QUOTE(wavin @ 2010 10 06, 11:42)
sveikos... atradau receptą vieno tortuko... tiksliau šokoladinio biskvito :
Šokoladinis biskvitas:
120 gr. kambario temperatūros sviesto
200 gr. cukraus
200 gr. miltų
2 kiaušiniai
40 gr. kakavos
190 ml. kefyro
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
Nu man
durnai galvai pasakykit... kam į tą patį biskvitą dėti ir sodos ir kepimo miltelių...

ar aš kažko nesuprantu... ar dabar viską jau krauna....? Mano nuomone tik arba sodą... arba kepimo miltelius reikia dėti
Pirmą kartą bandydiu kepti Juodajį mišką... tai jį prieš dieną pasidartyti? Jam pastovėti pakanka 1 dienos ar 2?
Yra cia tokiu biskvitu, kur dedasi ir soda ir kepimo milteliai. Nebijok ir dek, gausis viskas gerai

Na juodaji miska uzteks ir diena pries pasidaryt.
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 10 06, 10:20)
Labai graziai ir skaniai atrodo Ambasadorius, vyro gimtadienis uz savaites, galvoju gal reik bandyt, dabar skausmelis-ar ambasadoriu ar snikersa, snikersas ragautas, skanus, bet ambasadorius sugunde
Man irgi butu sunku pasirinkti

nes abu be gaaalo skanus. Abu mano favoritai, ir dar baltasis braskiu sapnas. Bet siaip, jei neragave ambasadoriaus meducio, tai paragaukit, nes zinau, kad nenusiraminsit vistiek neparagave

tik jei kepsit 24 cm formoj, tai reiktu is pusantros normos tesla darytis, nors man gavosi laksteliu

iskepiau 20 siandien. Buciau pasistengus, tai dar buciau kelis padarius, bet kad tiek nusibodo kept...