Jusma, ačiū už naujus namučius
QUOTE(girmantas @ 2010 09 02, 17:58)
O as labai esu pikta del Bistrycios gat.esancio darzelio.Cia jau minejau kad teko mum vasara palankyti darzeli men,poto buvo mum pasakyta kad atejo patikrinti is svietimo,ir rasta per daug vaikuciu grupeje,buvo paprasyta iki rugsejo palaukt,motivuota tuo,kad bus daromos dvi grupes vaikuciu su implantais.Tada vasara praleidome namuose,nors ir jauciau kad cia kazkas ne taip.Vis skambucio nesulaukiau,skambinausi pora kart pati,galiausiai mane pasikviecia pokalbiui ir yra pasokoma,mes jusu berniuko negalim priimti i implantuotu vaikuciu grupe,nes jis yra hiper aktyvus ir teveliai pradejo skustis,kad ju vaikuciam yra mazai skiriama demesio. Buvo dar pasakyta,JUSU BERNIUKUI REIKALINGA DAR PAPILDOMA AUKLETOJA,KAD TIK JI PRIZIURETU.Mum yra dabar siuloma eiti i vaikuciu kurciuju grupe, :mmmnors ir esam impalntuoti

.Kazkodel nujauciame,kad cia tik aukletoju deka taip yra,nemanau kad teveliai sededavo visa diena darzelyje ir matydavo kam ir kiek buvo skiriama laiko.
Ir dar klausimelis,gal zinote kur dabar dirba Aleksandra?
O jūs į tą patį švietimo skyrių nenorit pasiskambinti ir iškelti problemos? Kad jūsų vaikutis yra išmetamas iš grupės dėl charakterio savybių? Ar yra kur nors fiksuoti raštiški tėvų pasipiktinimai? Manau, tokia netolerancija aktyviam vaikui nepateisinama... Juolab, kad grupės formuojamos pagal specifikaciją - implantuotieji, kurtieji...
Pati esu pedagogė, tad stebina toks elgesys...

Niekada nesu pasipiktinusi, jog klasėje yra vaikučių, su kuriais reikia dirbti pagal specialias programas
Papildyta:
QUOTE(taputapu @ 2010 09 02, 10:10)
o aš galvojau,gal aš viena tokia nenormali,greičiau vaikus išleist į darželį noriu

nes pas mane du tokie,su 99proc.reikalaujamo dėmesio

Aš irgi laukiu tokių atostogų...
-----------------------
Buvom Atėnės rugsėjo pirmosios šventėje darželyje "Klausutis"... Toks geras graudumas apėmė stebint auklėtojas ar surdopedagoges, gestų kalba kalbančias su kurčiaisiais vaikučiais, jiems dainelių, kito žmogaus kalbėjimo vertimas buvo toks jaudinančiai šiltas... O ir dainelės orientuotos į šituos vaikučius... Šalia prasčiau girdinčių tupinčios, klūpančios auklėtojos ar surdopedagogės, matančios ir pastebinčios kiekvieną... Tokios taurios šilumos nesu patyrusi per jokią matytą vaikų šventę... Vyko toks nuoširdus dalijimasis šventine nuotaika... Dukrytė po šventės nebenorėjo namo, taip pasiilgusi draugų ir surdopedagogės buvo, kad grįžusi namo žvaigždžių žvaigždė buvo

Nieko nėra geriau kaip matyti mylimą tavo vaiką - nuoširdžiai, betarpiškai...kai net menkutė pažangos užuomazga pastebėta, vaikas paskatintas...
Tik labai nuliūdino, jog darželio teritorija po praūžusios vėtros vis dar nesutvarkyta... Yra pavojingai nulūžusių medžių, kurie bet kada gali užgriūti ant žaidžiančių vaikų...

Turbūt teks skambinti į savivaldybę, kad greičiau ta problema būtų išspręsta