Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie micro bikini?

QUOTE(Undinencija @ 2010 08 25, 23:07)
jau geriau nudistų paplūdimin eit, negu tokį bikinį vilkėt   cool.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
*Anila* "puikus" pasiūlymas lotuliukas.gif
Gintar!aa gražų įdėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 24 vasario 2011 - 15:54
Is kur pas visas tokia agresija? doh.gif Jei zmogus yra drasus,nori buti isskirtinis,dar plius turi ka parodyti(dailia figura)...Kodel gi ne?
Manau nei viena is forumieciu neesa buvusi USA ar Anglijoj,vat ten sugeba su panasiais bikiniais islysti i zmones, o gabaritai... doh.gif
As pati asmeniskai tokios negaleciau uzsideti,nes man ji per daug issaukianti.Manau galima ir kitaip apsirengus seksualiai ir gundanciai atrodyti.
Mano sese gyvena Ispanijoje,ten zmones rengiasi gana paprastai: dienomis patogiai,sportinukai,dzinsiukai,maikutes,savaitgali jau ir aukstakulnius galima issitraukti.kokios pliaze vyrauja mados,sunku pasakyti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 19 lapkričio 2011 - 22:03
Tikrai, mergaites, nebukit tokios piktos, gi zmogus tik nuomones paklause, kam durnint ja ir jos drauga. As tokio maudymuko nesirengciau ir tobula figura turedama, manau kad graziai pridengtas nuogumas yra geriau ir seksualiau nei atviras. Prisiminiau Odres Hepbern zodzius "mano nosies galiukas yra seksualesnis nei kitos nuogas kunas" ar panasiai. Jei nori kuo daugiau lygiai idegti, tada nudistu pliazas, kam dar ta keliu sniuriuku kombinacija? O siaip dailus stringiukai aisku geriau jei figura leidzia, del virsaus -pagal situacija.
Cia daug kas primena, kad uzsieny vaiksto ir atrodo bet kaip ir demesio nekreipia.Taip, tiesa, pati pastebejau. Bet pripazinkit, 150 kg sverianti, nuogu pilvu liulanti, nutisusiais marskineliais, riebaluotais plaukais ir kitaip "pasipuosusi" moteris tikrai nera grazi aplinkiniams nei sau paciai. Skonis tai skonis, bet kazkoks elementaraus padorumo kriterijus irgi yra.
Atsakyti
Tegu nuperka ta bikini,jei grazi figura kodelgi ne,o ka cia kitos rase anksciau tai nekreip demesio,nei tu kvaila nei tavo draugas,matyt jos visos gyvena savo uzdarame pasaulelyje ir toliau uz jo ribu nieko nemato ir nepripazysta todel ir blevyzgoja nesamones
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 06 17, 17:49)
Tegu nuperka ta bikini,

jau seniai nupirko, jau ir sunešiot spėjo... biggrin.gif
Atsakyti
Turint grazia figura kodel gi ne.
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2012 06 17, 18:22)
Turint grazia figura kodel gi ne.


Jums tikrai gražu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 06 17, 19:19)
jau seniai nupirko, jau ir sunešiot spėjo...  biggrin.gif

Na as ir taip pamaniau,norejau nuomone isakyti,kiekvienam savo stilius smile.gif
Atsakyti
as tai vyrui mikro plavkes tada padovanociau ir sakyciau , jei tu su savo eisi tai ir as eisiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 06 17, 21:13)
as tai vyrui mikro plavkes tada padovanociau ir sakyciau , jei tu su savo eisi tai ir as eisiu biggrin.gif



lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif


O jei rimtai, perskaičius temą įžvelgiau kiek PAVYDO glūdi komentaruose! O temos autorė, nosr ir senokai buvusi užklausa, vis gi surizikuosiu pakomentuoti - jei nesate tikra, ar jums derėtų taip rengtis, vadinasi šis variantas buvo ne jums... Tiesiog jūsų vyrukas labiau norėtų pamaitinti savo ego kitų patinų alkanais žvilgsniais, nukreiptais tik į jam priklausančią tokią sexy partnerę, prie kurios, niekas kitas, išskyrus jį patį, negali nė piršteliu prisiliesti!
Atsakyti