Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

Tęsiam savo pokalbius čia mirksiukas.gif

Priminsiu:

Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo, kas gali praversti dirbant su mokiniais smile.gif

Slaptažodis bus suteikiamas kiekvienam ir kiekvienai, kuris (-i) nuoširdžiai dalinsis patirtimi ir idėjomis smile.gif

Norint į paštą įkelti informacijos- slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto smile.gif Ilgainiui slaptažodžiu pasidalinsime mirksiukas.gif

P.S.

Jei ką pamiršau, prašau pridurkite smile.gif
Atsakyti
Labas.

Bandau gaminti penktoko pasą. Kad būtų pritaikytas mūsų mokyklai.
Viršelyje mūsų mokykla ir kontaktai, vieta nuotraukai (vaiko), jo vardas, pavardė, duomenys apie mane...mokyklos himnas.
tvarkaraščio dar negaliu surašyt...
mokytojus surašyčiau, kas ką dėstys, bet nežinau tiksliai dar.
ką dar manote tikslinga surašyt į tokį penktoko pasą?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 26, 12:15)
Labas.

Viršelyje mūsų mokykla ir kontaktai, vieta nuotraukai (vaiko), jo vardas, pavardė, duomenys apie mane...mokyklos himnas.

Taip greitai neugalvoju smile.gif bet gal dar atostogas? Rūpimiausias dalykas vaikams ax.gif
Atsakyti
sveikutės (-iai), aš esu naujai iškepta penktokų auklėtoja. Paruošiau trumpą atmintinę - įdėjau duomenis apie mokyklą ( tel.nr., el. paštą, svetainės adresą ir pan.), pamokų laiką, trimestrų pradžią ir pabaigą, atostogų laiką. Dar pridėjau gražių palinkėjimų bei linksmų paveikslėlių. Kiekvienam mokiniui padovanosiu po atvirutę - darbo įdėjau nemažai smile.gif . Idėjų sėmiausi iš čia http://marivi_10.tri.../butterfly.html
Atsakyti
atostogos. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirma kart gausiu auklejama klase (penktokus) blush2.gif , tad norisi pasisemt minciu is kitu patyrusiu jau kolegu ax.gif Zinoma pasidalinsiu ir savo idejomis wub.gif
Atsakyti
Sveikos
na ir as jungiuosi i Jusu uri. Esu 12 aukletoja. Tuos vaikus turiu tik nuo pernai, tad dabar suku galva ka cia idomaus sugalvoti rugsejo 1. Ar jau pasiruoset sventei?
Atsakyti
Įmečiau į paštą 5 klasės auklėt planą. Gal kam bus naudinga...
Atsakyti
ERNOJA, aciu uz nuoroda "i kompota" 4u.gif biggrin.gif Prisiminiau doh.gif Nepamenu, gal ir mazai ka rasiusi sioj temoj ar visai nerasius g.gif , bet seku ja jau seniai. Siemet auklesiu 7tokus. Turiu juos nuo 5tos klases antro pusmecio. Ju 27 buvo, pernai 26, siemet 25 bus. Saunus vaikai, labai ju pasiilgau, kurybingi, tokie artistiski smile.gif Vis mastau, kaip tuos naujus mokslo metus pradeti g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 26, 12:15)
Labas.

Galvoju, gal ir pamoku/pertrauku laika surasyt butu naudinga g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaskin: 26 rugpjūčio 2010 - 19:26
QUOTE(vitaskin @ 2010 08 26, 20:26)
Labuka 4u.gif

Galvoju, gal ir pamoku/pertrauku laika surasyt butu naudinga g.gif  mirksiukas.gif

taip, jau surašiau. pati sugalvojau,
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į jūsų būrį, turėsiu 5 auklėtinius, grįžti po šaunių atostogų, galva kaip baltas lapas, tai ši tema man labai tiks 4u.gif Mąstau, kaip nustebinti penktokus, pasa - visai šauni mintis bigsmile.gif
Atsakyti