Įkraunama...
Įkraunama...

6 jausmas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai man niekada nesiseka su loterija smile.gif net 2 lt neislosiu kampus braukydama, o ka sneket apie milijona lotuliukas.gif doh.gif
man tai panasus yra 6 jausmas ir intucija - tai vidinis balseselis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smila @ 2006 01 16, 20:21)
Nu ne mergaitės g.gif , neužpykit tik mirksiukas.gif Jūsų nurodyti atvejai yra elementari moteriška intuicija bei nuojautos, paremtos gyvenimiška patirtimi.

Šeštasis jausmas yra žymiai sudėtingesnis reiškinys ir labai retas dalykas.

O kuo skiriasi? Maniau intuicija ir yra šeštas jausmas.
Atsakyti
o kodel retas ? tai ne tas pats vidinis balselis ? g.gif
Atsakyti
O as nezinau kaip tai pavadinti ? tik kai kai istringa koks kieno nors papasakotas yvikis ,ar matytas vaizdas ,po kiek laiko toki vaizda pamatau savo akimis.Pries keleta dienu ziurejau kazkoki nepamenu filma ir pamaciau ant vieno aktoriaus desines rankos rieso rysku ibrezima,dar pagalvojau savy,matyt ka nors namie dirbo ir isibreze (tokia kvaila mintis),vakar traukiau rubus vasarinius is palepes ir...spekit kur isibreziau ? toks pat brezis toje pacioje vietoje man ant rankos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 04 10, 21:56)
O as nezinau kaip tai pavadinti ? tik kai kai istringa koks kieno nors papasakotas  yvikis ,ar matytas vaizdas ,po kiek laiko toki vaizda pamatau savo akimis.Pries keleta dienu ziurejau kazkoki nepamenu filma ir pamaciau ant vieno aktoriaus desines rankos rieso rysku ibrezima,dar pagalvojau savy,matyt ka nors namie dirbo ir isibreze (tokia kvaila mintis),vakar traukiau rubus vasarinius is palepes ir...spekit kur isibreziau ? toks pat brezis toje pacioje vietoje man ant rankos  g.gif .

va va, ir man taip zinok, pasirodo ne viena as tokia biggrin.gif Atsimenu vienakart parode laikrastyje tokia vienos merginos istorija, nesiplesiu kokia ji, zodziu didele nelaime istiko. Atsimenu skaiciau ta istorija keleta kartu, negalejau atsiziureti i nuotraukas, labai sukrete dusia. Net ismetus laikrasti dar ilgai negalejau jos pamirsti.... ir ka, po geru metu paciai atsitiko tokia pat nelaime verysad.gif Ir taip gyvenime yra pasikartoje keleta kartu, todel dabar vengiu bet kokiu baisiu istoriju, nesigilinu i jas, neisileidziu i save, nes tokia biski raganike esu, labai viskas pildosi unsure.gif
Atsakyti