yra vienodi. Dėl to net neverta ginčytis. Tik požiūris į juos, mokymą, ugdymą ir t.t. ne visose mokymo įstaigose vienodas, teisingai? Dėl mokymo lygio mūsų minimoje moklykloje, Jūs, kaip pedagogė, labiau nei kas kitas turėtumėte būti informuota. Pasidomėkite, kiek šią mokyklą lankiusių vaikų procentaliai įstojo į gimnazijas (ar juos apskritai norėjo tos gimnazijos priimti), kiek iš jų išlaikė egzaminus į licėjų, pvz., ir panašiai. Kai pasidomėsite šiais skaičiais, galėsime šiuo klausimu diskutuoti toliau mirksiukas.gif
Jei norite žinoti priežastis, slypinčias mano nepasitenkinime, su mielu noru jas atskleisiu - man labai svarbu kokioje aplinkoje mokysis mano vaikas. Pasidomėkite koks, beje, labai nemalonus incidentas (su policijos įsikišimu, bylų užvedimu ir t.t.) įvyko toje mokyklėlėje prieš 5 metelius blink.gif Vat dėl tokio mokytojų nerangumo tinkamai organizuoti tvarką, operatyviai reaguoti į kritines situacijas, verčia mane abejoti minimos mokyklos aplinkos tinkamumu mano vaikui.

Beje, parkas ir gamta iš tiesų nuostabi - ligi šiolei kaifuoju ten gyvendama bigsmile.gif Ir per kiekvieną atūžiantį anatolijų baugiai žvalgausi pro langą - ar tik nesiruošia koks medelis ant mano stogo nusirioglinti bigsmile.gif Beje, tokia tikimybė, kad medis luš būtent ten ir tada, kai Jūsų vaikas eis į valgyklą, yra pakankamai didelė, apie tai nepagalvojote? Taigi, ir medžiai ir takelis man yra svarbūs - tai yra ta pati aplinka, dėl kurios aš nevesiu savo vaiko į tą mokyklą.Vat dėl šitų minėtų priežasčių aš vežiosiu savo vaiką į mano pasirinktą mokyklą.
[/quo

labutis,

įdomiai šnekučiuojamės smile.gif ir Jūs visai manęs neįžeidėte. tiesiog, žinau viena paprastą dalyką, kad jeigu bus lemta, tai nukris ne medžio šaka, o plyta ar varveklis....
kažkodėl pykstate ant gamtos: anatolijus atūš, medelis stogą užgrius. o aš iš tiesų džiaugiuosi, kad gyvenu kiek tolėliau nuo miesto šurmulio,nuo pilko asfalto ir išmetamųjų dujų tvaiko. džiaugiuosi, kad ir vaikai šiek tiek to išvengia.

iš pradžių minėjote, kad vaikai blogi, dabar jau, kad požiūris į juos ne toks. apskritai, ar gerai pažįstate ten dirbančius žmones, kad taip drąsiai konstatuojate faktus??
abejoju, kad ir Jūs puikiai žinote procentus įstojančių ir neįstojančių.
juk pati suprantate, kad ne visada viskas priklauso tik nuo mokytojo. vaikas pats turi norėti mokytis, turėti stiprų motyvacijos jausmą... o jeigu taip yra, tai mokytojas - tik pagalbininkas, padedantis vaikučiams eiti pirmyn.
atleiskit, bet kažkaip kvailai skamba pasakymas "ar juos , apskritai, norėjo tos gimnazijos priimti". nelabai suprantau žodžio "norėjo"?????? žinau, kad vaikai laiko stojamuosius ir, arba įstoja, arba ne. kokie čia gali būti "nori, nenori"???
ir apie incidentą girdėjau. beje, iš pirmųjų lūpų. tas incidentas įvyko visai ne pradinėj mokyklėlėj, o pagrindinėj. norėčiau paklausti, nejaugi esate girdėjusi tik apie šioje mokykloje įvykstančius incidentus??? o kitose mokyklose, manote, jokių incidentų nebūna?? vos ne kasdien girdžiu, kad kažkas tai vienoj, tai kitoj mokykloj atsitiko. pvz.:prestižine laikomoj "Volungės" pradinėj, taip pat "Genio". o kiek dalykų neiškylančių į viešumą doh.gif

manau, kad nelabai prasmingas šis mūsų pašnekesys smile.gif abi turime tvirtas nuomones ir tvirtai jų laikomės smile.gif

ikiukas bye1.gif

p.s. visos mokyklos turi savų pliusų ir savų minusų. smile.gif net ir ta, kurią pasirinkote Jūs smile.gif

bye1.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
Įdomu būtų išgirst ir daugiau nuomonių ax.gif

Ypač tų, kurios vis dėlto leidžia savo vaikus į šią mokyklą.

O beje, kas pagrindinėj blogo? Silpnesnis paruošimas?
Atsakyti