Įkraunama...
Įkraunama...

Miegas ant nugaros

Sveikutes,laukuosi pirmo vaikelio, man jau 30 savaiteliu, daug kur skaiciau kad miegojimas ant nugaros negerai,gali vaikuciuj pakenkti,bet as kolkas miegu ant nugaros ir man tai geriausia miego poza,bet bijau pakenkt vaikuciuj,patarkit mamytes ar jus miegat ant nugaros??? ir ar galima ??? aciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kris_tyna @ 2010 08 27, 18:17)
Sveikutes,laukuosi pirmo vaikelio, man jau 30 savaiteliu, daug kur skaiciau kad miegojimas ant nugaros negerai,gali vaikuciuj pakenkti,bet as kolkas miegu ant nugaros ir man tai geriausia miego poza,bet bijau pakenkt vaikuciuj,patarkit mamytes ar jus miegat ant nugaros??? ir ar galima ??? aciukas  ax.gif

Va sitas dalykelis ir mane labai domina... Man patogiausia ant nugaros... Na bet jei negalima, teks keisti iprocius... Tik idomu kas negerai leliui, kai ant nugaros guli....
Atsakyti
vaikuciui ima trukti deguones,taip man gine aiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laukdamasi pirmagimes irgi patogiausia buvo miegoti ant nugaros, taip ir dariau thumbup.gif Ginekologe paaiskino, kad miegoti reikia taip, kaip patogu. Kitos ant pilvo visa nestuma ismiega bigsmile.gif
Man aiskino, kad ant nugaros daugelis nemiega, nes vaikas prispaudzia kazkokia svarbia musu kraujagysle ir todel moteriai atsikelus gali buti silpna. Vaikeliui tikrai nekenkia toks miegojimo budas, taip man paaiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne svarbią kraujagyslę, o tuščiąją veną smile.gif Ją prispaudus ima trūkti deguonies mamai, tačiau ne tik jai - vaikučiui taip pat. Geriausia nėštukės miegojimo poza yra ant kairiojo šono, nes tada suaktyvėja kraujotaka ir deguonies vaikučiui perdavimas.
Atsakyti
man kazkaip kertasi tas miegojimas ant kairio sono , gi ant sirdies guli, spaudi ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2010 08 28, 15:48)
man kazkaip kertasi tas miegojimas ant kairio sono , gi ant sirdies guli, spaudi ja  g.gif

Va tas ir yra, kad nėščioms ne kaip visiems žmonėms reikia miegoti biggrin.gif Taip, šiaip sveikiau yra miegoti ant dešinio šono, o būtent nėštumo metu - ant kairiojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 08 28, 13:15)
Ne svarbią kraujagyslę, o tuščiąją veną smile.gif Ją prispaudus ima trūkti deguonies mamai, tačiau ne tik jai - vaikučiui taip pat. Geriausia nėštukės miegojimo poza yra ant kairiojo šono, nes tada suaktyvėja kraujotaka ir deguonies vaikučiui perdavimas.

Tikrai taip drinks_cheers.gif as ant nugaros nemiegu del deguonies trukumo ,ant kairio sono kol kas negaliu .nes skiles sonkaulis verysad.gif todel tenka miegot ant desinio sono ,bet nesiskundziu isimiegu gerai tik po pillvu pagalve pasidedu thumbup.gif
Atsakyti
Vaje vaje kaip svajoju apie miega ant nugaros ax.gif db negaliu, tik min.atsigulu ir nebegaliu ne pakrutet, atrodo surakina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2010 08 28, 13:48)
man kazkaip kertasi tas miegojimas ant kairio sono , gi ant sirdies guli, spaudi ja  g.gif

Širdis yra per vidurį doh.gif (NR 1 šiam paveksliuke)

user posted image
Atsakyti
Na kur jus girdejot kad sirdis yra per vidury doh.gif doh.gif Ji yra kairiau nuo vidurio, beveik kairej jei dalintume krutine per puse vertikaliai doh.gif
user posted image
O ant nugaros nerekomenduojama guleti nuo 4/5 nestumo menesio, arba jei jau gulit tai po desiniu klubu reikia deti koki nors voleli. Sita mokiausi universitete ir tikrai zinau.
O as pati nemiegodavau ant nugaros nes gimda pradedavo spazmuoti. Geriausia miegojimo poza man buvo ant kairio sono (geresnis tulzies nutekejimas) su pagalve tarp keliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzuk: 01 rugsėjo 2010 - 16:25
QUOTE(justmoon @ 2010 08 28, 12:11)
Sveikos  4u.gif
Laukdamasi pirmagimes irgi patogiausia buvo miegoti ant nugaros, taip ir dariau  thumbup.gif  Ginekologe paaiskino, kad miegoti reikia taip, kaip patogu. Kitos ant pilvo visa nestuma ismiega  bigsmile.gif 
Man aiskino, kad ant nugaros daugelis nemiega, nes vaikas prispaudzia kazkokia svarbia musu kraujagysle ir todel moteriai atsikelus gali buti silpna. Vaikeliui tikrai nekenkia toks miegojimo budas, taip man paaiskino  mirksiukas.gif

Ir man lygiai taip aiskino. Ir manau tai logiska, kad mamai silpna buna, o ne vaikui. Zinoma, kas mamai negerai tas ir vaikui blink.gif bet manau si karta tai labiau liecia mama smile.gif
Atsakyti