Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakutės

Dėl rasto uždegimo gydytoja skyrė šias žvakutes. Norėčiau daugiau sužinoti apie jų veikimo ypatumus. Šių žvakučių vartojimo pabaigoje buvo sunkoka ją įsidėti dėl makšties paburkimo.Ar taip ir turi būti? Ir kada galima pradėti lytinius santykius pabaigus vartoti žvakutes?
Ačiū
Atsakyti
Šios žvakutės sunaikina patologines bakterijas.
Vietinė makšties realcija būti gali.
Lytinius santykius galite turėti jau sekančią dieną po žvakučių vartojimo.
Atsakyti
Sveiki. Esu 1,5 metų po gimdymo.anksčiau tokių bėdų neturėjau.O dabar kas mėnėsį man atsinaujina grybelis.Daktarė darė tepinelį,sako pats tikriausias grybas,ir dar pasakė kad visiškai nerasta gerųjų bakterijų. Naudojau visokiausias žvakes,bet grybas po mėnėsio vėl atsinaujina.Netgi geriau tabletes Mycosyst. Geriausiai tiko žvakės GynoPevali (kažkaip panašiai vadinasi) Tada grybas neatsirado ilgiau. Bet vėl tas pats -baisus nėžėjimas,perštėjimas,deginimas ir baltos varškės išskyros.

Ar tai gali būti dėl to kad PH netoks koks turėtų būti.Ar žvakės Ecovag geriau naudoti kai vėl išnaikinsiu grybą?Ką man daryti kad jis neatsinaujintų?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 10 kovo 2006 - 10:26
QUOTE(Juodaplauke @ 2006 03 10, 10:23)
Ar tai gali būti dėl to kad PH netoks koks turėtų būti.Ar žvakės Ecovag geriau naudoti kai vėl išnaikinsiu grybą?Ką man daryti kad jis neatsinaujintų?


dėl konsultacijų kovo 10 - 27 d.
Atsakyti
Vakar po transvaginalinės apžiūros gydytoja pastebėjo gimdoje truputį skysčio. Sakė kad tai galėtų būti dėl ovuliacijos, iš folikulo išėjęs skystis arba dėl uždegimo. Jei būtų koks uždegimas, ar neturėčiau jausti kokių nors skausmų pilvo apačioje?
Ir ar nežinant, kad esi pastojus, nepakenks macmiror išrašytos žvakutės?
Atsakyti
Jei būtų uždegimas, tikri jaustumėte daug simptomų ( skausmas, karščiavimas, pūlingos išskyros ir t.t.)
Jei yra makšties uždegimo požymiai bet kuriuo atveju žvakutes naudoti reikia.
Atsakyti
Gydytoja,
baigus vartoti macmiror žvakutes ir praėjus dar 8-10 dienų prasidėjo stiproki timptelėjimai pilvo apačioje. Buvo nepatogu,nes tas tempimas atsirasdavo beeinant, besikeliant nuo kėdės. Kitų nusiskundimų bei vartotų medikamentų per tą laikotarpį nebuvo. Ar tai galėjo būti susiję?
Atsakyti
Ne, tai tikrai nesusiję
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti, ar galiu naudoti zvakutes profilaktiskai, nes kaip tik nueinu pas ginekologa, taip man randa uzdegima.Pavargau del menko nieko ten lankytis, o beto ir kainuoja.Gal galetumete parasyti kokias zvakutes galeciau panaudoti profilaktiskai?
Atsakyti
Profilaktiškai jokių žvakučių naudoti nereikia. Jei skundžiatės pagausėjusiomis nemalonaus kvapo išskyromis, arba jaučiate nuolatinį peštėjimą, deginimą, pirmiausiai būtina atlikti tepinėlį, ir priklausomai nuo uždegimo sukėlėjo skirti atitinkamą gydymą.
Atsakyti